Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija stana - Šarengrad

  Trebam ponudu za adaptaciju stana 60m2 iz 1950. pa me zanima koliko koštalo po m2. Molim ponude na mail.

 • Sanacija vlage, uređenje krovišta i kompletno uređenje - Šarengrad

  Radi se o kući od prizmenog djela, prvoga kata gdje je kuhinja, boravak i wc i drugoga kata gdje su tri sobe i kupaona te tavana. Rečeno nam je kako treba srediti vlagu podmetanjem prizemnog djela kuće i srediti dio potkrovlja / krovišta.
  Nama je dosta hitno da se preselimo. Zanima me jel moguće renovirati unutrašnjosti kuće, koliko bi vam trebalo za nacrt i u kojem vremena roku bi mogli krenuti radovi?
  Nama je bitno da se kuća iznutra dobro uredi, sve promjeni od namještaja. Sto se tiče grijanja i struje sve je već provedeno, papiri su čisti 1/1. U kući ništa osim vlage i krovišta nije problem. Naravno da bi mi išli na renovaciju prozora, parketa, zidova i stolarije te kupaonica u potpunosti, samo ono sto nije moguće renovirati bi promjenili. Namještaj bi uzimali novi za kuhinju, sobe i kuoaone.

 • Izvođenje radova unutarnjeg uređenja - Šarengrad

  Trebam firmu ili osobe za izvođenje raznih radova unutarnjeg uređenja (knauf, keramika, struja, voda, soboslikarski radovi, laminati i sl.). Moguća suradnja tjekom cijele godine.

 • Uređenje potkrovlja - Šarengrad

  Poštovani, trebala bih ponude ili barem otprilike da znam kako se kreću cijene slijedecih radnji. Uredujemo potkrovlje, do sada smo sredili novi krov promijenili prozore. Površina potkrovlje je po 140m2. Mene zanimaju cijene i ponude za uvođenje struje, plina, vode i knaufa jer koliko znam to mora ići odjednom sve. Znači u prizemlju kuće se živi, što se tiče npr. kupaonice i kuhinje bile bi točno na istom mjestu gore, gdje su sada već postojeće dolje u prizemlju. Koliko bi otprilike bile cijene tih radova?

 • Adaptacija kuće - Šarengrad

  Trebam ponudu za adaptaciju kuće. Riječ je o staroj kući čiji su vanjski zidovi debljine oko 50cm, dimenzija 8m x 6m. Kuća je na dvije etaže s unutarnjim drvenim stepenicama i drvenim podovima. Potrebno je betoniranje drvenih podova u prizemlju jer ima podrum i na katu. Unutarnje stepenice bi se srušile, jer postoje vanjske koje vode na gornju tarasu. Gornji dio tarase od 16m2 bi trebalo nadozidati. Potrebno je napraviti obnovu postojećeg krova. Grede su u dobrom stanju. Trebale bi nove letve i crijep te dio nadozidane tarase povezati s postojećom krovnom konstrukcijom.

 • Adaptacija kupaonice - Šarengrad

  Trebam ponudu za obnovu kupaonice. Kupaonica je 2x2 m ali nije u obliku kocke nego slova L.
  Skidati ću plocice sa zidova i poda koje su trenutačno postavljene na cca 180 cm a ove nove neće biti tako visoko postavljene, tako da kada srušim ove stare trebao bih pogletat zidove 20 m2. Materijal sam već kupio Mapei planitop 330. Također je potrebno staviti izolaciju na zid gdije dolazi tuš kabina i podi (Mapei mapelastic).
  Trebao bih zamjeniti podni sifon i promjeniti 2 ventila za vodu.
  Kupio sam sifon TECE drainpoint S, ventile nisam jer neznam velicinu.
  Zanimala bi me okvirno cijena.

 • Knauf, rasvjeta, keramika, radijator, stolarija i instalacije - Šarengrad

  Postavljanje knaufa na strop, postavljanje ugradbenih svjetla, skidanje starih pločica, postavljanje novih. Proširenje podesta za tuš kabinu. Postavljanje novog radijatora, skidanje vrata i ugradnja novih. Instalacija kupaonskih elemenata.

 • Kompletno uređenje kupaonice - Šarengrad

  Trebao bih urediti kupaonicu dimenzija cca 200 × 200 cm. Kompletno sa novim cijevima za vodu i kanalizaciju, ljepljenje pločica na zid i pod. Ostalo po dogovoru.

 • Kompletno renoviranje kupaonice i kuhinje - Šarengrad

  Tražim najbolju ponudu za kompletno renoviranje 2 kupaonice i kuhinje, i još neke manje građevinske radove u stanu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 7 / 7