Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletna adaptacija stana - Otok

  Potrebna nam je kompletna adaptacija stana od 36 m2. Rušenje jednog zida i ugradbenog ormara. Postavljanje drugog zida i na njega ugraditi jedna vrata. Postavljanje pločica, laminata. Radovi u kupaonici, promjena cijevi te rušenje kade i postavljanje tuš kabine, lavaboa i wc-a. Kompletna keramika, ugradnja dva radijatora.

 • Zatvaranje vrata i adaptacija - Otok

  Trebam ponudu za zatvaranje postojećih vrata, ljepljenje umjetnog kamena na taj zid, premještanje struje, otvaranje novih vrata i instalacija istih, premještanje cijevi centralnog grijanja, izrada zida od knaufa i postavljanje vrata, ljepljenje keramičkih pločica, ličenje prostorije i hodnika. Planiran pocetak radova oko 19.09.

 • Nadogradnja i adaptacija obiteljske kuće - Otok

  Trebam ponudu za nadogradnju, adaptaciju i dogradnju obiteljske kuće. U prilogu šaljem grubi troškovnik. U osnovi se radi o demontaži postojećeg krova i izradi nove "deke" te nadogradnji kata sa ravnim krovom te dogradnji vanjskog stubišta sa svim pripadajućim radovima.
  Molio bih jedinične cijene za sve stavke radi pregleda i zatvaranje financijske konstrukcije kao i odabira potencijalnog izvođača.
  Za sva pitanja i eventualne nejasnoće molim slobodno me kontaktirajte.

 • Renoviranje kuće - Otok

  Trebam ponudu za renoviranje kuće:
  U prvoj fazi treba izgradnja:
  - izgradnja 15 m2 stijena sa siporexom debeljine 20 cm
  - izgradnja 17 m2 stijena sa siporexom debeljine 15 cm
  Material nabavim i dostavljam sam, trebaju samo ruke.
  U drugoj fazi treba žbukanje, knauf, estirhi, itd, što je stvar budučega dogovora.

 • Obrada zidova od stare cigle - Otok

  U zgradi iz 1930. god nalazi se naš stan. Ispod postojeće žbuke je starinska cigla. Trebamo majstora koji bi nam obradio takve zidove da se u interijeru istakne postojeća cigla.

 • Renoviranje kuće - Otok

  Renoviram stariju kuću te mi treba netko tko je može završit, trebam ponudu sa uključenim materijalom. Ako je moguće plaćanje na rate.

 • Završni građevinski radovi na zgradi - Otok

  Tražim izvođača građevinskih radova na zgradi. Nekretnina je nedovršena stambena građevina. Građevina se nalazi na zemljištu veličine 1700 m2. Sastoji se od prizemlja, te 1., 2., 3. i 4. kata. U zgradi je predviđeno 26 stanova, netto 1350 m2, 23 parkirna mjesta, 2 lifta te 3 garaže. Neposredan pristup s asfaltirane ceste i mogućnost priključenja na navedenu komunalnu infrastrukturu.
  Vlasništvo je 1/1, glasi na firmu i nema tereta. Objekt ima građevinsku, lokacijsku dozvolu i projektnu dokumentaciju. U neposrednoj blizini je vrtić, škola, trgovina, autobusno stajalište, a udaljenost do vlaka je 10 min. Moguća prodaja ili kompenzacija u stanovima za materijal i posao.

 • Kompletna adaptacija kuće - Otok

  Trebam ponudu za radove i adaptaciju kuće. Ukoliko je moguće sa terminom prve faze radova od 15.1. do 15.2.
  U prvoj fazi bilo bi potrebno napraviti instalacije za vodu (za kuhinju), srušiti zidove, izbrusiti parkete sa svim dodatnim radovima, a u cjelokupnoj adaptaciji i kasnijim fazama bilo bi potrebno adaptirati i izolirati potkrovlje, zamijeniti stolariju, i skinuti limeni pokrov na kojem bi se radila terasa.
  S obzirom da kompletan posao zahtijeva pregled terena zanima nas vasa raspoloživost i ponuda za taj posao. Slobodno me kontaktirajte na navedene kontakte.

 • Završni radovi u viskom potkrovolju - Otok

  Trebam ponudu za završne radove visokog potkrovlja u namjenu stanovanja (električne instalacije, vodovod i slivne cijevi, podovi, zidovi, keramika). Prostor je veličine cca 40 kvadrata + terasa.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 10 / 33