Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Završno unutarnje uređenje - Tovarnik

  Tražim ozbiljnu, kvalitetnu i veću građevinsku firmu, koja ima Rješenje Ministarstva graditeljstva da može izvoditi završne fine poslove uređenja unutrašnjosti Zgrade od 1260 m2 sa četiri etaže i rješavanje okoliša od 1680 m2.
  Zgrada se nalazi u fazi visokog Roh-baua, sa svim instalacijama, podzemnim i nadzemnim, riješenom vanjskom stolarijom i demit fasadom, te je potrebno žbukanje zidova, postavljanje estriha i pločica na podu, spuštenog knaufa radi pokrivanja instalacija na plafonu, postavljanje klima uređaja i rasvjetnih tijela, postavljanje unutrašnje stolarije, uređenje sanitarnih čvorova i asfaltiranje okoliša i hortikulturno uređenje. Od građevinske firme potražujem Ponudu za rad i materijal, a plaćanje bih podmirila putem kompenzacije u obliku dodjele poslovnih ili stambenih prostora.

 • Generalno uređenje caffe bara - Tovarnik

  Trebam najpovoljnije riješenje radova generalnog uređenja i rekonstrukciju staroga caffe bara u atraktivan lounge bar cca. 80 m2. Najljepše vas molim okvirno cijene predloženih radova, informaciju kada bi se moglo početi sa radovima i koje je vrijeme za koje se očekuje da bi radovi mogli biti gotovi. U obzir dolaze isključivo vrlo pedantni i uredni majstori. Detaljne informacije na tel.

 • Renoviranje kupaonice i kuhinje - Tovarnik

  Trebam ponudu za preinake, odnosno renoviranje kupaonice te preinake dijela kuhinje.
  Hitno tražimo dobrog vodoinstalatera i zidara. Radovi bi trebali početi što prije to bolje.
  Javite se na email sa brojem telefona - mobitela.

 • Adaptacija kupaone, kuhinje i boravka - Tovarnik

  Trebam vodoinstalatera i keramičara za adaptaciju kupaone, kuhinje i boravka.

 • Grubi radovi u adaptaciji stana - Tovarnik

  Trebam ponudu za grube radove u adaptaciji stana. Potrebno je skinuti pločice sa podova i dijela zida u kuhinji i na terasi sve skupa cca 20 m2 i vađenje starog lamel parketa u boravku i hodniku cca 30 m2.
  Također potrebno je srušiti pregradni zid od siporeksa između kuhinje i boravka, zid dužine 3 m, visine 2,6 m te odvoz šute.
  Stan na drugom katu zgrade s liftom, parking osiguran.

 • Adaptacija stana - Tovarnik

  Molim ponudu, adaptirao bih klasični 2-sobni stan, 51 m2, gradnja u manjoj zgradi od 4 stana, stropovi normalne visine, visoko prizemlje, oko 1950g. prije 30g je bio djelomično adaptiran.
  Treba promijeniti ulazna vrata, dvokrilna balkonska, 2prozora u sobama i mali kupaonski. Jedan pregradni zid treba pomaknuti za cca jedan metar, dužine je 3,5m, do te nove veće prostorije vuku se instalacije za kuhinju, a stara smanjena se pretvara u sobu. U postojećoj kupaoni dograđuje se i zasebni manji WC. Znači treba ugraditi 4 unutrašnja vrata. Adaptirati i elektro instalaciju. Ugraditi klima uređaj, djelomično i podno grijanje, sve nove podove zavisno od prostorije. Preferirao bih sistem ključ u ruke, a može eventualno da ja kupujem pojedine dijelove, eventualno sa nekim dogovoriti vanjsku stolariju. Plačanje može i po fazama završetka, ali svakako ukupan iznos dogovoriti prije i sa računom i pismenom garancijom.

 • Adaptacija stana - Tovarnik

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 68 m2. Kopletna adapatacija kupaone; promjena instalacija, pločica, nove sanitarije, kompletna adaptacija kuhinje; rušenje zida, izrada knaufa, skidanje i montaža vrata, razbijanje i postava novih pločica te ostali radovi.

 • Renoviranje kupatila - Tovarnik

  Trebam ponudu za renoviranje kupatila, izmjena cijevi, polaganje keramike i sanitarija, tlocrt cca 8 m2.

 • Potpuna obnova kupaone - Tovarnik

  Trebam ponudu za potpunu obnovu kupaone, u hodniku treba postaviti podnu keramiku, pokrečiti tri prostorije, hodnik, kupaonu, obložiti jedne stepenice keramikom. Najbolji dogovor pri uvidu potrebnih radova. Zahvaljujem unaprijed na odgovoru.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 10 / 19