Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija kupaonice - Cerna

  Adaptacija kupaonice te izmjena podnih i zidnih pločica u hodniku i kuhinji, wc-u za goste.

 • Rušenje knauf zida i premještanje instalacije - Cerna

  Rušenje knauf zida s jednom instalacijom za prekidač svjetla, tj. premještanje prekidača na drugi zid također od knaufa. Dimenzije su: visine 2 m duljina zida 2,5 m. Zanima me cijena i duljina trajanja takvih radova?

 • Adaptacija obiteljske kuće - Cerna

  Trebam ponudu za adaptaciju obiteljske kuće od 270 m2. Kuća se sastoji od dva kata, prvi kat je neizrađen te je potrebno postaviti gips, gletanje bojanje, ugradnja 5 prozora, skidanje starog parketa te postavak laminata. U kupaonici je potrebno postaviti pločice te ugraditi vodokotlić školjku kadu i lavabo (cijevi za vodu su već postavljene). Na donjem katu u hodniku treba dignuti stari parket te staviti fini kamen, sav parket sa podova soba i dnevnog boravka zamjeniti drugim parketom, ugraditi 4 prozora i 3 vrata. Ispred kuće treba popločati terasu površine 12 m2 i 6 stepenica kamenim pločama. Pošaljite mi ponudu izvođenja radova po kvadratu bez materijala. Sa radovima bih trebao početi što ranije te bih cijenio brzinu i profesionalnost.

 • Sređivanje potkrovlja - Cerna

  Trebam ponudu za sređivanje potkrovlja, cca 80 m2:
  - krovna izolacija
  - stropovi + spušteni strop (kuhinja - dnevni boravak)
  - prezidi - 2 pregradna zida za sobe
  - rušenje dimnjaka (na pola srušen)
  - instalacije - struja, voda, plin, telefon
  - žbukanje i podna glazura
  Znaci,ovo mi je potrebno za sredit potkrovlje. Bez preskupih materijala i shema, da je kvalitetna i brza izrada. Ako postoji netko s kim se mogu lijepo sve dogovorit, tko je voljan pomoći pa makar i savjetom bila bih zahvalna!

 • Kompletna adaptacija kupaonice - Cerna

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju kupaonice (3 m2) + wc (1 m2), visina zidova 2.60, od skidanja starih instalacija i pločica do završnih soboslikarskih radova. U kupaonici je veš-masina, umivaonik, a kadu bi zamijenio tuš; dva rasvjetna mjesta, dvije utičnice. Nema prozora, klasična vrata (2x0,65) bi zamijenili s kliznim, pa molim i ponudu za to. Nema radijatora, samo cijevi od grijanja koje nema potrebe dirati. U wc-u je školjka, umivaonik, jedno rasvjetno mjesto, bez radijatora. Unaprijed hvala.

 • Adaptacija i nadogradnja obiteljske kuće - Cerna

  Molim ponude za adaptaciju i nadogradnju obiteljske kuće prema priloženim dokumentima. Aktualno će biti početkom 5. mjeseca.

 • Uređenje konobe - Cerna

  Potrebno je urediti konobu od sljedećih materijala, stare hrastove grede, puna cigla, kamen, ariš. Površina cca 50m2, potreban majstor sa iskustvom.

 • Adaptacija stare kuće - Cerna

  Trebam okvirnu ponudu za adaptaciju. Stara kuća, grede, ako grede budu ispravne treba ih pojačat nekih 40ak kvadrata s tim da pod pada nekih 3 cm u jednu stranu. Znači izlivelat i napravit pod. Možda nalit ili OSB ploče. Cijene me zanimaju ugrubo, isto tako ako bude trebalo minjat grede koja je cijena?

 • Izrada spuštenog stropa, postava filtera i stakla na zidove - Cerna

  Trebam ponudu za izradu spuštenog stropa u dijelu nad kuhinjom, prema slici u privitku, postavljanje odvodnog filtera - cijevi za otočnu napu te postavljanje stakla na zidove u kuhinji.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 14 / 44