Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (344 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Sanacija curenja tuš kabine - Bršadin

  Trebam ponudu vodoinstalatera. Nakon tuširanja, voda iscuri ispod tuš kabine.

 • Izrada nove odvodnje - Bršadin

  Potrebno je povući novi odvodni kanal iz kupaonice prema vrtu jer je stari kanal, kažu mi, nepopravljiv. Novi kanal bi išao drugim kraćim putem tako da se izbjegne kopanje po cijeloj dužini stana. Kopanje bi bilo u kupaonici i dijelu dječje sobe, pa prema vrtu sve do okna koji je udaljen oko 10 m u ukupnoj dužini. Nacrt postojećeg kanala šaljem na mail. Početak radova može biti i odmah, ali ne dulje od 2 mjeseca. Unaprijed hvala zainteresiranima!

 • Priključenje na gradski vodovod - Bršadin

  Kuća ima priključen lokalni vodovod te ima svoj betonski šaht. Pokraj njega je postavljan šaht koji je priključen na gradski vodovod. Potrebno spojiti gradsku vodu na postojeće instalacije.

 • Spajanje kanalizaciske cijevi - Bršadin

  Kopanje i spajanje kanalizaciske cijevi u kupatilu.

 • Vodoinstalaterski radovi - Bršadin

  Trebam vodoinstalatera. Na spoju cijevi koja ide od kotlića prema školjci kaplje voda. Također bi trebalo promijenit ventil od kotlića.

 • Sanacija odvoda - Bršadin

  Trebam ponudu za sanaciju odvoda u podrumu. Imam problem sa povratom vode iz kanalizacije u podrum. Mislio sam ugraditi nepovratnu klapnu ali izgleda da mi voda pri povratu ide ispod glazure pa pršti na sve strane, čak mi je i popucala glazura, pretpostavljam da je i negdje pukla cijev od odvoda.

 • Popravak cijevi i montaža sanitarija - Bršadin

  Sve ista kupaona, sitni rad, popravak cijevi lavandina pušta vodu, učvršćivanje WC školjke koja se ljulja (treba vide 8 cm, jer je ispod izolacija 4 cm estrih pa vide ne drže), poravnanje WC kotlića koji stoji koso, namještanje nove WC daske.

 • Čišćenje cijevi od kamenca - Bršadin

  Na dijelu vodovodne cijevi od plinskog bojlera do mješalice i umivaonika postoji onečišćenje / kamenac uslijed kojega je slabi mlaz tople vode pa sukladno tome bojler se ne uključuje i ne proizvodi toplu vodu.
  Lijepo molim za informaciju da li se problem može riješiti kabelom za čišćenje vodovodnih cijevi ili upotrebom uređaja za pročišćavanje vodovodnih cijevi pod pritiskom.

 • Adaptacija kupaonice - Bršadin

  Adaptacija kupaonice: demontaža starih i postavljanje novih sanitarija te skidanje i postavljanje novih podnih pločica površine cca 4 m2 i zidnih pločica površine cca 15 m2. Potrebno je staviti hidroizolaciju oko kade površine cca 4 m2. Skidanje brodskog poda sa kosog krova i postavljanje knaufa površine cca 4,5 m2, lakiranje krovnog prozora te odvoz šute. Ponude za izvođenje radova bez materijala.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 47