Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija stana - Opatovac

  Potrebno je Izvođenje radova u stambeom prostoru od cca 50 m2. Nalijevanje armirane ploče na podu, pregrađivanje novih zidova i rušenje starih. Vodoinstalacija na dijelu kuhinje i kupatila. Zgrada je stara preko 100 god. Stan se nalazi u prizemlju. Molim Vašu ponudu. Unaprijed zahvaljujem i srdačno Vas pozdravljam.

 • Uklanjanje nosivog zida ugradnja potpornih nosača - Opatovac

  Trebam ponudu za uklanjanje nosivog zida u stanu i ugradnju potpornih nosača. Zid je dužine 4,2 m, 2,8 m visok i 33 cm debljine. Stan se nalazi na prvoj etaži, odnosno, u suterenu zgrade. Zgrada se sastoji od suterena i još četiri etaže iznad. Zgrada je građena početkom 20. stoljeća. Zidana je punom opekom.

 • Nadogradnja i uređenje kata - Opatovac

  Na postojećoj kući tlocrtne površine 122 m2 potrebna je demontaža krova 166 m2, dizanje novog kata 1m u visinu, postava novog krova sa izolacijom i olucima, na dobivenoj površini kompletna izgradnja novog stana, ključ u ruke.

 • Nadogradnja i adaptacija obiteljske kuće - Opatovac

  Trebam firmu koja je u stanju izvesti adaptaciju obiteljske kuće. Radilo bi se na odvajanju ulaza u smislu nadogradnje prostorije od cca 20 m2, zatvaranju balkona, te proširivanju istog, također je potrebno iznivelirati kuhinju s glazurom te poljepiti pločice. Kamen po istoj. Trebalo bi ugraditi vrata i prozore tj., izvesti sve radove pa bi trebao nekoga tko može izvesti cjelokupne radove.

 • Renoviranje kupaone - Opatovac

  Trebam ponudu za renoviranje kupaone, najjednostavnije bi bilo kada bi se mogli dogovoriti za dolazak da sve vidite na licu mjesta pa da mi napravite ponudu, tako da znam što se može, cijenu radova (ruke) jer bi sami nabavili materijal, te trajanje radova. Zahvaljujem.

 • Adaptacija kuće - Opatovac

  Trebam ponudu za adaptaciju kuće, kuhinja, dnevna soba, blagavaona, wc, kupaona, hodnik, sve skupa oko 60 m2. Na neke zidove bi postavili knauf, napravili pregradni zid od knaufa s kazetom za klizna vrata 2 m, pločice u kuhinju, kupaone i hodnik, zamijenili 4 sobnih vrata.

 • Adaptacija – sanacija izolacije dijela ravnog krova - Opatovac

  Adaptacija – sanacija izolacije dijela ravnog krova sa zemljanim pokrovom kuće.
  Pokrov dijela kuće i garaže od cca 80m2 koji je u razini sa cestom (parkiralištem) izveden je kao izolirani bazen sa zemljanim pokrovom, i 20 godina pruža izuzetnu termičku zaštitu.
  Uslijed diferencijalnog slijeganja dva priljubljena objekta (kuće i garaže) došlo je do pucanja izolacije po dilataciji, kao i propuštanja po kutnim - rubnim dijelovima izolacije.
  Parcijalni pokušaji sanacije bili su samo prva pomoć – obrana od direktnog prodora vode u objekt.
  Potrebno je ukloniti (deponirati na parking, ili odvesti) nekvalitetni zemljani pokrov debljine cca. 20 cm, kvalitetno ukoloniti postojeću bitumensku izolaciju i očistiti kontaktne površine, kvalitetno zapuniti dilataciju (puknuće), sanirati rubna oštećenja, izraditi nov izolacijski - nepropusni sustav i izvršiti test punjenje 'bazena' vodom, sa kontrolom vodonepropusnosti kroz 15-20 dana.
  Napomene: U svrhu kvalitetnije i korektnije izrade ponude, moguća je i dostava fotografija predmetnog objekta e-mailom, kao i dogovor telefonom glede termina pregleda objekta do 01.09.).

 • Kompletna adaptacija stana - Opatovac

  Adaptaciju stana 58 kvadrata. Izmjena struje, vodovodnih cijevi, instalacija centralnog grijanja, postavljanje pločica u kuhinji i kupatilu, spuštanje stropa, instalacija klime, postavljanje laminata. Početak radova 20.07.

 • Adaptacija stana - Opatovac

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 53 m2 i to mijenjanje instalacija u kuhinji i kupaonici, keramika i sanitarije, lakiranje parketa, ličenje zidova i bojanje prozora i vrata. Hvala i lijep pozdrav!

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 37