Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izgradnja kata kuće - Vrbanja

  Trebam ponudu za izgradnju kata kuće po projektnom nacrtu i građevinskoj dozvoli. Zidanje zidova, izrada krovišta, voda, struja, ... u prilogu su skice.

 • Sanacija zida - Vrbanja

  Na zidu u dnevnom boravku ispucala je stara žbuka pa sam je razbio i skinio sa mjesta gdje se lagano mogla skinuti. Dimenzije zida su cca 2.6m x 2.6m, zid je betonski. Stare žbuke skinuo sam cca 5 m2 (oko 3/4 površine).
  Zanima me što mislite da li bi bolje bilo da se preko svega zelijepi knauf ili da se požbuka sa nekom žbukom na bazi gipsa?
  Betonski zid trebalo bi bez obzira na izvedbu namazati sa nekim temeljnim premazom prije žbukanja ili ljepljenja gips ploča, da mi se ponovo ne odljepi.
  Koliko bi koja varijanta koštala (ruke + materijal)? Ukoliko bi se žbukalo koliko se mora sušiti, prije krečenja? U prilogu su fotke zida, kojega bi trebalo urediti.

 • Pregled kuće prije kupovine i izrada troškovnika - Vrbanja

  U fazi sam kupovine kuće. Kuca je završena do roh-bau faze. Kuća je građena početkom 90-ih godina. Kuća je na kat, u nizu je i ima oko 160 m2.
  Tražim zainteresirane strane koje su voljne izvršiti stručni pregled stanja kuće, te da naprave troškovnik radova prema mojem popisu radova koje bih želio napraviti na istoj - zamjena krova, žbukanje, instalacije, podovi, prezidi... s ciljem uvida u buduće troškove s kojima bih se susreo ako bih kupio tu kuću. Svakako da postoji mogućnost i daljnje suradnje oko obavljanja radova navedenih u troškovniku.
  Molim zainteresirane da mi pošalju svoje ponude vezane uz pregled kuće i izradu troškovnika. Hvala!

 • Rekonstrukcija i dogradnja kuće - Vrbanja

  Trebam ponudu za rekonstrukciju kuće i dogradnju kompletne etaže tj. potkrovlja. Etaža je preko 100 m2. Treba mi ponuda za ključ u ruke.

 • Adatpacija drvenih greda i izrada međukatne ploče - Vrbanja

  Trebam adaptaciju starih drevnih greda na tri kata kuće 55 m3, jedan kat znači 150 m3 otprilike. Ineresira me što manje opetrećenje kuće da nalijem deku, da bude što čvršća stin da ostaju drevene grede. Interesira me cijeli troškovnik radova i za koliko se radovi mogu brzo obaviti?

 • Gradnja bazena, rekonstrukcija terase i garaže - Vrbanja

  Trebam iskop i gradnju bazena cca 3 * 7 * 1,5 m; rekonstrukcija terase (skidanje starih pločica i ograde, hidroizolacija, pločice, staklena ograda, izrada drvene nadstrešnice); rekonstrukcija garaže (ukapanje cca 20 - 25 cm, hidroizolacija, prenamjena u kuhinju);

 • Adaptacija kuhinje i kupatila - Vrbanja

  Adaptacija kuhinje i kupatila: Skidanje starih zatvora i postavljanje novih. Štemanje poda 6 x 0,40 m. Skidanje starog maltera 32 m2. Postavljanje pločica 53 m2. Skidanje stare elektroinstalacije i postavljanje nove (također i kanalizacije tj. vode).

 • Adaptacija stana - Vrbanja

  Tražim majstore za sljedeće radove: rušenje 2 zida, obnavljanje svih zidova i ugradnja knaufa za klizna vrata, mjenjanje elektroinstalacija (s dodatkom novih utičnica), kompletna promjena u kupaoni (nove cijevi, sanitarije, pločice, tuš, sve), obnova parketa u 1 sobi (brušenje i lakiranje), dizanje linoleuma i postavljanje pločica u 2 sobe. Zanima me cijena gornje navedenih radova po stavkama kako bi se dobila neka okvirna cijena sveukupnih i pojednih radova.

 • Pregradnja i adaptacija stana - Vrbanja

  Trebamo pregaditi stan, postaviti podnu izolaciju, laminat, srušiti jedan zid, napraviti novu kupaonicu iz prolazne prostorije, okrečiti zidove, instalirati kuhinju.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 26