Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.74 (20 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada projekta plinskih instalacija - Zagreb

  Trebam izradu projekta plinske instalacije za plinsko centralno grijanje u stanu od 40 kvadrata, u stambenoj zgradi.

 • Izrada projekta centralnog grijanja - Prezid

  Trebam ponudu za projekt centralnog grijanja, novogradnja. Treba nam što prije i po mogućnosti što jeftinije, jer nam je više zbog zahtjeva za uporabnu dozvolu, nego zato što nam stvarno treba.
  Odluka je pala na pirolitičku peć na drva i akumulacijski spremnik 1000 l. Imamo već i preračunato i za radijatore po prostorijama i za solarne ćelije. Sada trebamo nekog tko bi to htio nacrtati. Kuća ima neto površine cca 250 m2. Ukoliko se dogovorimo nacrte šaljemo e-mailom.
  Nije toliko nam ni bitno odakle je projektant, jer bismo većinu stvari iskomunicirali preko telefona i e-maila, a naš glavni projektant će poslat potrebne nacrte.

 • Izrada projekta plinskih instalacija - Split

  Molimo ponudu od ovlaštenog inženjera strojarstva za projekt plinske instalacije građevine (obiteljske kuće s dva stana). Planiramo spojiti kuću na distributivnu plinsku mrežu (tvrtke EVN Croatia), pa bi trebali naručiti izradu strojarskog projekta - projekta plinske instalacije građevine, te ishođenje energetskih uvjeta i energetske suglasnosti.
  Radi se o obiteljskoj kući na dvije etaže s dva odvojena stana povezana unutarnjim stepeništem s verandom. Stanovi imaju popuno isti raspored prostorija. Trebalo bi predvidjeti dva odvojena plinska brojila, te dva plinska bojlera. Zasad ne namjeravamo imati dodatna plinska trošila, npr. štednjake na plin. Kuća nema dimnjaka. Bojleri bi bili fasadni (pretpostavljam s izvedbom vertikalne dimovodne cijevi na krov ili možda vodoravne na fasadu za stan u prizemlju) i namijenjeni za grijanje, te pripremu tople vode (protočni).
  Vodu još uvijek ne bi priključivali u prvom koraku, dakle koristili bi samo za grijanje stanova. Inicijalna ideja je da se bojleri postave, jedan u prizemlju u predsoblju blizu glavnog ulaza, te drugi na katu u predsoblju stana na katu.
  Prilažemo i skicu kuće i dvorišta s ucrtanom pozicijom bojlera u kući (približno na istoj poziciji u prizemlju i na katu).
  Molimo za ponudu s okvirnom cijenom, te informaciju kad biste mogli početi raditi na projektu ako se dogovorimo (nama bi odgovaralo što prije). Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju. Unaprijed hvala!

 • Izrada projekta - Lipik

  Trebam ponudu za građevinski projekt za centralno grijanje na pelete, fasadu, stolariju i krovnu izolaciju obiteljske kuće. Prizemnica netto površine 65 kvadrata.

 • Izrada projektne dokumentacije - Primošten

  Trebam ponudu za izradu projektne dokumentacije za gradnju 3 obiteljske kuće (kuće za odmor) na području Primoštena. Riječ je o 3 samostojeća objekta koji vizulano i funkcionalno prate jedan drugoga, na susjednim parcelama sa okućnicama od cca 700 - 800 m2.
  Svaki objekt zamišljen je kao katnica, približne brutto razvijene površine 150, 200, odnosno 250 m2 (ukupno cca 600 m2 BRP) te kao spoj tradicionalne i suvremene arhitakture.
  Molim ponudu koja uključuje rokove izrade, dinamiku plaćanja i cijenu izrade:
  - idejnog rješenja,
  - idejnog projekta,
  - glavnog projekta,
  - izvedbenog projekta,
  - troškovnika,
  - 3D vizualizaciju, te
  - uslugu nadzora (eventualno)
  - projekt interijera (eventualno)

  Ukoliko su vam za izradu ponude potrebne dodatne informacije o projektu, molim da me kontaktirate.

 • Izrada projekta plinske instalacije - Zagreb

  Trebam ponudu za izradu projekta plinske instalacije za manji stan (cca 32 m2), bez grijanja. Želimo se priključiti na postojeći plinski priključak u zgradi (visoko potkrovlje 5 kat, s liftom).
  Treba mi projekt plinske instalacije. Zbog puta odgovarati na ponude mogu od 15.01.

 • Glavni projekt i ugradnja sunčanih kolektora - Okučani

  Glavni projekt i ugradnja sunčanih kolektora, cijeli sistem za pripremu tople vode. 3 kolektora, spremnik tople vode, kontroler sa pumpom. Za natječaj: energetska obnova obiteljskih kuća.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 7 / 31