Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Proširenje terase - Erdut

  Trebam zidara povoljnog za proširenje terase, cca 3 m2, i dogovor za uređenje terase. Prednost zidar iz okolice Jaruna koji normalno računa,

 • Sanacija krovišta i unutarnje uređenje - Erdut

  Sanacija krovišta, dizanje krovne kučice i unutarnje uređenje knaufom.

 • Obrada špaleta nakon zamjene stolarije - Erdut

  Molim ponudu za izradu unutarnjih i vanjskih špaleta oko prozora i balkonskih vrata (zamijenjena drvena za plastičnu stolariju). Obrada je potrebna oko svih prozora i vrata te iznosi cca 60 m (iznad rolet kutije, bočno oko prozora i ispod prozora).

 • Adaptacija kupaone - Erdut

  Adaptacija kupaone 1.80 x 1.60 m. Potrebno je maknuti sve postojeće pločice na podu i zidu te sanitarije. Odvoz šute.
  Nove instalacije (struja, voda, kanalizacija) jer će se mijenjati lokacija postojećih sanitarija. Što se tiče keramike, želimo velike pločice sa što užim fugama (dvokomponentna epoksi smjesa za fugiranje) ili ako je moguće bez fuga. Postavljanje sanitarija (kada 160 x 70 sa staklenim paravanom, umivaonik, wc školjka), ljestvičastog radijatora i lampe. Sami nabavljamo sanitarije i keramiku. Vrijeme obavljanja radova bi bilo u 5. mjesecu.

 • Izgradnja prizemnice - Erdut

  Trebam ponudu za izgradnju prizemnice 130 m2 s Wienerberger Profi 25 cm, krov šator s biber crijepom.

 • Obnova stambene zgrade - Erdut

  Obnova privatne stambene zgrade s 4 kata:
  - Rekonstrukcija krova
  - Izrada fasade
  - Izolacija suterena
  - Uređenje dvorišta
  - Rekonstrukcija šupa
  Postoji pripremljeni troškovnik.

 • Adaptacija - Erdut

  Treba mi ponuda za unutarnju adaptaciju: rušenje unutarnjih stepenica, završetak poda, malterisanje zidova, završetak kuhinje i kupaone sa instalacijom vode i kanalizacije (cijevi) i moguću montažu tuš kabine, WC skoljke, sudopere, ćesme.

 • Soboslikarski radovi - Erdut

  Stan od ca 44 m2, trenutno prazan, na navedenoj lokacije potrebno je oličiti. U njemu je živjela obitelj sa troje male djece, pa su zidovi u donjem dijelu išarani i isprljani. Na samim zidovima nema većih oštećenja. Stropovi su bili oličeni u bijeloj boji, a sve ostale plohe u boji breskve. Prostorije su visoke 2,53 metra. Ukupna površina vrata i prozora s prolazom bez vrata je 23,85 m2, a ukupna površina za ličenje oko 138,53 m2. Stan ima slijedeće podne površine: Predsoblje: 3,17 m2, kupaonica 4,19 m2 (zidovi su potpuno popločani), spavaća soba - 11,42 m2, dječja soba - 8,87 m2, dnevni boravak s kuhinjom 15,61 m2. U predsoblju na zidnoj površini od ca 1,7 m2 nalazi se tapeta, koju je potrebno skinuti i taj dio sanirati.
  Ponuda mi služi za izbor najpovoljnijeg izvršitelja radova. Točne izmjere, prema kojima ćete biti plaćeni, napraviti ćete Vi kod nastupa na posao. Tada se možemo eventualno dogovoriti i o još nekoliko sitnijih dodatnih radova i popravaka. Posao je planiran za radove tijekom ožujka, najkasnije do polovine travnja. S obzirom da sam umirovljenik, bez supruge, a sin trenutno bez posla, prisiljen sam radi preživljavanja navedeni prostor pripremiti za iznajmljivanje. Zato Vas molim cijenjene ponude u kojima trebe navesti posebno cijenu rada, a posebno materijala, uz navođenje izbora materijala, pri čemu molim da izbjegavate materijale sumnjive kvalitete i od sumnjivih proizvođača. Ako bude razlike zbog izbore boje breskve, onda molim navesti kolika je i utječe li to na trajanje garancije. Naravno očekujem da mi navedete i garantni rok. Ako imate neke stimulativne mjere ili akcije, molim da ih navedete, kao plaćanje za gotovinu, na kartice, akcije, dodatni poslovi i sl.

 • Kompletna adaptacija po principu ključu u ruke - Erdut

  Potrebna nam je kompletna adaptacija po principu ključu u ruke za stan 85 m2 u starogradnji u (priložen trenutni tlocrt stana, stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, loggie, male ostave, hodnika, kupaone, odvojenog wc-a na ulazu, predsoblja i tri spavaće sobe).
  Trenutno smo u izradi idejnog projekta s dizajnerom i tek po završetku istog će biti puno jasnije koje točno radove je potrebno napraviti. Popis dolje radova je kopiran s internet lokacije i prilagođen i ostavljam mogućnost pogreške u definiciji odnosno ukoliko nešto nedostaje od standardno potrebnih radova uzmite ih u obzir. Raspored prostorija u stanu ostaje potpuno isti tako da nije potrebno premještati vodovodne instalacije i sl. Jedina izmjena prema trenutnom planu je rušenje pregradnog zida između kuhinje i dnevnog boravka.
  Početak radova moguće već krajem 8. mjeseca.
  A) Demontaža
  - demontaža starih instalacija vode/odvoda, struje, demontaža sanitarija u kupanici i wc-u, keramičkih pločica u kuhinji, kupaonici i wc-u, svih vrata i ovratnika uključujući ulazna
  - demontaža starih rasvjetnih tijela u svim prostorijama
  - demontaža starih drvenih prozora i balkonske stijene
  - demontaža starog lamel parketa u dnevnom boravku i hodniku
  - demontaža podnih pločica na loggi i u kuhinji
  - rušenje pregradnog zida između kuhinje i dnevnog boravka
  - demontaža starih radijatora (5 kom)
  - čišćenje i odvoz svog otpada na deponij
  - demontaža stare strujne instalacije

  B) Postava
  - postava novih radijatora
  - postava nove strujne instalacije uz novu razvodnu kutiju s automatski osiguračima, postava novih prekidača i utičnica uz dodatne utičnice po kasnijoj definiciji
  - postava nove instalacije vode i odvoda u kupaonici, wc-u i kuhinji
  - postava keramičkih pločica na pod kuhinje, kupaonice, wc-a, loggie, hodnika i ostave
  - postava keramičkih pločica na zidove kupaonice i wc-a do pune visine zidova

  C) Zidarski radovi
  - priprema zidova i podova za postavljanje keramičkih pločica
  - priprema poda za postavljanje parketa u dnevnom boravku
  - krpanje zidova i podova nakon demontaže starih instalacija struje, telefon, TV, vode, odvoda
  - krpanje zidova i podova nakon postave nove instalacije struje, telefon, TV, vode, odvoda.
  - moguće izrada spuštenog stropa na dijelu dnevnog boravka

  D) Soboslikarski radovi
  - skidanje stare boje sa zidova i stropova
  - impregnacija zidova
  - duplo gletanje zidova i stropova
  - duplo bojanje u (vjerojatno) bijelu boju
  - bojanje radijatorskih cijevi.

  E) Postava parketa
  - brušenje, kitanje, lakiranje starog lamel parketa sa postavom novih kutnih lajsni u svim spavaćim sobama i predsoblju
  - postava, brušenje, kitanje i lakiranje novog parketa sa postavom novih kutnih lajsni ili eventualno samo postava novog gotovog višeslojnog tvornički lakiranog parketa sa postavom novih kutnih lajsni ukoliko odaberemo gotovi parket za dnevni boravak
  F) Montaža
  - montaža sanitarija: Montaža kade ili tuš kabine u kupaonici, lavoboa u kupaonici i wc-u, WC školjke i vodokotlića u kupaonici i wc-u, pipe lavoboa, pipe kade ili tuš kabine
  - montaža rasvjetnih tijela u svim prostorijama (uz standardna rasvjetna tijela moguće i ugradnja rasvjete u spušteni strop ukoliko kasnije odlučimo)

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 13 / 21