Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Čišćenje potkrovlja i postavljanje keramičkih pločica - Vrbanja

  Trebam ponudu za čišćenje potkrovlja i postavljanje keramičkih pločica - cca 120 m2.

 • Sanacija pločica - Vrbanja

  Trebam ponudu za keramičara koji bi mi prvo mogao pogledati o čemu se zapravo radi. U stanu sam 4 godine i u kupaonici mi je u najgornjem redu do stropa prvo počela padati fuga s pločica i kao da su se malo nadignule (u privitku šaljem slike). Budući da sam kupila stan kad je već sve bilo dovršeno, ne znam kakav je zid ispod, znam samo da je na tom zidu u susjednom stanu kuhinja pa pretpostavljam da nije knauf). Rezervnih nemam tako da bi bilo idealno da se pločice ne razbiju jer ne znam gdje bih pronašla iste. Dodatan je problem što je to točno iznad kade pa će majstorima biti malo skučen prostor. Spremna sam platiti samo da se ništa ne ošteti i da mi ostanu pločice jer je kupaonica nova i uščuvana.
  Unaprijed zahvaljujem na pomoći i srdačan pozdrav.

 • Adaptacija uredskog wc-a - Vrbanja

  Trebam adaptaciju uredskog wc-a (nove sanitarije, keramika i farbanje zidova) koja uključuje i izmjenu radijatora.

 • Dovršetak gradnje kuće - Vrbanja

  Trebam ponudu za dovršetak započete gradnje kamene kuće - po sistemu "ključ u ruke". Prizemlje je izvedeno roh-bau. Potrebno je izgraditi 1.kat i dovršiti prizemlje sve prema nacrtima i troškovniku.
  Napomenuo bih da je na nacrtima siva boja postojeće stanje, a plava novo. Na fotografijama se vide postojeće stepenice koje se moraju srušiti (na južnom pročelju), a prema nacrtu je potrebno izgraditi nove stepenice (zapadno pročelje). Očekujem da mi date ponudu koja uključuje PDV za sve radove.
  Prozorske klupčice, keramičke pločice i unutrašnja stolariju ću naknadno izabrati, a vi mi dajte ponudu samo za ugradnju istih prema stavkama.
  Prilažem nacrte, troškovnik i fotografije te molim za žurnost ponude. Vrijeme početka građenja - jesen. Unaprijed hvala.

 • Kompletna adaptacija stana - Vrbanja

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju stana sa sistemom ključ u ruke. Stan je u suterenu (65 m2) te je potrebna izolacija protiv vlage. Stan se nalazi u dvorišnoj zgradi.

 • Adaptacija manjeg stana - Vrbanja

  Trebam ponudu za adaptaciju manjeg stana. Kupaonica, rušenje pregradnog zida, jedan zid od knaufa, postavljanje laminata 30 m2.

 • Adaptacija stana - Vrbanja

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 80 m2 u obiteljskoj kući sa dva stana, koji je starogradnja i u prizemlju:
  - Demontaža i rušenje - opis u privitku
  - Grubi građevinski radovi - opis u privitku
  - Podopolagački radovi - laminat u svim prostorijama bitno klasa čvrstoća 32 i debljine 10 mm (kuhinja, kupaonica i terasa idu pločice)
  - Soboslikarsko - ličilački radovi
  - Spušteni stropovi - visina stvarnog stanja 320 - spušta se na 300 svugdje osim u kupaonici
  - napomena:
  - terasa treba biti natkrivena
  - u šupu treba postaviti hidroizolaciju i ožbukati sa grubom i finom maltom.
  - Zbog specifičnosti stare obiteljske kuće u centru grada, sva naknadna šteta kod susjeda na katu, koja bude nastala uslijed vibracija demontaže i rušenja treba sanirati u trošku izvođača radova.
  - Sve radove bude nadzirao dipl. ing. graditeljstva.
  U privitku se nalazi:
  - izgled trenutnog stanja
  - izgled budućeg stanja
  - troškovnik
  Prednost izvođačima koji mogu krenuti sa radovima odmah i cjenovno povoljniji. Ponude striktno poslati na e-mail, hvala.

 • Produživanje balkona - Vrbanja

  Trebala bih produživanje balkona na zidanoj kleti. Ideja je da napravimo terasu sa stupovima kako bismo natkrili prizemnu terasu i ujedno dobili veliku terasu na 1. katu kućice. Kolika bi bila ukupna cijena s materijalom i radovima za cca 4x5 betonske terase sa stupovima bez ograde? Samo ploča i stupovi. Terasa bi trebala izdržati količinu snijega zimi.
  Molila bih ako nije problem, da mi napravite ponudu sa hidroizolacijom (kako ne bi propuštala vodu) i ponudu bez hidroizolacije. Na terasu bismo u vlastitom angažmanu kasnije postavili pločice te bi ista služila za odmor i slično.

 • Adaptacija kupaonice - Vrbanja

  Trebam ponudu za adaptaciju kupaonice.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 14 / 76