Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Pregrađivanje stana, gipskartonski i parketarski radovi - Vinkovci

  Potrebno u stanu odvojiti spavaću sobu od dnevnog boravka (na podu je sada parket, zgrada 2000 g., cigla), odnosno napraviti pregradni zid od 2x1 gipskartonksih ploča (zid debljine 12,5 cm sa vunom i zvučnom izolacijom) i priprema do ličenja te staviti bjela neka uža vrata (cca 70cm), vrata još nemamo. Dimenzije zida bez vrata 9 m2.
  Izrada L maske od gipskartonske ploče širine do 20 x 20 cm s ugradnjom aluminijskih šina i pripremom do ličenja ukupne duljine 7,5m x širine 1m
  Ljepljenje gipskartonske ploče na zidove visine 270 cm x širine 60 cm tako da kuhinjski elementi visine 207 cm x širine 165 cm x dubine 60 cm izgledaju kao ugradbeni, priprema do ličenja.
  U dnevnom boravku koji sada pod parketom i pločicama želim skinuti pločice i nadograditi parket. Stoga je potrebno odljepiti šest dužnih metara parketa i do starog parketa položiti 9 m2 novog parketa, pobrusiti i polakirati.

 • Potpuna renovacija kuće - Vinkovci

  Trebam ponudu za totalnu renovaciju kuće, što uključuje renoviranje kupaone (cijevi, pločice, sanitarija), kuhinje, dnevni boravak, potkrovlja i problema rješavanja pregradnog zida.

 • Adaptacija obiteljske kuće - Vinkovci

  Adaptacija prizemlja obiteljske kuće i dijela potkrovlja. Knauf na plafonina, glazura i polaganje laminata i pločica, kompletna adaptacija kupaone.

 • Adaptacija stana - Vinkovci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 53 m2 i to mijenjanje instalacija u kuhinji i kupaonici, keramika i sanitarije, lakiranje parketa, ličenje zidova i bojanje prozora i vrata. Hvala i lijep pozdrav!

 • Adaptacija stana - Vinkovci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 35 m2.

 • Građevinski radovi preko Fonda za zaštitu okoliša - Vinkovci

  Potrebno je zadovoljiti uvjete iz natječaja fonda za zaštitu okoliša, potreban je izvođač koji prihvača isplatu iz fonda u udjelu koji fond sufinancira.
  Radovi su:
  Fasada od 10 cm stiropora Si - Si završni sloj + zidanje ograde na dva manja balkona;
  - dobava skidanje i ugradnja prozora i vrata
  - klupćice i pragovi dobava i ugradnja.
  Troškovnik šaljem zainteresiranima. Radovi u 12. mjesecu.

 • Sanacija vlage, izolacije, gletanje i farbanje - Vinkovci

  Trebam sanaciju vlage, izolaciju na manjoj površini vanjskog zida, gletanje i farbanje istog. Postava klupčica na vanjski zidić. Hidroizolacija terase i postavljanje podnih pločica na istoj. Saniranje male površine vlage na zidu iznad ulaznih vrata.

 • Kompletna adaptacija stana - Vinkovci

  Kompletna adaptacija stana od 63 m2 po već gotovom troškovniku: građevinski radovi (demontaža, rušenje, armiranobetonski i pripremni radovi, zidarski radovi) i obrtnički radovi (vodoinstalacije, elektroinstalacije, keramika, parket, knauf, soboslikarski i ličilački radovi). Sistem 'ključ u ruke'.

 • Adaptacija stana - Vinkovci

  Trebam ponudu za postavljanje centralnog grijanja, postavljanje knaufa u potkrovlju, ostavljanje parketa. Keramičarski radovi u kuhinji i kupaoni. Krečenje. Veličina stana u obiteljskoj kući: 110 m2. Početak radova: 15.09.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 8 / 7