Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.62 (159 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Staklene balkonske ograde - Otok Krk

  Imam objekat na koji bih trebao staviti ogradu za balkone i stepenište vanjsko. Otprilike ima 25 dužnih metara balkona i 10 metara stepeništa vanjskog i jedna nadstrsnica za ulaz u kucu 1.50 x 100 cm.
  Zanimaju nas ograde od stakla (transparentno ili crno) debljine od 16 mm bez rukohvata spyder ili alu profili nosači. Molio bih ponudu s montažom.

 • Staklena ograda oko bazena - Zagreb

  Trebam ponudu za 20 dužnih metara (visina 100 cm) staklene ograde oko bazena. Ograda treba biti bez okvira između staklenih ploha (samo staklo do stakla) i bez rukohvata.

 • Popravak i obnova metalne ograde na stambenoj zgradi - Zagreb

  Tražimo ponudu za popravak metalne ograde sa staklenom ispunom (žičano staklo). Radi se o ogradama lođa na stambenom objektu koji je trenutno u izvođenju energetske obnove.
  Ukupno cca 64 ograda. Metalni dio ograde: rukohvat i okomiti stupići - nosači bi se trebali pobrusiti, antikorozivno premazati i prefarbati bojom, dok ispuna od žičanog stakla sa okvirom, izradila bi se nova (uključeno demontaža stare i montaža nove).
  Radit će se sa skele, a isplata bi bila u gotovini, prema dogovoru sa stanarima. Da li je itko zainteresiran? Daljnji dogovor preko mail-a.

 • Staklena ograda za stepenište - Varaždin

  Trebam ponudu za staklenu ogradu (može i kombinacija s inoxom ako je jeftinije) za stepenište koje je u obliku L cca. 2,5 m te gore kad se dože cca. 4 m, visine kojih 1 m. Za walk in tuš - trebamo stijenu koja dolazi na zidić visine 1 m i spaja se na desno s staklenim vratima 120 x 120.

 • Staklena i metalna ograda za stubište - Šibenik

  Traži se ponuda za staklenu i metalnu ogradu dužine 25,40 m za unutarnje stubište.

 • Izrada modernih unutarnjih stepenica - Sveti Ivan Zelina

  Trebam ponudu za izradu modernijih stepenica. Na slici su trenutne stepenice. Trebalo bi mi izmijeniti gazišta i ogradu, a metalnu konstrukciju zatvoriti s drvom ili promijeniti ove dvije konzole koje nose stepenice i staviti jednu u sredinu. Ogradu staklenu ili metalnu. Molim neki okvirni predračun, eventualno neku sliku radi ideje, i vrijeme izrade.

 • Staklena ograda - Seline

  Trebala bi ponudu za staklenu ogradu dužine 20 m i visine 0,50 m na zidanoj kamenoj ogradi. Znači sa pripremom i ugradnjom.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 8 / 66