Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija krova i ulaza u kuću - Šarengrad

  Interesira me adaptacija krova. Trenutno je na kući dvostrešni stari krov, sa drvenom konstrukcijom, treba ga uklonit i deponirat.
  Zatim treba nadozidat nosive zidove do određene visine cca. visina do 3 m, po mojoj procjeni bi to trebalo nadozidat nekih 4 reda crvene opeke i onda to sve povezat sa betonskom serklažima. Na to dolaze gredice kao ispune pa željezo i 6-8 cm beton.
  Napominjem da ćemo sada imati potpuno ravni krov sa malim nagibom na istočnu stranu, kad se bude betonirala ta ravna ploča treba odmah zašalati i ATIKU zidove cca. 45 visoki. Na taj krov treba napravit dobru hidro i termo izolaciju. Termo izolacija bi išla 14 cm tvrdi stiropor i svi završni limarski radovi, kao odvodi vode sa krova, natkrivanje atike i 12 m oluka do dole. Kuća je dimenzija 8 x 8, krovne površine ima cca. 75 m².
  U ponudi treba biti sav Vaš materijal i odvoz nastalog smeća.

  Također imamo adaptaciju postojećeg ulaza u kuću: tu se nalaze polukružne stepenice koje treba lijevu stranu od mora odsjeć i osigurat ostatak stepenica i podesta.
  Dvostrešni krov koji stoji na stupovima treba srušit i odvest, a betonske stupove, ukoliko su siguni za nosivost, produžit do visine gornje ploče i to onda sve lijepo ujediniti i to će bit kao nadstrešnica za ulazak u kuću.
  Molim za brzu ponudu ove dvije pozicije krov i ulaz.

 • Potpuna adaptacija kupaonice - Šarengrad

  Trebam povoljnu ponudu za potpunu adaptaciju kupaonice (moguća promjena vodovodnih instalacija ukoliko su dotrajale) veličine 3,95 m².

 • Gradnja obiteljske kuće - Šarengrad

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće, prema priloženim dokumentima. Opseg izgradnje bi bio bez unutarnjeg uređenja. Ako su Vam potrebne joše neke informacije obratite se. Također bi me interesiralo kada bi mogli počete sa radovima?

 • Kompletno renoviranje kupaone - Šarengrad

  Trebam ponudu za renoviranje kupaone. Znači kompletno sve od instalacija vodovodnih, struja, keramika, zamjena kade za tuš kabinu. Veličina kupaone je oko 3.5 m2. Nema WC.

 • Sanacija i bojanje zidova - Šarengrad

  Trebam ponudu za sanaciju i bojanje zidova i završne radove na prozorima (opšivanje i postavljanje klupčica). Stan ima 30 m2. Radovi bi trebali početi 15.7. i trajati maksimalno 7 dana.

 • Uređenje kata - Šarengrad

  Zanima me cijena uređenja kata sistem ključ u ruke za stan na katu kuće roh-bau, površine 11,60 x 8,50 (oduzeti cca. 7 kvadrata koje zauzima betonsko stubište za kat).
  Drvena Industrogradnjina stolarija je na kući, fasada postoji stiropor 8cm, bez glazure, dakle samo betonska deka + mali balkon i velika terasa od cca 20 tak kvadrata za obraditi (pločice).
  Zanima me cijena uređenja tih cca. 90 kvadrata stambenog prostora i kolika je garancija na izvedene radove?

 • Adaptacija - Šarengrad

  Trebam ponudu za adaptaciju i radove u interijeru.

 • Adaptacija stana i potkrovlja i izmjena krovišta - Šarengrad

  Tražim izvodjača za kompletnu adaptaciju stana u kući te prenamjenu tavanskog prostora u potkrovlje uz izmjenu krovišta, kao i izvedbu termo fasade. Površina stana je cca 40 m2 a tolika i u perspektivi površina potkrovlja.

 • Kompletna rekonstrukcija stana - Šarengrad

  Trebam ponudu za kompletnu rekonstrukciju stana površine 30m2. Stan je u suterenu stambene zgrade. Nema nosivih zidova. Ideja je da se sve unutra sruši (i odveze otpad) te nanovo napravi, počevši od instalacija do pločica i parketa. Također bi išli novi zatvori i vrata.
  Dimenzije prostora su 7m x 4,5m kojeg bi pretvorili u jednosoban stan. Kuhinja + blagovaona, wc i soba.
  Sa radovima bi započeli najkasnije 20.4. a također me interesira okvirno trajanje ovakvog tipa radova. Za dodatna pitanja me slobodno možete kontaktirati na mob 091/225-9441 Unaprijed zahvaljujem Ivan Jurčević

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 10 / 40