Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.6 (236 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Sanacija dimnjaka - Sotin

  Dimnjak je izgrađen od Schiedel elemenata, uz vanjski zid obiteljske kuće. Na dimnjak je priključena Buderus peć za centralno grijanje, inicijalno s uljnim plamenikom, koji je kasnije zamijenjen plinskim CTC plamenikom. Također, u dimnjak je naknadno ugrađena inox dimovodna cijev.
  Problem s dimnjakom je velika kondenzacija, uslijed koje je oštećena žbuka na dimnjaku, te vlaži i zid kuće na koji je dimnjak naslonjen.

 • Instalacija grijanja na pirolizu - Sotin

  Instalacija grijanja na pirolizu, cijevi su razvedene u glazuri, potrebno samo postavljanje samog sustava pirolize - HITNO!

 • Instalacija radijatora i solarnog dogrijavanja - Sotin

  Treban instalirati 7 radijatora, na prvom i drugom katu kuće, boiler je velike dimenzije, na struju, isto tako mislim da bi instalira dovoljno solarnih panela za grijanje vode, bakrene cijevi su instalirane sve do mjesta radijatora, treba kupit radijatore i postaviti i to bi bilo sve , dali vi to možete i koliko bi me to sve koštalo odprilike i za koliko vrime bi bilo gotovo??

 • Vodoinstalaterski radovi - Sotin

  Potrebno je premjestiti krivo postavljen komad odvodne cijevi, ugraditi kuhinjski bojler, popraviti vodokotlić WC-a i riješiti problem curenja vode na mjestu budućeg umivaonika.

 • Radijatorsko ili podno grijanje - Sotin

  Trebam odvojene ponude za vodeno podno grijanje i radijatorsko grijanje. U oba slučaja energent je plin. U prilogu je tlocrt kuće.

 • Gradnja centralnog grijanja - Sotin

  Trebam ugraditi centralno grijanje na plin u dvosobni stan. Ukupno 3 radijatora. Plin je u stanu. Bojler će biti fasadni kondenzacijski. Bilo bi super kad bi moglo biti gotovo do kraja mjeseca.

 • Izrada instalacija etažnog centralnog grijanja - Sotin

  Trebam partnera i ponudu za izradu instalacija centralnog grijanja bakrene cjevi. Promjena instalacije centralnog grijanja, režu se sve vertikale i uvodi se etažni horizontalni razvod za svaki stan - 6 stanova po etaži - dvije magistrale izvedene u hodniku DN50 na svaku se spajaju po 3 stana.

 • Ugradnja centralnog grijanja na lož ulje - Sotin

  Trebam ponudu za ugradnju centralnog grijanja na lož ulje. Prostor za smještaj peći i spremnika (kotlovnica) kao i dimnjak osigurani su. Ponuda bi trebala sadržavati sav potreban materijal i Vašu ugradnju. Projekt se nalazi u privitku.

 • Premještanje fasadnog plinskog bojlera - Sotin

  Premještanje fasadnog plinskog bojlera iz jedne prostorije u drugu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 1 / 26