Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Sanacija natkrivenog balkona - Marinci

  Sanacija natkrivenog balkona na šestom katu zgrade. Balkon je potpuno zatvoren (sa strane aluminijska stolarija a odozgora krov) i curi na jednom mjestu kada padne kiša.

 • Podizanje krova - Marinci

  Trebam podizanje ravnog krova / stropa na zadnjem katu zgrade u samom centru grada. Stan je u potkrovlju i želja mi je podići ga za 40 - 50 cm. Zanima me da li je potrebna neka dozvola i gruba procjena koliko to može koštati?

 • Adaptacija i nadogradnja postoječe kuće - Marinci

  Traži se izvođač za adaptaciju i nadogradnju postoječe kuće s 3 etaže površine cca 370 m2. Gradnja bi trebala početi nakon ljeta. Sve pojedinosti možemo dogovorili nakon stupanja u kontakt.

 • Rekonstrukcija gospodarske zgrade - Marinci

  Rekonstrukcija gospodarske zgrade u garažu, uređenje kolnog prilaza, betoniranje ograde.

 • Adaptacija kuhinje i kupatila - Marinci

  Trebam kompletnu adaptaciju kuhinje od 10m2 i kupatila od 4 m2.

 • Adaptacija stana u dva apartmana - Marinci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana u dva apartmana. Nacrti i troškovnici u prilogu. Vremenski rok je jako bitan, naime apartmani bi trebali biti u funkciji ovo ljeto. Hvala na javljanju.

 • Betoniranje vansjskog stepeništa - Marinci

  Betoniranje vansjskog stepeništa, dio unutrašnjosti kuće i proširivanje kupaonice.

 • Rekonstrukcija i dogradnja kata i potrkovlja - Marinci

  Trebam ponudu za rohbau izgradnju, rekonstrukciju i dogradnju kata i potrkovlja na postojeću zgradu. Ponuda treba uključiti samo građevinske radove bez materijala. U prilogu je idejni projekt na temelju kojega trebam izvođača greađevinskih radova.
  Predmetnim elaboratom se namjerava izvesti rekonstrukcija kojom se dograđuje kat i potkrovlje, na postojeću zgradu (suteren i prizemlje) te dijelom dogradnja i to na način da se izuzme dio postojeće garaže i zatvori nadstrešnica nad ulazom na sjeverozapadnoj strani građevine. Planiranim zahvatom se mijenja struktura stanovanja, gdje se izvode četiri stambene jedinice sa pomoćnim prostorom ljetnom kuhinjom u suterenskom dijelu, te se zadržava garaža u smanjenim gabaritima.
  Rekonstrukcijom će se zadržati i proširiti suterenski prostor, prizemlje će se dograditi i rekonstruirati, a nadograditi će se kat i potkrovlje. Krov iznad prizemlja se uklanja i izvodi nova AB ploča. Zadržavaju se nosivi konstruktivni elementi i koriste kao konstruktivni sistem i u nadogradnji. Novi kosi krov je drveni, dvostrešni, termički izoliran i pokriven mediteran crijepom.
  Za izvođača radova biti će osiguran smještaj u suterenu zgrade.

 • Kompletna adaptacija potkrovlja - Marinci

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju potkrovlja od 70 m2 u stan po sistemu ključ u ruke. Krov je u dobrom stanju, struja i voda su sprovedeni u potkrovlje. Po našoj zamisli potkrovlje bi fizički imalo odvojeno kupatilo i jednu spavaću sobu, ostalo bi bio otvoren prostor. U prilogu je nekoliko slika kako to trenutačno izgleda. Unaprijed zahvaljujem. Lijep pozdrav

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 37