Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.56 (16 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada projektne dokumentacije i nadzor gradnje - Kistanje

  Trebam arhitektu za izradu projektne dokumentacije za pruređenje i nadogradnju postojećeg objekta. Objekat je velicine otprilike 400 m2 (kuća je na kat plus potkrovlje). Zanima me izrada kompletne dokumentacije uključujući ishodovanje dozvole, kao i nadziranje radova.
  Molim da mi se pošalje cijena odvojeno za dokumentaciju te za nadziranje radova. Troškovnik radova nije potreban.

 • Izrada troškovnika za uređenje potkrovlja - Primorsko-goranska županija

  Trebam izradu troškovnika za uređenje potkrovlja. Troškovnik je za potrebe dizanja kredita.

 • Izrada glavnog projekta adaptacije stana - Zagreb

  Trebam ponudu za izradu glavnog projekta adaptacije trosobnog građanskog stana veličine 65 m2 plus terasa (djelomično zatvorena, sa otvorenim dijelom) veličine 15 m2. Idejni nacrt - željeno stanje, imam, kao i statičku izjavu. Hvala!

 • Projekt i troškovnik za adaptaciju - Zagreb

  Trebam što prije glavni projekt i troškovnik za adaptaciju prizemlja i potkrovlja (potkrovlje zasad nije stambeni prostor) u obiteljskoj kući građenoj prije 1968. Imam uporabnu dozvolu i idejni projekt kojeg bi trebalo korigirati da sve ostane u sadašnjim gabaritima kuće. Kuća je visoka prizemnica s podrumom, prizemljem i tavanom., tlocrtne površine 59 m2. Hvala unaprijed.

 • Izrada statičkog proračuna - Zagreb

  Trebam ponudu za izradu statičkog proračuna s mogučnošću otvora u poslovnom prostoru prema izlogu zbog mogućnosti pristupa izlogu iz poslovnog prostora.
  Opis predmetnog zahvata:
  Predmetni izlog nalazi se na visini od 95 cm od poda (parapet) te iznad parapeta ima dimenzije 200 cm visina x 400 cm širina.
  1. da li je moguće napraviti otvor dimenzija visina 120 cm x širina 200 cm u zidu izloga (visina parapeta 95 cm od poda) koji se nalazi u poslovnom prostoru?
  2. da li da li je moguće napraviti dva otvora dimenzija visina 120 cm x širina 100 cm u zidu izloga (visina parapeta 95 cm od poda) s time da otvori počinju 50 cm udaljeni od vanjskih (lijevi i desni) rubova izloga koji se nalazi u poslovnom prostoru?
  3. kojih dimenzija je najveći mogući otvor koji se može napraviti u zidu izloga (dimenzija izloga visina 120 cm x širina 400 cm; visina parapeta 95 cm od poda) koji se nalazi u poslovnom prostoru?
  Molim ponudu naslovite na navedenu firmu u kontaktu.

 • Glavni projekt - Senj

  Trebam ponudu za glavni projekt za postojeći kat cca 60 m2 (raspored prostorija) i nadogradnja vanjskih stepenica i verande cca 5 - 6 m2. Također geodetski projekt pošto se izlazi iz dosadašnjih gabarita kuće.

 • Izrada projektne dokumentacije - Zagreb

  Potrebno nam je ishoditi potrebnu projektnu dokumentaciju za zgradu u skladu sa čl.10 Odluke o uvjetima, načinu i kriterijima sufinanciranja obnove pročelja višestambenih zgrada (Službeni glasnik Grada Zagreba broj 5). Ponuda za navedeni projekt obuhvaća tehničku dokumentaciju koja se sastoji od tekstualnog i grafičkog dijela sa fotodokumentacijom. Sastavni dijelovi tehničke dokumentacije su:
  A) tekstualni dio koji se sastoji od:
  A.1. izvedbenog troškovnika radova sa dokaznicom mjera koji u rekapitulaciji sadrži razdvojeno izkazane radove po modelu sufinanciranja (dio koji zajednički snose suvlasnici i Grad Zagreb) i dijelovima financiranja (dio koji u cijelosti snose suvlasnici)
  B) grafički dio koji se sastoji od: B.1. nacrta postojećeg stanja B.2. nacrta novog stanja
  C) fotodokumentacija postojećeg stanja
  Za izvid objekta, detalje i ponudu molim Vas kontaktirajte nas. Predstavnik suvlasnika zgrade.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 9 / 16