Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.56 (128 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Varenje metalne ograde - Zagreb

  Trebam ponudu za varenje metalne ograde dužine 9 m.

 • Varenje kukica za lokot na garažna vrata - Zagreb

  Na garažna vrata trebam zavariti dvije kukice od plosnatog željeza s rupom za lokot.

 • Varenje konstrukcije tuša - Brodarica

  Hitno mi je potreban varioc za jedan sitan posao oko postavljanja zatvorenog tuša u dvorištu kuće. Kostur tuša se izvodi od željeznih stupova.

 • Lotanje opšava kabla na krovu - Zagreb

  Na krovu imam ulaz HEP-ovog strujnog kabla kroz limeni opšav (vidljivo na slici u privitku). Gornji dio opšava se odlotao i treba ga ponovo zalotati na licu mjesta (na krovu). U suprotnom, ako bih htio skinuti limeni opšav trebao bih zvati Elektru da mi odspoji kabel da skinem lim i ponovo ih zvati prilikom montaže, tako da to ne dolazi u obzir. Lim je očišćen žičanom četkom i nije hrđav, te ga ne treba ga mijenjati. Mišljenja sam da se to može zalotati na licu mjesta. To bi trebalo napraviti kada je suho vrijeme što je prije moguće (još danas).

 • Ravnanje okriva dvokrilnih garažnih vrata - Sesvete

  Treba izravnati okvir dvokrilnih garažnih vrata; željezne cijevi ispunjene željeznim rebrastim limom u međuprostoru; zavariti odspojene limove od nosećih cijevi koji se odspojio kod pokušaja ravnanja sa "macolom".

 • Izrada nadsrešnice i ograde - Zagreb

  Trebam ponudu za nadstrešnicu sa montažom za nenatkrivenu terasu koja se nalazi u prizemlju na tlu. Nadstrešnica bi bila širine cca 6 m te dubine oko 2,5 m te visina cca 2,5 m, nadstrešnica bi bila znači crno željezo i gore lexan, nešto u stilu ove dvije kao na priloženim fotografijama.
  Vanjska terasa ima pločice, skroz je na zemlji, zidovi imaju na sebi stiropor izolaciju 5 cm.
  Nadalje me zanima i okvirna cijena za ogradu koja se nalazi na istoj terasi, širine cca 2,8 m te visine oko 160 cm, sa vratima širine cca 1 m, zanima me cijena kad bi bila skroz od inoxa i cijena kada bi išla citava kao crno željezo.
  U prilogu je slika te terase, na slici se može vidjet trenutna ograda i mala nadsteršnica sa lijeve strane na zelenoj fasadi (slika 3 u prilogu).
  Molim posebno ponudu za nadstrešnicu i posebnu za terasu.

 • Uređenje dvorišta i ograde - Zagreb

  Planiram urediti dvorišni prilaz prema garaži (s kanalicama, dobrim padom, betonski ili drugim pločama), kao i kompletno dvorište te osvježiti i lijepo skockati uličnu ogradu sa rješenjem ulaznih vrata u dvorište i garažu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 23 / 17