Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.37 (11 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kućni popravci - Županja

  Trebam ove usluge u što brzem roku:
  1. Zamjena slavina u kuhinji i umivaoniku (slavine sam vec kupila)
  2. Dihtanje prozora (3) i balkonskih vrata (2)
  3. Popravak jedne rolete koja je pala nakon što je pukla traka za povlačenje. Međutim, na kutiji prozora u kojoj bude zarolana roleta, postavljena je klima tako da i to uzmete u obzir. Fotografija iste je u prilogu da vidite o čemu je rijec.

 • Oblaganje stubišta - Županja

  Želimo kompletno oblaganje metalnog stubišta u dvoetažnom stanu. Konstrukciju ne bi mijenjali, oblaganje uz ideje za što bolje iskorištenje prostora za police za knjige i spremište za torbe.

 • Montaža bazena i izrada decka - Županja

  Trebam ponudu za izradu decka i vodoinstalaterske radove. Prostorija u kojoj bi bio smješten okrugli bazen promjera 350 cm, dubine 120 cm ima 30 m2 (široka nešto više od 4 m i duga nešto više od 7 m, visina nešto više od 3 m). Bazen (samostojeći) bi trebalo položiti na pod, a oko njega djelomično sagraditi konstrukciju kao palubu (deck), tako da bi se on kada se popneš kosinom činio u ravnini s površinom. Pored njega, također u toj ravnini bi bila i kada dimenzija 100 x 150 cm dubine 60 cm. Ova prostorija već ima priključak i cijevi za odvod i dovod vode, na koje bi trebalo spojiti i ove od kade i bazena. Pod konstrukcijom, koja će biti oko 135 cm visoka bi trebao biti prostor u kojem će biti pješćani filter, pumpa, grijač i sva ostala bazenska infrastruktura, a do koje ću uvijek moći doći zbog održavanja čitavog sustava. Na tom povišenom dijelu između bazena i kade bi trebala biti kanalica kojim bi sigurno otjecala voda. Zidove bi trebalo zaštititi od prskanja vodonepropusnim aquapanel ili nekim drugim sličnim pločama koje se lako održavaju (PVC laminat). Na dio poda koji ostaje slobodan, tj. na njemu nije ni bazen ni konstrukcija bi došla protuklizna podloga od reciklirane gume, kao u teretanama.

 • Obnova stare kuce - Županja

  Obnova stare kuce 65. godište, u dobrom stanju i pomoćnih objekata. Objekat treba vidjeti i po procjeniti radove.
  izvoditi će se radovi:
  Predpostavljam: fasada, uređenje unutarnjih prostorija, krovišta, stepeništa ulaz, vodovodna instalacija i san. čvor te zamjena prozora i vrata.

 • Adaptacija stana - Županja

  Trebam ponudu za adaptaciju stana. Rušenje nosivih i pregradnih zidova, uklanjanje starog parketa i pločica, postavljanje novog parketa, premještanje instalacija (plin, struja, voda, grijanje), nivelacija podova, zidanje pregradnih zidova, renovacija kupaone (uklanjanje starih i postavljanje novih pločica, postavljanje sifona i nove wc školjke, premještanje instalacija za perilicu i sušilicu).

 • Prekrivanje krova i izrada potkrovlja - Županja

  Trebam majstora za pokrivanje krova šindrom i građevinara za izradu stana u potkrolju.

 • Rušenje polovice zida između kuhinje i dnevnog boravka - Županja

  Tražim majstora za rušenje polovice zida između kuhinje i dnevnog boravka (vraćanje u prvobitno stanje) te završnu obradu zida.

 • Adaptacija prostora - Županja

  Video produkcijski studio traži suradnju u vidu kompenzacije. Građevinski radovi za promotivni video vaših usluga. Radi se o malom prostoru 18 m2.

 • Adaptacija kupatila - Županja

  Trebam ponudu za mjenjanje starog kupatila novim sa kompletno novim pločicama i sanitarijom.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 18 / 33