Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletna adaptacija i nadogradnja - Rokovci

  Hidro i termo izolacija podova, Knauf za zidove (vanjski zidovi dodatna izolacija) i plafone, postavljanje laminata i pločica, prilagodba otvora za prozore, nadogradnja kotlovnice cca 2 x 3,5 m (sa rješenjima dimnjaka). U drugoj fazi nadogradnja kuhinje s blagovaonom i dnevnim i kupaona i ponuda za centralno grijanje. Vanjska izolacija fasade kuće sa 10 - 12 cm stiropora.

 • Izolaterski, soboslikarski i parketarski radovi - Rokovci

  Trebala bih punudu za izolaciju zidova mineralnom vunom i knaufom. Radi se o 4 zida od ukupno cca 50 m2, zatim bojanje stana od 40 m2 (2 bijela premaza i 1 oker samo u dnevnom boravku i eventualno dječija soba u nekoj drugoj boji samo 1 ili 2 zida) te brušenje hrastovog parketa i 3 nanosa laka na bazi vode. Parket je površine cca 15 m2.

 • Adaptacija kupaonice - Rokovci

  Trebam adaptaciju kupaonice površine 3 m2, prije ljeta, od radova potrebno: zamjena pločica, bojlera, WC-a, tuš-kade, umivaonika, elektro i vodnih instalacija.

 • Zamjena cijevi i postava pločica - Rokovci

  Promjena vodovodnih cijevi u kupaonici, nadogradnja vodokotlića te postavljanje novih pločica.

 • Adaptacija stana - Rokovci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 50 m2.

 • Adaptacija - Rokovci

  Trebam postavljanje knauf zida, površina 40 m2; Podne pločice – 15 m2 ukupno; Zidne pločice u kupaonici 18.5 m2 pločica; Rušenje 10 m2 pregradnog zida; Demontaža 1 vrata i ugradnja istih na drugo mijesto; Montaža 3 nova vrata. Postavljanje laminata 23 m2. Zidanje 1 m2 siporeks; Žbukanje i krečenje.
  - saniranje rupe u stropu nastale rušenjem zida
  - krečenje i gletanje stropa 28 m2
  - krečenje zidova cca 58 m2

 • Adaptacija balkona - Rokovci

  Balkon na stambenoj zgradi je zatvoren PVC-om prema ulici. Između dvaju balkona je tanka pregrada koja ima otvor od nekih 20 cm na vrhu po cjeloj dužini (3 metra). Trebao bih ponudu za oblaganje cjele pregrade da ima izgled 'zida' sa zatvaranjem otvora na vrhu i postavljanjem novih podnih poločica na postojeće na istom balkonu (4 kvadrata otprilike).

 • Keramičarski radovi - Rokovci

  Molim ponudu za keramičarske radove. Kupaona: skidanje zidnih pločica cca 12 m2 i postavljanje zidnih cca 12 m2, postavljanje podnih pločica u kupaoni cca 3 m2 (na stare). Kuhinja: skidanje pločica sa zida cca 6 m2 i gletanje tog cijelog zida gdje su bile pločice cca 5,5 m2, postavljanje zidnih pločica 4 m2 i podnih (na stare) 4 m2.

 • Adaptacija sobnih vrata - Rokovci

  Molim ponudu za adaptaciju 8 kom sobnih vrata i dovratnika sa promjenom boje iz mahagonij u mat bijelu. Vrata su od furnira, stara 8 godina i bez oštećenja. Od ukupnog broja vrata 3 vrata imaju većinom staklenu površinu i drveni okvir.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 19 / 26