Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija stanova te izrada drenaže - Gunja

  Adaptacija 2 stana te izrada drenaže oko kuće. Kao što je navedeno u naslovu, trebao bih ozbiljnog izvođača radova za izradu drenaže oko kuće te unutarnjeg uređenja - adaptacije 2 stana od po 75 m2. Više informacija po odgovoru na upit. Molim ne zvati na mobitel pošto trenutno nisam kod kuće, ali javim se u roku od 7 dana. Ponude poslati na mail.

 • Adaptacija manjeg stana - Gunja

  Trebam ponudu za adaptaciju manjeg stana. Kupaonica, rušenje pregradnog zida, jedan zid od knaufa, postavljanje laminata 30 m2.

 • Rekonstrukcija potkrovlja i adaptacija dijela stana - Gunja

  Trebam ponudu za rekonstrukciju potkrovlja i adaptaciju dijela stana. Molimo popuniti troškovnik i vratiti e-mailom. U obzir dolaze samo ozbiljni izvođači.

 • Kompletna renovacija obiteljske kuće - Gunja

  Renovacija obiteljske kuće, izrada kompletno novog krovišta s gredama i podizanje potkrovlja dva bloka, novi crijep mediteran Tondach 123 m2 površina. Produživanje i izgradnja dvije terase balkona 30 m2 sa stepeništem izvana. Inox ograda po vanjskom stepeništu. Fasada s izolacijom 5 cm Baumit. Uređenje stana na prvom katu ključ u ruke 70 m2. Uredenje okoliša 64 m2 s kamenim pločama.

 • Kompletna adaptacija stana - Gunja

  Trebam kompletnu adaptacija stana. Dakle izmjena vodoinstalacija i električnih instalacija. Postavljanje pločica i parketa, knauf i gletanje zidova. Voljeli bi kad bi se s radovima krenulo već početkom svibnja. Na Vaš upit šaljemo troškovnik i tlocrt.

 • Adaptacija podrumske prostorije - Gunja

  Adaptacija podrumske prostorije, zamjena drvenih letvica, mrežica na strop (trstika koja se neće mjenjati pa ce se mrežicom poravnati strop), struganje / gletanje gdje potrebno, farbanje, dovod struje za utičnice / struja postoji, pojačanje svjetla, stavljanje keramike. Ukupna površina 16 m2, dvije šupe koje bi se spojile u jednu. Može ponuda sa i bez keramike.

 • Renoviranje kompletne kupaone - Gunja

  Trebam ponudu za renoviranje kompletne kupaone 2 x 2 m.

 • Nadogradnja kuće - Gunja

  Na postojeći izgrađeni podrum s dekom htjeli bismo nadograditi još prizemlje i kat, s jednostrešnim limenim krovom. Trebamo ponudu za građevinske radove bez materijala, roh-bau izvedba. U prilogu šaljem nacrte i slike postojećeg stanja. Molim ponude na e-mail.

 • Obnova krovišta i potkrovlja - Gunja

  Dogradnja i rekonstrukcija potkrovlja i krovišta stare seoske kuće. Novi pokrov i adaptacija postojećih starih dimnjaka ili izrada novih.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 25 / 11