Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.25 (4 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletno preuređenje kuće - Jazvenik

  Vlasnik sam kuće cca 50 m2, građena 80-tih, prizemlje i neuređeno potkrovlje. Razmišljam o preuređenju i trebam ponudu:
  Radovi u prizemlju: Pod obvezno zatvaram terasu cca 15 m2 do visine od 1,60 zidano iznad toga ustakljivanje plastičnom stolarijom i spajanje s podom potkrovnog balkona. Postojeća vrata se do pola zazidavaju i postavlja prozor, unutar kuće se razbijaju 2 zida, širi se otvor u podu potkrovlja kako bi se dobio otvoren tavanski prostor. Potrebno je provjeriti i po potrebi izgraditi kvalitetniji dimnjak. Uklanjaju se postojeće spiralne metalne stepenice i izvodi unutarnje prostrano stepenište (brodski pod ili nešto slično), koje mora imati odmorište u polukatu. Mijenja se stolarija. Mijenja se i kompletna vodovodna instalacija (voda sada provedena do kupaonice,). U kupaonici zamjena mjesta sanitarnog čvora i postavljanje tuš kabine. Kuća trenutno ima septićku jamu 2x2 m, naslonjenu na zid kuće. Potrebna izgradnja nove velike septičke jame (budući područje nema kanalizaciju) što udaljenije od kuće. (Opcionalno razmišljam o nadogradnji WC-a cca 2x2 m izvan sadašnjih gabarita kuće).
  U potkrovlju želim jedan veliki otvoreni prostor koji će se grijati strujanjem zraka iz zida dimnjaka i dizanjem topline iz prizemlja. Postavit će se klizna pregrada radi eventualnog zatvaranja spavaćeg dijela.. Na krovu je trenutno starinski crijep, želim postaviti valovite ploće s svom potrebnom izolacijom. Ukoliko će biti moguće izvesti želim izgradnju izbočenog tavanskog prozora. Grede mi na izgled djeluju dobro, ne znam da li je potrebno njihovo mijenjanje.
  Podovi u prizemlju su dijelom pod pločicama dijelom pod laminatom. U potkrovlju je samo betonska ploča. Podovi su mi jako bitni i želim najbolju moguću podnu izolaciju, te postavljanje brodskog poda u cijeloj kući osim hodnika i kuhinje gdje se postavljaju starinske glinene ploče. Struja je provedena ali je potrebna zamjena instalacija i drugačije provođenje po objektu. Na kraju potrebno urediti i okrećiti sve zidove, te promijeniti sve oluke. Ovo su radovi koje bih svakako željela provesti. Ukoliko će financije dozvoliti kao mogući dio:
  1. Kuća ima terasu cca 20 m2 natkrivenu s drvenim gredama i pokrivenu valovitim pločama, kvalitetno izvedeno prije 7 godina, na podu je beton, istu bih željela zatvoriti manjim dijelom zidom do trećine visine, a najvećim dijelom staklenom stijenom., a pod obući u starinske glinene pločice.
  2. Kuća ima fasadu ali bez ikakve izolacije, ukoliko će biti moguće napraviti novu termo fasadu.
  Molim ponudu posebno za obvezni a posebno za mogući dio, koja uključuje i materijal. Za daljnje informacije i eventualno slikovno pojašnjenje traženog možete se obratiti na mail ili mob. Unaprijed hvala.

 • Gradnja kuće - Povile

  Trebam ponudu za izgradnju kuće sa 4 apartmana - dvosobna, veličine neto 39.5 m2 sa natkrivenom terasom 13.5 m2 x 4 jednaka apartmana. Imamo idejni projekat i tražimo najpovoljniju ponudu. Tražimo ponudu:
  1. Ključ u ruke
  2. Roh bau
  3. Vaše financiranje i izgradnja te dogovor o podjeli.

 • Adaptacija terase - Pisarovina

  Trebam ponudu za adaptaciju terase čije slike su u prilogu. Veličina terase je cca 7.5 x 3.5 m. Kao što vidite, u lošem je stanju, pločice su popodale na svim rubovima, i na stepenicama negdje.
  Promijenili bi pločice (uklanjanje postojećih i postava novih). Na rubove terase (okomite dijelove) više ne bi stavljali plocice, nego zagletati i sepom završni sloj.
  Stepenice bi ostale samo 2, od postojećih 4, dvije donje bi nivelirali s stepenicama koje idu u vrt (vidljivo na slici 2.) - zidarski radovi.
  Ograda će biti uklonjena. Postavljati će se nova zajedno s nadstrešnicom, pa hidroizolacija ili slicno nije potrebno. Inače ispod terase je podrum. Ništa ne curi i ne vlaži.

 • Završetak objekta - Zagreb

  Potrebni radovi završetka objekta novogradnje. Fasada (200 m2), betoniranje terase (50 m2), soboslikarski radovi, podno grijanje (250 m2), strojna glazura (250 m2), ugradnja klupčica, unutarnja stolarija, sitnije vodovodne instalacije itd...

 • Promjena krovišta i adaptacija tavana - Novigrad Podravski

  Trebam ponudu za promjenom krovišta i adaptaciju tavana. Sadašnja površina krovišta je otprilike 150 kvadrata, treba skinuti crijep, letve i većinu rogova, jer bi se krovište podignulo za oko 50 cm, počevši od trećeg roga od početka kuće. Krovište bi se podignulo tako da se sazidaju zidovi visine oko 50 cm od poda tavana, da se dobije veća površina za buduće sobe, a vjerojatno bi se napravile i dvije kućice u krovištu da se dobije još više prostora.
  Na tavanu su prsnice (starinski strop) i trebalo bi maknuti stare daske i na poprečne grede postaviti novi pod. Prizemlje kuće je namješteno i ne bi se smjelo ništa trgati niti mijenjati.
  S jedne bočne strane kuće krov bi se produžilo, nekih 2 metra (na sazidane stupove i gredu) da bi se dobila terasa uz kuću, time bi se krovište povećalo na oko 200 kvadrata. Molim ponudu (bar neku okvirnu). Hvala.

 • Dogradnja i adaptacija obiteljske kuće - Dobrodol

  Trebam ponudu za dogradnju i adaptaciju obiteljske kuće. Potrebno je nadograditi obiteljsku kuću (podrum, prizemlje, kat) u okvirnim dimenzijama 3 x 8 m (dimenzije nadogradnje).
  Postojeći dio kuće potrebno je nadozidati do visine dogradnje te sve zajedno pokriti novim krovom. Na suprotnoj strani kuće potrebno je izgraditi natkrivenu terasu. Isto tako, potrebno je izvršiti i sve završne unutarnje i vanjske radove kako na dograđenom dijelu, tako i na onim dijelovima kuće koji su podizani u visinu dogradnje. Potrebno je staviti i novu fasadu uokolo čitave građevine.

 • Nadogradnja kuće - Petrinja

  Tražim majstora koji bi izgradio sobu na terasi uz kuću i na drugoj strani terase betonsko stepenište za kat. Trebalo bi izvesti krov i izolaciju poda, te nabacivanje. Sve to bi trebalo natkriti, odnosno produžiti krovište postojeće kuće. Dimenzije sobe 3 x 3,5 m, izvuči krovište 3,5 m a terasa je širine 10 metara. Molim samo ozbiljne ponude.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 8 / 12