Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija stana - Županja

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 52 m2. Prvo trebam skinuti stari parket (ca 35 m2) i trebam prijedlog što staviti ispod novog parketa. Zgrada je na drvenim gredama a ispuna je šuta. Zatim postavljanje novog parketa i bojanje cijelog stana.

 • Hidro i termo izolacija ravnog krova - Županja

  Trebam ponudu za hidro i termo izolaciju ravnog krova zgrade sa pet katova. Posao se sastoji od uklanjanja stare izolacije i postavljanje nove izolacije, zgrada ima pet katova, nema lifta. Važna je garancija i reference tvrtke. Plačanje sa računa zajedničke pričuve.
  U prilogu su slike postojećeg stanja.

 • Adaptacija - Županja

  Trebam ponudu za skidanje starih pločica u kupaoni oko 25m2 izmjena priključka cjevi za tuš kabinu, umivanik, ugradbenog vodokotliča cirka 18 m cjevi ppr cjev f20 i 5m PVC f50 odvodne cjevi postava keramike s ljepilom, treba skinut 30 m2 laminata te postava 30 m2 gotovog parketa i 70 m2 skidanje stare boje 2x gletanje istih zidova te farbanje istih zidova.

 • Nadogradnja stare kuće - Županja

  Trebam ponudu za okvirni trošak izvođenja slijedećih radova: radi se o staroj kamenoj kući na otoku Ugljanu. Ima prizemlje i kat a tlocrtna površina je 32 m2. cca 6,5x5 m. Kuća je spojena u nizu s drugima i praktički joj samo prednji zid je otvoren dok su ostali naslonjeni na kuće u nizu. želim tu kuću renovirati na način da se salije ploča između sadašnjeg prizemlja i kata a ispod u prizemlju da ostanu stare grede, zatim još jedna ploča koja dijeli sadašnji tavan i prvi kat. Na 1 katu bi napravio mali WC, zatim nadogradio bi još jedan kat dakle 2 kat.
  Materijal bi bio kamen a građevinski kamen mogu bez problema osigurati. Na tom drugom katu bi bila jedna prostorija plus veća kupaona te visoki strop bez tavana i naravno krov s izolacijom. Treba uračunati i dimnjak od peći u prizemlju koji treba izvesti. Ukratko nadogradnja jednog kata od 32 m2 plus salivanje dviju ploča na postojećim katovima umjesto dosadašnjih drvenih podova, instalacije za kupaonice te nutarnje žbukanje novog kata te vanjsko fugiranje kamene fasade. Molim okvirne ponude

 • Kompletna adaptacija stana - Županja

  Trebam ponudu za adaptaciju stana 70 kvadrata, trebam kvalitetnog majstora za:
  - kompletno uređenje kupaone
  - postavljanje pločica,
  - soboslikarski radovi
  - vodoinstalacije, plinoinstalacije
  - stolarski radovi
  - rušenje zida u kuhinji
  Početak radova 6 mjesec

 • Probijanje otvora za vrata u nosivom zidu - Županja

  Trebam probijanje otvora za vrata u nosivom zidu u prizemlju obiteljske kuće. Posao mora biti napravljen brzo i kvalitetno. Trebam zidanje dva zida od siporeksa i zatvaranje dvaju vrata isto siporeksom. Zid 1: cca 2.5 x 5 m, zid 2 cca 1.4 x 2.5 m.

 • Adaptacija stana - Županja

  Adaptacija stana 87 m2: krečenje, ličenje, popravak stolarije, keramika, vodovod, sanitarije, parketi, struja, prema priloženoj dokumentaciji.

 • Idejno rješenje i adaptacija obiteljske kuće - Županja

  Izrada idejnog rješenja za adaptaciju i adaptacija obiteljske kuće.

 • Oblaganje potkrovlja gips pločama - Županja

  Trebam ponudu za oblaganje potkrovlja gips pločama. Potrebno je izraditi 26 m2 pregradnih zidova (5 - 10 cm izolacije) za tri sobe s tri otvora za vrata. Zatim 33 m2 visećeg stropa i na njemu izolacija 10 cm. Zatim 40 m2 kosog krova na ovjesu s rogova krova (10 cm izolacije). I na kraju 40 m2 ljepljene oplate po zidovima od opeke (bez izolacije). 10% ploča treba biti vodootporno (kupaonica napravljena do pola). Sve treba pripremiti za maljanje (krečenje). Potrebno je planirati pauze u izradi da električar povuče instalacije.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 14 / 36