Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija - Strošinci

  Za registriranog keramičara:
  1) premazivanje hidroizolacijskim sredstvom 9 m2 u kupaoni, te ljepljenje podnih i zidnih pločica (velikih dimenzija - bez ikakvih dodatnih ukrašavanja), uz prethodnu provjeru kolege vodoinstalatera - već postojecih vodoinstalacija.
  Moja ponuda: 50 kn po m2 za postavu pločica, najbolje hidroizolacijsko sredstvo kupujem osobno. Molim izvedbu u roku 5-6 dana.
  2) Iskusnog knaufera, koji bi radio za 50 kn po m2, s mojim materijalom - zapošljavam na uređenju stana.
  3) Trebam urednog djelatnika, za kompresorsko čišćenje, pranje i u bijelo - bojanje 5 radijatora, uz ručni postupak ličenja - cijevi. Po radijatoru nudim 100 kn (uključujući demontažu i montažu). Za uređenje - bojanjem cijevi, nudim 200 kn.
  4) Obrtnika- registriranog parketara, za brušenje i lakiranje parketa u stanu od 75 m2, po cijeni od 50 kn za m2, s mojim lakom, uz moje plaćanje od 9 kn po dužnom m, majstoru - za nove, najjednostavnije, niske hrastove lajsne, uz poštivanje roka izvedbe.

 • Adaptacija kupaonice - Strošinci

  Trebam ponudu za adaptaciju kupaonice veličine 6 m2 i wc-a s tušem veličine 3 m2.

 • Rekonstrukcija gospodarske zgrade - Strošinci

  Rekonstrukcija gospodarske zgrade u garažu, uređenje kolnog prilaza, betoniranje ograde.

 • Uredenje konobe - Strošinci

  Trebam ponudu za uredenje konobe, interijera, parkinga, hitno.

 • Renoviranje kupatila i premještanje jednog radijatora - Strošinci

  Planiramo renoviranje kupatila i premještanje jednog radijatora u samom kupatilu. Potrebno je izvesti i keramičarske radove kao i demontažu sanitarija, kao i jedan izvod za priključak perilice rublja.

 • Obnova dvije stare kamene kuće - Strošinci

  Obnova 2 stare kamene kuće u svrhu turizma. Sanacija samih zidova kuće (kuća je pukla) izrada betonskih ploča u kućama, skidanje stare žbuke i postavljanje nove, sanacija krovišta, fasada....

 • Adaptacija stana - Strošinci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 52 m2. Prvo trebam skinuti stari parket (ca 35 m2) i trebam prijedlog što staviti ispod novog parketa. Zgrada je na drvenim gredama a ispuna je šuta. Zatim postavljanje novog parketa i bojanje cijelog stana.

 • Skidanje krova i izgradnja potkrovlja - Strošinci

  Temeljem priloženih djelova projekta postojećeg stanja, molio bih idejnu skicu i približne troškove za izradu visokog potkrovlja. Skidanje starog doterajalog krova, koji je sad izrađen na 'četiri vode', podizanje zidova sjever, jug za cca 1 m i bočnih trokutastih zidova do visine cca 2,7 m. Novi krov bi bio na 'dvije vode'.
  Prednji južni dio imao bi simetrično postojećem stanju tri velike staklene stijene od kojih bi srednja bila uvučena u krov za onoliko koliko je potrebno za normalan izlaz na postojeću terasu ispred, niz otprilike tri stepenice.
  Naravno da tu ima još puno pitalica za potpuno definirati projekt i zato sam na raspolaganju na mob. ili email.

 • Kompletna renovacija stana - Strošinci

  Tražimo majstore za kompletnu renovaciju stana. Struja, voda, keramičarski radovi, ugradnja unutarnjih stepenica, rušenje, izolacija, ...
  Kuća u kojoj se stan nalazi nema direktan kolni pristup s ceste. Stan se nalazi na 1. katu a vanjskih stepenica do kuće je cca do 2. kata (nizbrdo, može se stati na cestu sa gornje strane). Više detalja i slike šaljemo na mail.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 38