Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija stare kuće - Lipovača

  Trebam ponudu za adaptaciju stare kuće. Neki zidovi su oštećeni vlagom pa je žbuka djelomično uklonjena do cigle. Na nekim mjestima na zidu i na stropovima guli se u slojevima nova boja nanesena preko stare. Trebalo bi i promijeniti tj. nadopuniti električne instalacije, no najvažnija mi je ponuda za uređenje zidova - uklanjanje starih slojeva, žbukanje (klasično, sanacijska žbuka ili knauf?), gletanje, farbanje, uređenje stropova koji su popucali i otpada boja. Ovisno o cijeni i raspoloživom novcu dolazi u obzir i postavljanje pločica na oko 15 m2 poda, te još neki radovi oko uređenja – lakiranje stolarije, podne obloge (brodski pod), montiranje kuhinje, instaliranje centralnog grijanja. Oštećenih zidova ima ukupno 60-70 m2, od toga hitno 40-50 m2 jer taj dio kuće treba što prije osposobiti, oštećenog stropa oko 60 m2.
  Zanimaju me ponude i samo za zidarske i soboslikarske radove, odnosno ostalo navedeno pojedinačno, kao i mogućnost kompletne adaptacije obuhvaćene jednom ponudom.
  U prilogu su slike.

 • Adaptacija stana - Lipovača

  Trebamo ponudu za adaptaciju stana. Stan se nalazi u prizemlju, u zgradi iz 1922. godine; podovi su rađeni klasično za to razdoblje - grede, šuta, daske,... U prilogu šaljem tablicu s popisom željenih radova (uz to, u stanu će se raditi i centralno grijanje, ali te radove možemo i odvojeno dogovarati).
  Molila bih da ponuda uključuje i materijal potreban za radove; sve osim pločica i sanitarija koje ćemo mi nabaviti. Unaprijed hvala.

 • Rezanje pregradnog zida - Lipovača

  Trebam ponudu za rezanje pregradnog zida od prešanog betona, u dužini od 2.5m visine i 2.4m dužine (sve ukupno rez od 5m), te rupe u zidu za napu fi 100.

 • Izrada server sobe - Lipovača

  Izrada server sobe (5,80 m x 5,50 m visina 3 m) u protupožarnom knaufu, premještanje sobnih vrata, priprema za ugradnju protupožarnih vrata, demontaža i montaža Amstrong stropa.
  Soba se radi u uređenom uredskom prostoru. Za skicu i detaljan opis radova pošaljite mail.

 • Adaptacija podrumske prostorije - Lipovača

  Adaptacija podrumske prostorije, zamjena drvenih letvica, mrežica na strop (trstika koja se neće mjenjati pa ce se mrežicom poravnati strop), struganje / gletanje gdje potrebno, farbanje, dovod struje za utičnice / struja postoji, pojačanje svjetla, stavljanje keramike. Ukupna površina 16 m2, dvije šupe koje bi se spojile u jednu. Može ponuda sa i bez keramike.

 • Razni građevinski radovi na staroj kamenoj kući - Lipovača

  Razni mali građevinski radovi na staroj kamenoj adaptiranoj kući. Radovi kao: popravak obloge drvenog stropa, ugradnja slivnika malog ravnog krova, popravak drvenih prozora i škura. Izvedba zvučne izolacije potkrovlja kamene kuće cca 55 m2... (demontaža poda od OSB ploča na slijepom podu -na drvenom stropu radi ugradbe (kamene vune kao zvučnog izolatora).
  Popravak željezne ograde vanjskog stubišta. Čišćenje i fugiranje kamenog zida pročelja kuće pod zaštitom.

 • Adaptacija kupaonice - Lipovača

  Trebam adaptaciju kupaonice - zamjena kade sa tuš kabinom i postavljanje podnih pločica. Dimenzija kupaonice je 2 x 2,80 m, završiti do 18.03.

 • Pregradnja i adaptacija stana - Lipovača

  Trebamo pregaditi stan, postaviti podnu izolaciju, laminat, srušiti jedan zid, napraviti novu kupaonicu iz prolazne prostorije, okrečiti zidove, instalirati kuhinju.

 • Zamjena i obzidavanje kade - Lipovača

  U stanu je potrebno je zamijeniti oštećenu kadu dužine 170 cm s novom kadom. Obzidati je, postaviti pločice i fugirati spojeve.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 10 / 41