Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Rušenje stare drvene i gradnja nove kuće - Otok

  Trebam ponudu za rušenje stare drvene kuće i izgradnju nove površine 60 m2 s potkrovljem. Želio bih otprilike saznati cijenu od rušenja do grube izgradnje bez fasade.

 • Sanacija vlage, izolacije, gletanje i farbanje - Otok

  Trebam sanaciju vlage, izolaciju na manjoj površini vanjskog zida, gletanje i farbanje istog. Postava klupčica na vanjski zidić. Hidroizolacija terase i postavljanje podnih pločica na istoj. Saniranje male površine vlage na zidu iznad ulaznih vrata.

 • Kompletna adaptacija garsonjere - Otok

  Kompletna adaptacija garsonjere od 23 m2 po sistemu 'ključ u ruke'. Stolarija, vodovodne i električne instalacije, parket, keramika, knauf, po potrebi rušenje jednog djela zida. Ponude molim na mail!

 • Adaptacija stana - Otok

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 50 m2. Sanacija starog estriha ili ugradnja novog veznog, oko 30 m2. Sanaciju i uređenje zidova i stropova. Obrada špaleta nakon ugradnje PVC prozora. Električarski i vodoinstalaterski radovi nisu potrebni, kao i ličilacki radovi.
  Ovo su okvirni radovi i ne očekujem precizne ponude, već izvođače koji su zainteresirani za moj upit. Početak radova: 7 do 10 dana.

 • Sanacija i adaptacija zatvorenog balkona - Otok

  Evo ovako imao sam radove na zatvaranju balkona koji su uključivali postavljanje PVC stolarije i izradu unutrašnje izolacije. Čovjek koji je radio na izolaciji je krivo to izradio jer se sada unutra nakuplja nešto više vlage nego u ostatku stana. Stavio je izunutra krivi izolacijski materijal očigledno koji nije paropropustan i koji ne diše dobro pa se bojim da sa vremenom vanjski zid i balkon koji je pretvoren u prostoriju ne počnu vući vlagu. Stoga želim napraviti sljedeće:
  1. Skinuti postojeću krivu izolaciju koja je postavljena na oko 7 metara kvadratnih površine
  2. Postaviti novu dobru izolaciju koja bi osiguravala pravilno disanje zida i garantirala da se sa bvremenom neće početi skupljati vlaga unutra
  3. Dio PVC stolarija koji se nalazi na balkonu ima na svom donjem dijelu plastičnu masu koja se može izvaditi iz tog PVC profila. Ta masa je debljine oo 3 cm i također mislim da je i to jedan od razloga zbog čega vlaga ulazi unutra i zadržava se. Želio bih ako je moguće u taj profil debljine oko 3 cm staviti ytong ploću koja bi bila izolirana i nakon čega bi taj dio stolarijae bolje disao.
  Trenutno stanje će trebati izmijeniti.
  Površina koja je u pitanju je oko 0.5 metara kvadratnih.
  4. Sve bi nakon toga trebalo zatvoriti u knauf ponovno pogletati i pofarbati. Površina bi iznosila oko 5 metara kvadratnih.
  Jedan dio prostorije je relativno teže dostupan pošto je trenutno namještena (oko 1 metar kvadratni) ali nije nemoguće za odraditi.
  Prikupljam ponude u svezi prijedloga za pravilan način izolacije. Majstore koji rade po principu 'uzmi novce odradi traljavo posao i bježi' molim da se ne javljaju.
  Plaćanje se vrši na temelju predočenih računa za materijal koji je potrošen za radove plus rad majstora nakon cjelokupno odrađenog posla uz potpunu specifikaciju troškova.
  Stoga molim da se javljaju samo majstori koji znaju kako se pravilno izoliraju zidovi. Vanjski zid balkona je armirani beton debljine oko 8 do 10 cm s tim da ne postoji mogućnost vanjske izolacije vanjskog zida već samo unutarnje.
  Sve detaljnije informacije mogu naknadno javiti.

 • Adaptacija stana - Otok

  Trebam ponudu za:
  - rušenje i odvoz pregradnih zidova od slabog porobetona 2,6 m3,
  - skidanje i odvoz tankih lamel-parketa 29 m2,
  - skidanje i odvoz podnih vinas-pločica 20 m2,
  - skidanje zidnih i podnih keramičkih pločica 30 m2,
  - rezanje i odvoz željezne balkonske ograde kom. 1,
  - razbijanje - vađenje teraco prozorske klupčice 1,2 m, kom. 1,
  - skidanje zidne obloge od starih tapeta 25 m2,
  - vađenje i odvoz dovratnika kom. 3
  Nakon rušenja, dogovor o novim knauf zidovima, obnovi kupaonice i WC-a te o novim elektroinstalacijama dvosobnoga stana.
  - knauf radovi na adaptaciji dvosobnoga stana: novi zidovi 42 m2 i spušteni strop 30 m2
  - parketarski radovi 52 m2,
  - keramičarski radovi: 40 m2 zidne i 14 m2 podne pločice,
  - izolaterski radovi 14 m2,
  -elektroinstalaterski radovi rasvjete i utičnica dvosobnoga stana, s novom razvodnom pločom

 • Izgradnja galerije - Otok

  Trebam okvirnu ponudu za izgradnju galerije, niske, na kojoj će biti samo krevet, manja od 10 m2, koja je zamišljena da se oslanja na grede, horizontale i vertikalne.

 • Završetak gradnje stambeno poslovne zgrade - Otok

  Trebam ponudu za završetak započete stambeno poslovne zgrade u naravi pansion, cca 700 m2. Moguć dogovor po sistemu ključ u ruke.

 • Zatvaranje lođe i kompletno uređenje - Otok

  Trebamo ponudu za "ključ u ruke" zatvaranje lođe dim. 3.5 x 1.5 m u jedan prostor sa sobom (stolarija, termoizoliranje-strop, pod, zidovi, pregradnja knaufom +prozor + vrata 2 kpl, elektro usluge, rasvjeta, priključci, grijanje 2 x radijator, klima, premještanje postojeće unutarnje jedinice, ličilački i završni radovi).

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 2 / 12