Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Rekonstukcija kupaonice - Novi Mikanovci

  Rekonstukcija postojeće kupaonice. Kuća je građena 1990. tako da su zidovi od cigle (nema kamena). Postojeće i novo planirano stanje dani su u privitcima. Voda je osim preko bojlera spojena na centralno (nafta) koje se godinama ne koristi ali svejedno bi pustili da je bude i dalje spojena na centralno ako se ubuduće opet bude koristilo. Kupaonica se nalazi na katu obiteljske kuće. Stan u prizemlju i stan na katu su odvojeni i svaki ima svoj posebni priključak na vodu tako da nisu ni na koji način povezani. Kotlovnica od centralnog je u podrumu.
  Potrebna je rekonstrukcija kupaonice u punom obimu tako da tražimo izvođača koji može izvesti što više radova (keramiku, vodoinstalacije, podloge itd.). Poželjno bi bilo da radovi počnu u roku od 2 mjeseca.
  U prilogu su postojeće i novo stanje.

 • Kompletno renoviranje manjeg kupatila - Novi Mikanovci

  Trebala bih majstora za kompletno renoviranje manjeg kupatila cca 4 - 5 kvadrata. Radovi obuhvaćaju skidanje starih pločica, promjenu cijevi u podnom dijelu, izmjenu ventila, postavljanje nove kade, umivaonika, skidanje postojećeg starog plinskog bojlera i postavljanje električnog te samim tim i provedbu manjeg dijela električnih instalacija, jedno pola metra i na kraju postavljanje novih podnih i zidnih pločica.
  Molila bih ako mi možete poslati dobrog i iskusnog majstora a da opet ne bude skup.

 • Obnova fasade višestambene zgrade - Novi Mikanovci

  Trebam ponudu za radove obnavljanja fasade višestambene zgrade. Fotografije zgrade možete naći u prilogu iako bi bilo poželjno da dođete u živo vidjeti stanje fasade.
  Zgrada je visine šest nadzemnih etaža tj. cca 1 7m, izduženog tloctnog oblika ukupnih dimenzija cca 57 m x 11 m.
  Zgrada ima 3 ulaza tj. tri stubišta, a ponudu treba iskazati za samo jedan ulaz. Dakle ponuda je za obnavljanje 1/3 južne fasade (19m x 17m), zapadne fasade (11m x 17m), i 1/3 sjeverne fasade (19m x 17m).
  Sjeverna i južna fasada imaju velike staklene stijene u punoj širini raspona poprečne nosive betonske konstrukcije s parapetima završno obrađenim smeđim mozaik pločicama.
  Južna fasada (ona na prvoj slici) ima i balkone / lođe dok ih na sjevernoj nema.
  Parapeti su izbočeni u odnosu na ostatak fasade za cca 6 cm te bi u toj debljini trebalo izvesti termo fasadu. Ponudom obuhvatiti i termoizolaciju špaleta i bočnih zidova lođa/balkona te sanaciju oštećenih fronti ploča balkona.
  Zapadna fasada zgrade (ona na drugoj slici) može se izolirati i debljom termo fasadom jer nema nikakvih istaka koji bi određivali njenu debljinu. Prizemlje završno obraditi teraplastom.
  U ponudu uključiti sav potrebni materijal, radove, skelu i sve ostalo potrebno za potpuno dovršenje obnove fasade.
  Molim vas da na temelju ovih podataka i uvida na licu mjesta date prijedlog(e) i ponudu(e) za obnovu fasade.
  Za sva pitanja i prijedloge stojim na raspolaganju.

 • Kompletna obnova kuće - Novi Mikanovci

  Imam nezavršenu kuću veličine 9 x 8 m, vanjske mjere. Gradnja je počela 1970., a nikada nije završena ni useljena. Suteren je u funkciji - poslovni prostor, a iznad je dvokatna kuća s tavanom: na svakom katu su samo dvije prostorije, bez funkcije, koje za sada služe kao skladište.
  Trebam: dovesti vodu i kanalizaciju iz podruma na 1., 2. kat i potkrovlje, razvod struje na oba kata i potkrovlje, centralno grijanje na plin na oba kata i u potkrovlje napraviti kupaonicu, kuhinju i postaviti parkete i pločice na svaki kat.
  Novi pokrov - sada je stari biber crijep, termo fasada na kući - 3 strane jer je dvojni objekt. Molim okvirnu ponudu; zanima me cijena radova, trajanje obnavljanja.

 • Sanacija puknutog pregradnog zida - Novi Mikanovci

  Trebam ponudu za sanaciju pregradnog kuhinjskog zida koji je pukao. Nepoznato je dali je pukao zid ili samo žbuka, to se može utvrditi pregledom stručnjaka na licu mjesta. Zahvat bi bilo potrebno izvršiti u što kraćem roku. Slike napuklog zida nalaze se u prilogu.

 • Unutarnje uređenje i opremanje igraonice - Novi Mikanovci

  Trebam ponudu za unutarnje uređenje i opremanje igraonice -rođendaonice, nabavu didaktičkih pomagala, sprava.

 • Adaptacija stana - Novi Mikanovci

  Adaptacija građanskog stana od cca 130 m2 u zgradi izgrađenoj 1936 godine (solidna gradnja).
  Adaptacija ukljucuje:
  - kompletno rušenje i uklanjanje postojeće opreme stana (prozori, parketi, el. i plinska instalacija, sanitarije, pregradni zidovi)
  - postavljanje traverzi i izgradnja novih pregradnih zidova u prenamijenjenim prostorima
  - postavljanje nove opreme stana (prozori, vrata, parketi, pločice, sanitarije, električne i plinske instalacije, instalacija grijanja - plinski kondenzacijski bojler sa spremnikom i vanjskim dimnjakom, sanacija sanitarnih odvoda prema stanovima gore i dolje..)
  - izvedbeni projekat od ovlaštenog arhitekte i troškovnik radova je pripremljen
  Upit molim slati na e-mail. Na telefonu dostupan od 31.3.

 • Građevinski radovi - Novi Mikanovci

  Trebam ponudu za krovišta na garažama cca 50 m2. Otvor na garaži kao priprema za ugradnju garažnih vrata 2.5 x 3.4 m. Gletanje i bojanje zidova cca 200 m2, skidanje parketa u kuhinji cca 10 m2. Postavljanje pločica u navedenoj.

 • Adaptacija stana rušenja i odvoz - Novi Mikanovci

  Trebamo ponude za adaptaciju stana od 80 m2. Keramičarski radovi, rušenje zida, selidbe i odvoz krupnog otpada (stepenice, kuća nema kolni pristup cesti). Sve dodatne informacije šaljemo na mail, molimo da uz kontakt napišete i slobodne termine.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 11 / 49