Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Uklanjanje starog krova i izrada novog - Retkovci

  Zanima me cijena uklanjanja krova koji je iznutra cijeli obložen brodskim podom, nadogradnja ploče i izrada novog krova s vanjskim stubištem.

 • Obnova dvije stare kamene kuće - Retkovci

  Obnova 2 stare kamene kuće u svrhu turizma. Sanacija samih zidova kuće (kuća je pukla) izrada betonskih ploča u kućama, skidanje stare žbuke i postavljanje nove, sanacija krovišta, fasada....

 • Kompletna adaptacija - Retkovci

  Kompletna adaptacija 1. kata stambenog objekta. Od gradnje, zidova, spuštanja stropova do postavljanja struje, plina, vode i kompletnog uređenja interijera.

 • Adaptacija stare kuće - Retkovci

  Adaptacija stare kuće, površine 70 m2 (35 m2 prizemlje + 35 m2 kat): obnova vodovodne, elektro instalacije, ravnanje zidova knaufom itd.

 • Postava knaufa, laminata i bojanje stana - Retkovci

  Postavljanje knauf na zidovima sobe kao i uredjenje oko balkonskih vrata i prozora. Postavljanje poluzida (knauf), postavljanje 20 m2 laminata. Postavljanje elemenata, instaliranje kupaonskih djelova, soboslikanje cijelog stana, stan 48 m2.

 • Adaptacija stana - Retkovci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana 75 m2 Potrebni su radovi u vidu rušenja stare kupaone, podizanja parketa u jednoj sobi, postavljanja pločica u kuhinji i sobi, zidanje zida. Odvoz građevinskog materijala. Skidanje štokova i vrata. Maleraj u cijelom stanu. Vodoinstalaterski radovi. Farbanje prozora. Tražim odlične majstore koji su u mogućnosti svaki dio odraditi. Po mogućnosti da imaju svoj portfolio da mogu vidjeti radove koji su iza njih.

 • Postavljanje vrata i soboslikarski radovi - Retkovci

  Trebam ponudu za adaptaciju, postavljanje staklenih vrata (Bauhaus), knauf radovi, bojanje.

 • Zamjena limene okapnice i sanacija - Retkovci

  Na vanjskoj strani francuskog prozora dolje je limena klupčica (kao što to obično biva). Lim se s vremenom istrošio, pitanje je je li rađeno sa sikom i sada mi vlaga prodire kroz komad zida ispod prozora i ulazi u parket. Parket se digao!
  Molim vas preporuku za majstora i raspon cijena za ovaj popravak (taj vanjski prag treba skroz i kvalitetno obložiti limom).

 • Adaptacija lođe i dnevnog boravka - Retkovci

  Trebam ponudu za:
  1. Pravljenje otvora u zidu koji se nalazi između lođe i dnevnog boravka te ugradnja prozora ili neke druge staklene pregrade u taj otvor.
  2. Skidanje starog "zatvora" lođe (metalni okvir sa prozorima) te postavljanje dva prozora na mjestu postojećeg zatvora. Normalno da područja na kojima se prozori neče nalaziti treba također zatvoriti.
  3. Skidanje pločica s poda lođe te postavljanje novih (ili mogućnost pola površine poda lođe da bude prekriveno drvetom a pola s pločicama)
  4. Sređivanje zidova lođe (moguće samo bojanje ili možda postavljanje pločica te drvenih obloga).
  Napomena: Prozore nemam te bi i njih trebao naručiti u dogovoru s izvođačem ili bez njega. Lođa je površine cca 10 m2 (nisam kući da dam točne podatke).

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 0 / 27