Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.8 (5 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Dokumentacija za prenamjenu objekta - Daruvar

  Imam objekt (uredni papiri, cca 12 x 8 m) - koji je trenutno mehaničarska radionica, no mi bismo radili prenamjenu u obiteljski dom. Znači podijelili bi postojeću građevinu (tako da je na 2 kata) i proširili bi s ovih 8 metara na 13-14-ak metara, znači dodali bi jos 5-6 metara.
  Nama treba projektant koji će nam napraviti tlocrt sa rasporedom prostorija i ostaloga, odnosno papire na osnovu kojih mogu zatražiti građevinsku dozvolu tj. prenamjenu. Molim sve ponude na mail.

 • Dokumentacija za prenamjenu objekta - Velika Ludina

  U nasljedstvo sam dobio staru kuću (od bake), koju namjeravam srušiti i sagraditi novu. Kuća je ucrtana, napravljena oko 1940 g. Uz kuću imam priključke struje i plina, vodu trebam spojiti, kanalizacija nije provedena kroz naselje.
  Koliko sam upućen, da bi mi priznali "kubikažu" za novu kuću, potrebno je izvaditi uporabnu dozvolu za tu staru kuću, i nakon toga ju mogu srušiti.
  Zanima me, koliko i što mi treba od papirologije (i koliko će me to sve koštati) do početka same gradnje, i nakon gradnje dali još ide što u troškove sa papirologijom.
  Koliko sam upućen (a nisam baš mnogo), trebam 3 primjerka glavnog projekta, građevinsku dozvolu (doplata na staru gradnju), nadzor izvođača.
  Trebam informacije što sve trebam, i ponude za navedeno. Sve informacije koje trebate, sa upitom na mail možete dobiti, nakon toga očekujem ponude.

 • Izrada projekta dogradnje - Zagreb

  Trebam arhitektu za izradu projekta dogradnje postojeće kuće na ravnicama, tipska kuća. Sada je kuća 8 m x 6 m foto u privitku, u planu je produženje dvorišne strane za cc 3 m i eventualno manja izmjena na tavanskom krovištu, pročelje kuće mora ostati isto.
  Unutrašnjost kuće bi trebalo napravit drugačije od postojećeg stanja. U prilogu je fotografija projekta tipskog projekta kuće. Molim Vas da u ponudi napišete odvojeno stavke tj projekte.

 • Izrada projektne dokumentacije i nadzor gradnje - Kistanje

  Trebam arhitektu za izradu projektne dokumentacije za pruređenje i nadogradnju postojećeg objekta. Objekat je velicine otprilike 400 m2 (kuća je na kat plus potkrovlje). Zanima me izrada kompletne dokumentacije uključujući ishodovanje dozvole, kao i nadziranje radova.
  Molim da mi se pošalje cijena odvojeno za dokumentaciju te za nadziranje radova. Troškovnik radova nije potreban.

 • Projektiranje zamjenskog objekta - Zagreb

  Trebam ponudu za izradu projekta za zamjenski objekt od cca 450 m2, na vlastitom zemljištu sa starom kućom od 250 m2. Zona stambena. Uvjeti gradnje 1.3-iznimka. ravan teren. Priključci svi u starom objektu.

 • Izrada dokumentacije za novu građevinsku dozvolu - Strmec Samoborski

  Imam građevinsku dozvolu za kuću, ali je sama izgradnja malo odstupala od dokumentacije i dozvole. Trebam dokumentaciju za postojeće stanje radi dobivanja nove građevinske dozvole, kuća je dimenzija 10 x 10,45 m i sastoji se od prizemlja i kata. Upisana je u katastar i gruntovnicu prema postojećoj građevinskoj dozvoli. Molim okvirnu ponudu za izradu dokumentacije.

 • Izrada projektne dokumentacije za gradnju vikendice - okolica Karlovca

  Izrada projektne dokumentacije za gradnju vikendice cca 100 m2. Posjedujem vežeću građevinsku dozvolu iz 1977. g.
  Kuća je bila napravljena, ali nije upisana u katastar. U ratu je drveni dio kuće devastiran.
  Trebala bi izmjenu postojeće dozvole tako na postojeću prvu deku dim 10 x 6 m dignemo krov.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 11 / 26