Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izvođenje radova u apartmanu - Županja

  Trebam ponudu za izvođenje radova u apartmanu. U privitku je popis za radove koji bi trebali izvršiti u 05. mjesecu. Unaprijed Vam se zahvaljujemo.

 • Adaptacija stana - Županja

  Tražim ponude dobrih majstora za keramičarske radove, elektroinstalacije i gletanje ugla pregradnog zida u adaptaciji stana. Trebam ponudu keramika / laminat, u cijelom stanu se nalazi laminat na podu, potrebno je ukloniti stari laminat iz hodnika i djela predviđenog za kuhinju na način da se izvadi (izreže) stari laminat, a u dnevnom boravku i dalje ostaje laminat te bi se samo kao prijelaz stavila ukrasna lajsna. Na oslobođenom dijelu stana od leminata potrebno je polijepiti keramičke pločice na već postojeće stare pločice koja se trenutno nalaze ispod laminata. Radi se o ukupnoj površini cca 10-11 m2. Elektro instalacije – potrebno je s plafona gdje se nalazi razvodna kutija povući priključak za utičnicu (po plafonu cca 1 m i po zidu cca 2 m). Gletanje – pregradni zid koji 'strši' u prostoru, s jedne strane potrebno je samo rub od visine zida 2,5 m i širine ruba 2-3 cm pregleti i urediti. Za elektro instalacije i gletanje može ponuda materijal + 'ruke', a za keramički dio samo 'ruke'. Ponude molim na mail.

 • Sanacija ravne terase i fasade - Županja

  Trebam ponudu za sanaciju ravne terase i fasade. U prilogu dostavljam izrađeni troškovnik od strane Upravitelja zgrade. Na licu mjesta možete vidjeti stanje. Prethodno se molim najaviti na navedeni broj. Smatram da u troškovniku ima nepotrebnih stavki koje je moguće izbaciti.

 • Završni radovi nakon zatvaranja lođe - Županja

  Potrebno je obaviti sve radove nakon zatvaranja lođe PVC prozorima, te skidanja unutarnjih vrata i prozora od lođe u stan. Potrebno je paletiranje PVC prozora (na lođi i u sobi), ravnanje poda (estrihom), postavljanje podnih pločica, te gletanje i farbanje cijele lođe. Površina lođe je oko 2 kvadrata.

 • Adaptacija - Županja

  Trebam ponudu za renoviranje 2 sobe po 16 kvadrata u potpunosti osim prozora, znaći novi pod (laminat ili ploćice), spušten strop, na zidove staviti knauf sa toplinskom izolacijom (vuna ili stiropor), provesti nove strujne kablove i postaviti cca 6 novih utičnica za struju. Kuhinju i toalet dijeli stari zid naslonjen na zid od hodnika (ispada kao slovo T u konačnici zid) koji bi ja srušio i postavio takav zid iz siporeksa opet u slovo (T) na njegovo mijesto. U toaletu bih malo promijenio raspored te bi izbacio tuš kadu a postavio kadu, možda bi malo i cijevi pomaknuo od vode i kanalizacije da mogu premjestiti wc školjku u drugi kut te napravio spušteni strop, nove strujne kablove i drugi zid pogletao i oblozio pločicom a pod isto postavio pločicu. Kuhinju bi spušteni strop, pogletat zid i postavit pločicu, pod opet pločica. Hodnik spušteni strop, pločica na pod, nove strujne kablove, pogletat zid i pločicu stavit.

 • Izrada škarpe, krova i kompletna adaptacija - Županja

  Ugradnja škarpa, krovopokrivač, kompletna adaptacija kuće od 100 m2 s vanjskom fasadom i zimskim vrtom.

 • Renoviranje kupatila - Županja

  Trebam renoviranje kupatila.

 • Adaptacija stana - Županja

  Adaptacija stana: rušenje jednog zida od dva metra, vađenje parketa, nove električne instalacije, soboslikarski radovi, gletanje, ličenje, postavljanje novog parketa, ugradnja unutarnje stolarije (troja vrata, od toga jedna klizna), knauf, otprilike u kratkim crtama bi to bilo za izvesti. Molim ponude provjerenih i kvalitetnih majstora.

 • Potpuna adaptacija stana - Županja

  Potpuna adaptacija stana od 64 kvadrata. Prenamjena spavaće sobe u kuhinju (postavljanje cijevi po gotovo cijeloj dužini stana, dopuna strujnih utičnica), rušenje nenosivog i komada nosivog zida, postavljanje svih podova i keramike, što po kuhinji što po kupaoni. Ravnanje zidova i detalji.
  Ključ od stana bismo trebalo dobiti za mjesec dana i htjeli bismo tvrtku koja bi mogla tad početi s radovima te se obvezati da radovi ne traju dulje od tri mjeseca. Molila bih okvirnu ponudu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 1 / 4