Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.6 (106 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Selidba dvosobne kuće - Požega

  Trebam selidbu dvosobne kuće od točke A do točke B razdaljina 1 km. Podrazumijeva se da trebam utovar, istovar i prijevoz.

 • Selidba namještaja - Dubrovnik

  Trebam uslugu selidbe. Trebala bi prenijeti jedan manji kutni ugao, jedan krevet 140 × 200, dva kreveta 90 × 200 te nazad jednu perilicu rublja, jedan cipelar, policu i tri kreveta 90 × 200. Što se tiče utovara i istovara možemo sami to obaviti ali nam je potrban kombi prijevoz.

 • Selidba - Zagreb

  Trebam ponudu i cijenu za sljedeću selidbu, okvirno vrijeme: početak prosinca.
  Trnava: 1.kat. - normalan prilaz ulazu manje zgrade Ravnice: 4.kat, lift - prilaz s dvorišne strane zgrade skroz do ulaza.
  Prevozit ćemo klasične komade namještaja četveročlane obitelji i kuhinjske aparate (frižider, pećnica, suđerica) te perilica rublja manjih dimenzija. Ako Vam treba popis namještaja, javite, pa ćemo poslati. Uglavnom skoro sve se da rastaviti. Par komada su većih dimenzija što možda ne bi stalo u lift.
  Ostalo je sve u Ikea kutijama, dječjim kutijama za igračke te roba u vrećama.
  Nama je potreban i logistički savjet kako točno, kojim redoslijedom to izvršiti s obzirom da imamo 2 mlađa školaraca te stiže beba krajem godine. Kada krenemo, potrebno je da se to sve izvrši u 1, maksimalno 2 dana.
  Također nam je važno da je prijevoznik donekle fleksibilan za neki datum početkom prosinca. Trenutno su u novom stanu još radovi, te kada budu gotovi zidovi i podovi, znat ćemo točnije. Trenutno računamo onaj tjedan između 3-10.12.
  Još molim da navedite, da li vršite rastavljanje pa sastavljanje namještaja. Najviše bi nam to pomoglo oko kreveta, da krajem dana bar imamo to spremno. Od ostalog namještaja mislim da će se samo jedan ormar rastavljati u dijelove. Hvala i lp.

 • Selidba - Zagreb - Dubrovnik

  Trebam ponudu za selidbu s pick up.

 • Utovar, istovar i prijevoz - Zagreb

  Trebam utovar, istovar i prijevoz kauča.

 • Usluga selidbe - Otok Vir

  Trebam uslugu selidbe: kauč (dvosjed) fotelja, stol, komoda, t TV-plazma, krevet (u djelovima, 140 x 200 cm + madrac), kutije cca 3 kom (posuđe i sl, - lomljivo), perilica rublja. Stvari je potrebno iznjeti sa prvog kata, utovariti i istovariti na datoj adresi (prizemje).

 • Usluga prijevoza kauča i dvije fotelje - Novi Vinodolski

  Trebam uslugu prijevoza kauča i dvije fotelje te molim da mi pošaljete ponudu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 3 / 59