Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Uređenje konobe u rustikalnom stilu - Negoslavci

  Majstora s iskustvom za uređenje konobe u rustikalnom stilu tražim. Potrebni kamenarski, zidarski i keramičarski radovi. Radi se o podrumskom prostoru, površine 25 m2. Prednost onima s preporukom i/ili onima koji mogu pokazati neki svoj sličan rad, po mogućnosti na ovom području.

 • Kompletna adaptacija apartmana - Negoslavci

  Potrebna mi je ponuda kompletne adaptacije starog, zapuštenog apartmana od 40 m2:
  - postavljanje laminata u sobu i blagovaonicu, farbanje zidova, postavljanje knaufa na 2 zida, a možda i na sve zidove, kompletna adaptacija kupaone i postavljanje sanitarija, promjena vodovodnih instalacija u kuhinji, plus proširivanje odnosno betorinarenje i uređene terase i osvježavanje fasade.

 • Adaptacija stana - Negoslavci

  Adaptacija stana oko 70 m2. Saljevanje ploče, obrada zidova, postavljanje keramike i uvođenje 2 kupatila. Kupnju i dovoz materijala ja osiguravam. Trebam ponudu samo za rad.

 • Postava termoizolacije u podrum - Negoslavci

  Potreban mi je majstor koji bi postavio kaširanu kamenu vunu na stropu podruma (skloništa) koje se ne grije ispod moga stana. Površina stropa je cca. 60 m2. Uvjet je da se kamena vuna fiksira na plafon na siguran način. Molim vas da me kontaktirate telefonom iza 16 sati.

 • Renoviranje stare kupaonice - Negoslavci

  Tražim ponudu za komplet renoviranje stare kupaonice.

 • Adaptacija male kupaonice - Negoslavci

  Molim ponudu za adaptaciju male kupaonice (2 m2), skidanje postojećih pločica i sanitarija, vodoinstalaterski radovi (izmjena cijevi i dodavanje novih) te postava novih sanitarija, priprema zida i lijepljenje podnih i zidnih pločica (dimenzije 33 x 33). U kupaonici bi bila samo wc školjka, umivaonik i step in tuš kabina koju bi trebalo napraviti u razini poda. Također adaptacija kuhinje, izmjena vodovodnih cijevi, skidanje starih zidnih i podnih pločica (pod 2,2 x 3 m2, zid cca 60 x 2 m2. Ispod postojećih pločica na podu se nalazi kulir u obje prostorije.

 • Demontaža nape i klime, popravak oštećenja i ličenje - Negoslavci

  Trebam firmu koja može dati ponudu za kompletnu uslugu. U prostoru, ukupne veličine oko 30 m2 trebam ličioca koji može "pokrpati" pukotine i manja oštećenja na zidovima i plafonu, pokrečiti i ukloniti plijesanj u ćoškovima prostorija. Također, trebam električara koji zna demontirati kuhinjsku napu i klima uređaj kako bi se iza moglo pokrečiti, te razvesti stropnu rasvjetu s jednog na dva mjesta na plafonu. Važno mi je da radovi budu korektno odrađeni i bez naše asistencije (zaštita i pomicanje namještaja). Planirano vrijeme radova bi bilo sredinom lipnja. Unaprijed hvala!

 • Adaptacija prizemlja objekta - Negoslavci

  Adaptacija prizemlja objekta u ukupnoj površini 145 m2. Trenutno u roh-bau stanju. Potrebni svi radovi prema priloženom projektu i troškovniku do faze "ključ u ruke". Primarno je izvesti injektiranu hidroizolaciju svih zidova s obzirom da postoji pojava kapilarne vlage. Predviđeni početak radova: 3. mjesec, rok završetka: početak 6. mjeseca.

 • Adaptacija kuhinje i dnevnog boravka - Negoslavci

  Trebam ponudu za adaptaciju kuhinje 5 m2 i dnevnog boravka 20 m2:
  - rušenje zida
  - skidanje pločica i stavljanje novih
  - montaža 2 prozora
  - skidanje laminata i stavljanje pločica
  - sređivanje zidova i instalacija rasvjetih tjela
  Placam jednokratno amerikankom

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 11 / 18