Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izvođenje radova u interijeru - Erdut

  Trebam ponudu za izvođenje radova u interijeru (rušenje postojećih zidova, ugradnja nadvoja, niveliranje podova, zatvaranje prolaza - stepeništa, žbukanje, postavljanje pločica i dr.) i izrada nove terase.
  Troškovnici su u prilogu. Ne treba dio koji se odnosi na izradu i ugradnju PVC stolarije.

 • Izrada otvora u nosivom zidu - Erdut

  Dvije sobe povezujem u jednu... znači kuhinja i blagavaona bi bili povezani s dnevnim boravkom otvorom od 2 metra visine i 1.65 m širine. Na mjestu tog otvora su bila sobna vrata. Zanima me cijena rada i materijala za proširenje otvora klasičnih sobnih vrata u veći otvor gore navedenih dimenzija. Potrebno je napraviti novu ili produžiti betonsku gredu iznad otvora, hvala.

 • Adaptacija kuće - Erdut

  Potrebna nam je potpuna adaptacija stana u prizemlju kuće od nekih 90 m2 u dva apartmana. Kako je prizemlje dijelom pod zemljom sa desne strane zainteresirani smo za prokupavanje i izravnavanje sa doljnjim dijelom kuće te pravljenje novih otvora za svaki stan zasebno. Kuća ima 2 kata. Na svakom katu kuće u produžetku nalaze se dvije sobe sa dva wc-a (na 1. katu dvije sobe i na drugom katu dvije sobe). Imamo u planu od tih soba napraviti također apartman. U planu je od dva zahoda napraviti jedan veći a od ostatka kuhinju. Osim grubih radova potrebni su nam i fini radovi. Sve ovisi o cijeni i ponudi, zasebno i skupa. U planu nam je što prije započeti radove.

 • Zamjena krova i uređenje stubišta - Erdut

  Trebam ponudu za zamjenu krova na zgradi i uređenje stubišta zgrade.

 • Dogradnja kata kuće - Erdut

  Trebam ponudu za dogradnju kata kuće tj. visokog potkrovlja kao stambene jedinice površine 83 m2.

 • Adaptacija kata kuće - Erdut

  Promjena keramike u kupaonici plus sanitarija, tuš kabina, wc školjka, umivaonik. Promjena podne keramike u hodniku, knauf u dnevnoj sobi i blagovaonici, malerija, brušenje i lakiranje parketa. Gornji kat kuće.

 • Adaptacija stana - Erdut

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 52 m2. Prvo trebam skinuti stari parket (ca 35 m2) i trebam prijedlog što staviti ispod novog parketa. Zgrada je na drvenim gredama a ispuna je šuta. Zatim postavljanje novog parketa i bojanje cijelog stana.

 • Adaptacija terase - Erdut

  Adaptacija terase na prvom katu obiteljske kuće koja uključuje postavljanje okapnog lima ili zamjenu rubnjaka, demontiranje postojeće željezne ograde i postavljanje nove od inoxa i stakla, adaptacija natkrovlja terase, zamjena kape na dimnjaku.

 • Adaptacija stana u dva apartmana - Erdut

  Trebam ponudu za adaptaciju stana u dva apartmana. Nacrti i troškovnici u prilogu. Vremenski rok je jako bitan, naime apartmani bi trebali biti u funkciji ovo ljeto. Hvala na javljanju.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 0 / 32