Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletna adaptacija - Borovo Naselje

  Kompletna adaptacija kupaone, promjena el. instalacija, kuhinja promjena instalacija, pločica, promjena poda tj. laminata, renoviranje postojeće drvene stolarije i roleta i ličilački radovi. Ukupna kvadratura stana je 45 m2.

 • Adaptacija obiteljske kamene kuće - Borovo Naselje

  Trebam adaptaciju obiteljske kamene kuće od 75 m2. Potrebno je adaptirati sve, od krova, stolarije (vrata i prozori), vodovodne i električne instalacije, 2 kupatila i 2 kuhinje. Kuća je na 3 nivoa, u prizemlju je studio (garsonjera) sa kuhinjom i kupatilom, na prvom katu velika spavaća soba sa kupatilom (ima prostora za kuhinju, ali ne instalacija), na drugom katu su dvije spavaće sobe.
  Interesria me da li radite po sustavu 'ključ u ruke' i koliko otprilike treba vremena za ovakve radove? Kuća je pod zaštitom, tako da vjerujem da je potrebno dobiti neke dodatne dozvole. Takođe, treba napraviti i malu ulaznu kapiju ispred kuće.

 • Adaptacija - Borovo Naselje

  Trebam postavljanje knauf zida, površina 40 m2; Podne pločice – 15 m2 ukupno; Zidne pločice u kupaonici 18.5 m2 pločica; Rušenje 10 m2 pregradnog zida; Demontaža 1 vrata i ugradnja istih na drugo mijesto; Montaža 3 nova vrata. Postavljanje laminata 23 m2. Zidanje 1 m2 siporeks; Žbukanje i krečenje.
  - saniranje rupe u stropu nastale rušenjem zida
  - krečenje i gletanje stropa 28 m2
  - krečenje zidova cca 58 m2

 • Saniranje stropa i zida - Borovo Naselje

  Trebam ponudu za saniranje stropa i zida zbog vlage.

 • Adaptacija - Borovo Naselje

  Trebam ponudu za adaptaciju kuhinje od cca 14 m2; postavljanje pločica (cca 5 m2), uređenje zidova i stropa u kuhinji (gletanje i pituravanje cca 50 m2), postavljanje laminata (cca 25m2) u kuhinji i hodniku.

 • Adaptacija i dogradnja - Borovo Naselje

  Trebam ponudu za adaptaciju dvije prostorije, svaka po 21 m2 i dogradnja uz jednu prostoriju wc sa kupatilom, veličine cca 4.5 m (dva zida). Otvaranje vrata na drugom zidu. Postavljanje novih prozora (4 kom) i vrata (2 kom). Postavljanje pločica cca 35 m2 i parketa 10 m2. Moguće oblaganje vanjskog zida sa stiroporom radi izolacije površine cca 110 m2.

 • Adaptacija kupaonice i zamjena parketa u stanu - Borovo Naselje

  Zanima me ponuda za kompletnu adaptaciju kupaone od pločica do sanitarija cca 8 kvadrata kao i zamjena parketa s laminatom u cijelom stanu cca 45 kvadrata.

 • Fasada i sanacija terase - ravnog krova - Borovo Naselje

  Trebam ponude za izvedbu radova prema priloženim troškovnicima. Radi se o izvedbi fasade i sanaciji terase - ravnog krova.

 • Prenamjena tavana u potkrovlje - Borovo Naselje

  Želim od tavanskog prostora napraviti potkrovlje na dijelu tavana iznad svog stana koji se nalazi ispod površine 80 m2. Napravila bih cca 70 m2 potrkovlja. Strop mog stana ispod tavanskog prostora je izrađen od betona. Želim okvirnu cijenu svih radova" ključ u ruke" i u kojem to vremenskom roku može biti gotovo.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 13 / 12