Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija i nadogradnja postoječe kuće - Ivankovo

  Traži se izvođač za adaptaciju i nadogradnju postoječe kuće s 3 etaže površine cca 370 m2. Gradnja bi trebala početi nakon ljeta. Sve pojedinosti možemo dogovorili nakon stupanja u kontakt.

 • Uređenje prilaza, stepeništa i podesta - Ivankovo

  Trebam uređenje prilaza, stepeništa i podesta ispred stambene zgrade.
  Potrebno je izvršiti slijedeće radove na navedenoj lokaciji:
  - Razgradnja betonskih ploča, podne obloge u zoni staze uz stambenu zgradu
  - Demontaža betonskih kanalizacijskih poklopaca
  - Demontaža slivnika
  - Razgradnja betonskih kanalica uz podnu oblogu staze
  - Razgradnja betonskog sloja stepenica i podesta kao priprema za postavu obloge od kulir ploča
  - Razgradnja kulir sloja ulaznog podesta kao priprema za postavu obloge od kulira ili keramičkih pločica
  - Dobava i ugradnja odvodnih cijevi od slivnika
  - Dobava i postava tipskih betonskih rubnjaka za razgraničenje staze
  - Dobava i postava tipskih betonskih "kulir" ploča dim 40 x 40 cm
  - Dobava i postava tipskih betonskih kanalica
  - Dobava i postava tipskih betonskih "kulir" ploča dim 40 cm x 40 cm na stepenište i podest između stepeništa i ulaznog podesta
  - Dobava i ugradnja kanalizacijskih poklopaca 50 x 50 cm
  - Ugradnja rukohvata na stepeništu

 • Spajanje dva garažna boksa u jedan - Ivankovo

  Zajednička garaža: spajanje dva garažna boksa u jedan. Pregrade i vrata boksova su iz okvira s ispunom od razvučenih profila. Potrebno je ukloniti pregradu između boksova i prepraviti vrata. Jedna vrata su jednokrilna zakretna a druga podizna. Treba to preraditi tako da se dobiju zakretna dvokrilna vrata (jedno krilo širine 3,4 m s bravom, a drugo 1,5 m sa sigurnim fiksiranjem dolje i gore). Visina krila je 2 m.

 • Sanacija, ravnanje, gletanje i bojanje zidova - Ivankovo

  Soba 4,70m sa 4,50, visina stropa 3m, stara gradnja, zidovi neravni i dosta slojeva za skinut, što možemo i sami, no potrebno ravnanje, gletanje, sve šta ide i bojanje, bočni zid sobe ujedno i vanjski zid zgrade koji je debeo pola metra, napale ga gljivice, potrebna sanacija,mada je taj zid sad oguljen do kraja ručno i ne bih znala do kud smo došli dalje ne ide, molim okvirnu cijenu i nekog profesionalnog ko bi to odradio.

 • Preuređenje stana - Ivankovo

  Želio bih preurediti stan od cca 46 m2. U prilogu se nalazi nacrt sa postojećim stanjem te dvije opcije kako bi se preuređenje izvelo. Prva opcija (str.2) je glavna opcija.
  Prema njoj trebalo bi:
  1. skinuti parket u hodnik, dnevni boravak i soba. Provjeriti dali se isti parket opet može kvalitetno posložiti. Odnosno dati ponudu za postavljanje starog ili novog parketa u dnevnom boravku i sobi.
  2. srušiti zid između dnevnog boravka i sobe te isti pomaknuti prema sobi (kako na nacrtu) kako bi se dobilo više prostora u dnevnom boravku. Vrata pomaknuti bliže zidu. Ostaviti udaljenost od zida nekih 35 cm.
  3. izmjeniti ulazna vrata; postaviti protivprovalna vrata!
  4. izmijeniti unutrašnja vrata. U kuhinji i izbi postaviti klizna vrata
  5. izmijeniti sve prozore i postaviti PVC stolariju sa roletama. Veličine svih prozora (balkonskih vrata) su na prvom nacrtu. U kupaonici (banja) potrebno smanjiti otvor prozora (zazidati) te ostaviti prozor od 60 x 90. U izbi (sprema) moguće prozor zazidati staklenim opekama.
  6. u Kuhinji i spremi potrebno izmjeniti podne i zidne pločice. Pri tome potrebno adaptirati dovod i odvod vode za sudoper koji se sada nalazi u spremi. Nova pozicija sudopera je u uglu do prozora (vidi nacrt na drugoj strani priloga) pa bi cijevi za vodu i odvod trebalo instalirati u zid ispod prozora (ili već kako instalacije nalažu, što bi se najbolje uočilo nakon skidanja pločica).
  7. u Kupatilu izmijeniti podne i zidne pločice. Demontirati kadu koja se sada nalazi ispod prozora. Smanjiti postojeći prozor na veličinu 60x90 cm (zazidati ostatak). Premjestiti priključak za vodu (bateriju) sa postojeće pozicije (kada) u ugao gdje će biti postavljena tuš kada. Na zid do vrata (vidi skicu) instalirati priključak za vodu kao i odvod vode za umivaonik (dovesti cijevi s toplom/hladnom vodom od bojlera koji u uglu).
  8. U hodniku umjesto postojećeg parketa postaviti pločice.
  9. U hodniku izmijeniti postojeću tablu s običnim osiguračima i instalirati kutiju sa automatskim osiguračima.

  Moim vaše ponude slati na mail. Ako je potrebno više podataka ću poslati nakon uvodnih ponuda/dogovora. Moguće dogovoriti / organizirati i pregled samog prostora.
  Unaprijed hvala na cijenjenim ponudama

 • Unutarnje izoliranje stana - Ivankovo

  Unutarnje izoliranje stana 86 m2 sa stiroporom 4 cm fasadnim. Potrbno grundanje vec postojećih zidova, lijepljenje stiropora i mrežice, grundanje i farbanje zidova 2 ruke.
  Molim ponude sa materijalom i radom 'ključ u ruke' te ponudu samo za radove, a nabava materijala moja.

 • Adaptacija kuhinje - Ivankovo

  Adaptacija kuhinje, dimenzije 2x2m. Više informacija na mail.

 • Potpuna rekonstrukcija stana - Ivankovo

  Tražim firmu za potpunu rekonstrukciju stana od 90 kvadrata na 4 katu u zgradi bez lifta. Rušenje nekoliko zidova (manjih, pregradnih), ugrađivanje novih parketa u gotovo cijelom stanu, ugradnju kamina za prostor od 50 tak kvadrata. Moguće i rad sa gipsom u kuhinji kako bi se prekrila odvodna cijev od nape, farbanje stana, postavljanje pločica u kupaonicama. Struju i vodu bi radili sami.

 • Adaptacija kupaonice, kuhinje i blagavaonice - Ivankovo

  Trebam ponudu za izvedbu radova adaptacije kupaonice i kuhinje / blagovaonice.
  Postojeća kupaonica je standardna sa kadom umivaonikom i klasičnim wc – om. U kupaoni se nalazi plinski bojler. Nakon adaptacije kupaone željeli bi da je u kupaonici tuš kabina, wc sa podžbuknim vodokotlićem i lavabo (priložen 3d crtež – kupaona želje). Kupaonica je površine 4 m2 (dimenzije priložene u PDF-u – ponuda radovi).
  Radovi kupaonica: Demontaža sanitarija, demontaža radijatora, demontaža plinskog bojlera, skidanje postojećih keramičkih pločica sa poda i zida (pločice do plafona 2,65 m). Izvedba instalacije hladne i tople vode i kanalizacije. Ugradnja podžbuknog vodokotlića (izrada nadvoja nad ciglenim zidom i rušenje ciglenog zida ispod nadvoja, spajanje na vodovodnu cijev i zatvaranje kanufom). Ukopavanje cijevi za grijanje u kupaoni. Sanacija oštećenja poda i zidova nakon instalaterskih radova. Postavljanje keramičkih pločica (pod + zidovi) i fugiranje. Montaža sanitarija (lavabo, tuš kada, tuš kabina…), montaža radijatora, montaža plinskog bojlera.
  Kuhinja i blagovaona izvedena je kao jedna prostorija. Podne pločice su na cijeloj površini blagovaone i kuhinje. Nakon adaptacije želja je da u blagovaoni bude parket kao i u dnevnom boravku (riblja kost (hrast - dim. lamele 300×44 mm). Na zid ne idu keramičke pločice. Kako će nakon adaptacije kuhinja promijeniti orijentaciju potrebno je izvest/izmjestiti električnu instalaciju.
  Radovi kuhinja i blagovaona: skraćivanje pregradnog zida (cigla 10 cm debljine gipsana žbuka obostrano), uklanjanje pločica s poda (12m2) i zida (4,8 m2). Sanacija oštećenja nakon uklanjanja podnih pločica. Postavljanje podnih pločica (6,5 m2). Sanacija nakon svih instalaterskih radova zidova u kuhinji i priprema za lijepljenje stakla. Izmještanje plinske instalacije ( kuhinja). Nadžbukno postavljanje krute ventilacije nadžbukno za kuhinjsku napu (od nape do otvora za ventilaciju) te zatvaranje kanufom (potkonstrukcija, ploče, gipsanje). Izmještanje/izvedba elektroinstalacije za frižider, pećnicu, perilicu suđa, ploču za kuhanje, kuhinjsku napu; tri kuhinjske utičnice izmještanje rasvjetne pozicije u blagovaoni, izvedba dodatnog rasvjetnog mjesta u kuhinji. Izmještanje utičnice i rasvjetnog prekidača nakon skraćivanja zida.
  Priprema podloge za parketarske radove (6 m2). Postavljanje i popravak parketa (blagovaona gdje su prije bile pločice i rezani zid). Brušenje i lakiranje parketa ( 26 m2).
  U cijenu molim uključiti sav materijal potreban za izvođenje vodoinstalaterskih radova: vodovodne i odvodne cijevi, sifon ventile…žbuku, mort, cement, građevinsko ljepilo, glet masu, mrežicu za knauf, metalne profile za rubove… ljepilo za postavu keramike, fugmasu, impregnaciju… ljepilo za parkete, masu za zatvaranje pukotina u parketu... cijevi za ventilaciju i drugi građevinski i instalacijski pribor i materijal.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 8 / 30