Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Preuređenje tavanskog prostra - Štitar

  Planiramo uređenje tavanskog prostora prema projektu u tavanski stan. Metoda uređenja suha gradnja (knauf). Na deku po projektu ide suhi estrih. Pregradni zidovi i strop uređuju se "kanufom". Tlocrt stambene površine je cca 60 m2. Krovište je netom preuređeno sa novom građom. Molim zainteresirane izvođače da mi se jave na kontakt broj ili e-mail.

 • Uređenje kata u kući - Štitar

  Trebam majstore za uređenje kata u kući. Radovi koji se izvode: rušenje dijela ili cijelog zida, zazidavanje postojećih otvora na zidovima, spušteni stropovi, pregradni zidovi (knauf). U prilogu šaljem projekt i troškovnik (fale instalacije).
  Prednost dajem firmama / majstorima koji mogu obaviti većinu poslova sa svojim podizvođačima. Planirani početak radova kroz mjesec-mjesec i pol.

 • Adaptacija - Štitar

  Građevinski radovi, rušenje postojećih zidova, zidnje novih zidova, postavljanje parketa, odvoda i pločica u kupatilu.

 • Rekonstrukcija stare kamene kuće - Štitar

  Trebam ponuda za rekonstrukciju stare kamene kuće cca 60 m², hvala.

 • Dogradnja kuće - Štitar

  Dogradnja kuće - adaptacija i zatvaranje terase, obnova krovišta.

 • Adaptacija terase - Štitar

  Trebam ponudu za adaptaciju terase čije slike su u prilogu. Veličina terase je cca 7.5 x 3.5 m. Kao što vidite, u lošem je stanju, pločice su popodale na svim rubovima, i na stepenicama negdje.
  Promijenili bi pločice (uklanjanje postojećih i postava novih). Na rubove terase (okomite dijelove) više ne bi stavljali plocice, nego zagletati i sepom završni sloj.
  Stepenice bi ostale samo 2, od postojećih 4, dvije donje bi nivelirali s stepenicama koje idu u vrt (vidljivo na slici 2.) - zidarski radovi.
  Ograda će biti uklonjena. Postavljati će se nova zajedno s nadstrešnicom, pa hidroizolacija ili slicno nije potrebno. Inače ispod terase je podrum. Ništa ne curi i ne vlaži.

 • Uređenje stana - Štitar

  Trebam ponudu za uređenje stana na 2. katu obiteljske kuće. Troškovnik je u prilogu. Cijene za postavljanje parketa i pločica mogu biti samo cijene rada (bez materjala).

 • Sanaciju vlage na vanjskom zidu - Štitar

  Trebam ponudu za sanaciju vlage na vanjskom zidu prema balkonu. Zid do balkona je stalno vlažan. čim padne mala kiša ili snijeg zid je vlažan. Možeteli mi pomoći u čemu je problem? molim da mi se javite i kažete vašu cijenu.

 • Adaptacija kupaonice - Štitar

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju kupaonice veličine 4 m2 u stambenoj zgradi. Početak radova u prvom tjednu rujna, očekivani završetak do sredine rujna.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 15 / 17