Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.82 (18 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Video nadzor - Zagreb

  Trebam ponudu za video nadzor, tri kamere, harddisk, te ormarić sa vašom ugradnjom. Treba osiguravat glavni ulaz portafon (zvona), odmah iza kaslića za poštu te jedna za ulaz u lift. To je udaljenost cca 6 met. od snimača do pozicija kamera. Bez monitora. S poštovanjem.

 • Videonadzor za stambenu zgradu - Zagreb

  Molim ponudu za tri kamere za stambenu zgradu, dvije vanjske i jedna unutra s montažom, može i majstor doći na teren za bolji dogovor.

 • Kompletan video nadzor s montažom - Pula

  Trebam najpovoljniju ponudu za kompletan video nadzor s montažom na obiteljskoj kući, cca 9 unutarnjih i 4 vanjskih kamera.

 • Izrada instalacija - Stuttgart

  Izrada elektroinstalacija u zgradi sa 10 stanova (5 katova puta 2 stana), uključeni novi vodovi do brojila u podrumu, novi razvodni ormarići u stanu opremljeni sa potrebnim osiguračima i sklopkama, instalacija utičnica, rasvjete, portafona, stubišne rasvjete, telefona i antena, priključci telefona i antene za svaki stan su u podrumu. Sve se instalacije izvodi direktno kabelom ispod žbuke, stan ima 4 sobe, kuhinju, kupaonu, wc i terasu, ponuda mora sadržavati samo rad, materijal nabavlja investitor, radi se sa frezama i usisavačima, svaki stan ima i svoje spremište u podrumu koji treba vod od stana kao i mjesto za veš mašinu u vešeraju. Stan je osiguran besplatno, navesti cijenu radova po stanu sa priključnim vodom i razvodnim ormariće, te cijenu nove instalacije na stubištu. Navesti koliko bi otprilike trajali radovi po stanu i kolika bi bila ukupna cijena radova, stan je osiguran za 4 osobe. Plačen je prijevoz u hrvatsku svakih tri tjedna, sa jednim tjednom odmora. U cijenu uračunati i skidanje stare instalacije (koja smeta), čiščenje i prijenos otpadaka na osigurano mjesto na gradilištu. Radovi mogu početi oko 1.10. molim ponude na mail.

 • Sustav za oddimljavanje - Makarska

  Zanima me cijena opreme za odimljavanje stubišta (po mogućnosti neki jeftiniji proizvođač) koja se sastoji od: vatrodojavne centrale, dva detektora dima, dva ručna javljaca, tipkalom za prozračivanje, i prozora sa elektromotorom koji dolazi na vertikalnu fasadu sa unutarnjim otvaranjem. Dimenzije prozora nisu navedene u troškovniku.

 • Postava električnih vrata i videonadzora - Mavarštica

  Na dvorišni parking treba postaviti električno pokretna vrata, te kontrolirani videonadzor.

 • Zamjena portafona s video portafonima - Zagreb

  Dopunili bi ili zamjenili postojeće portafone za video portafone u zgradi sa 12 stanova. Upravlja GSKG. Trebali bi ponudu ili bar okvirnu cijenu koštanja.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 17 / 85