Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.56 (276 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Varenje šarke na metalnim vratima - Omišalj

  Trebam uslugu varenja metala. Varenje šarke na metalnim vratima.

 • Montaža tende i prilagodba - Zagreb

  Trebam montažu tende širine 4 m na strop lođe. Potrebno je naprednije znanje bravarije (flexa, švasanje...) i po potrebi jednostavnih građevinskih radova jer je tenda neznatno (2 cm) duža nego što stane između armature zaštitnih stakala na lođi pa je potrebno manje prekrajanje armature (ili neko drugo riješenje po procjeni majstora). Dodatni radovi će naravno biti adekvatno plaćeni.
  U prilogu su shematski prikaz (nije stručni nacrt...), slike lijeve i desne strane lođe te ukupno tende u usporedbi s dostupnom širinom. Svjetli otvor je trenutno 385 cm a tenda je široka 384 cm.
  Da je tenda "lijeva", tj. da se može njome upravljati na lijevom strani, mogla bi se bez problema ugraditi. Međutim, po mojim saznanjima (pitao sam nekoliko "majstora"), ta se tenda ne može "pretvoriti" iz desne u lijevu, tj. preseliti mehanizam za namotavanje na lijevu stranu.
  Ukoliko bi se to moglo, bila bi moguća normalna montaža tako da nosač i mehanizam tende ide ispred armature s lijeve strane (gdje je staklo postavljeno po dužini lođe) a da ispred i na van prolazi samo tkanina. Međutim, ukoliko to nije moguće, nego se mora montirati tenda tako da se namotava s desne strane (uz armaturu i staklo koje ide po širini lođe okomito na zgradu), tada je potrebno lijevo ili desno armaturu na neki način prekrojiti kako bi se dobilo 5 - 6 centimetara potrebnih za montažu tende.
  Javiti se čim je prije moguće na broj radi dogovora, 3. kat s liftom.

 • Popravak metalnih garažnih vrata - Sesvete

  Trebam popravak metalnih garažnih vrata. Pomaknuta donja rupa za zatvaranje, treba ih ponovo fiksirati da se mogu zatvarati i urediti ležište oko vrata.

 • Popravak vrata spremišta - Zagreb

  Provaljeno je u spremište na način da je prerezana pločica u koju ide lokot. Molim informaciju koliko bi koštalo da odrežete staru oštećenu pločicu i navarite novu. Spremište je u GIP-ovim zgradama.

 • Popravak vrtnih vrata - Zagreb

  Popravak vrtnih vrata kod kojih su se pomakle (izvisile) šarke pa se ne mogu dobro zatvoriti.

 • Varenje ograde - Sabunike

  Trebam uslugu varenja metala na ogradi. Cijev je dužine 5 cm i treba sa dvije strane zavariti. Var dužine 10 cm.

 • Izrada balkonske ograde i boxa za psa - Zagreb

  Zanima me izrada balkonske ograde, (crna bravarija) stupovi željezni postoje. Dužina balkona cca 4 m, visine 1,2 m. Također bi trebao izradu boxa za psa da mi se zavari na licu mjesta, dimenzije 3 m x 1,2 m, visine prednja strana 2 m zadnja 1,8 m. Trebam samo izradu bez materijala. Kolika bi bila cijena i kad bi mogli napraviti?

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 16 / 32