Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (333 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Elektroinstalacije i instalacije vodovoda i kanalizacije - Marinci

  Trebam ponudu za elektroinstalacije i instalacije vodovoda i kanalizacije, uz radove adaptacije i rekonstrukcije kuće.

 • Zamjena kanalizacijske vertikale - Marinci

  Trebam majstora vodoinstalatera koji bi uklonio staru gusenu zahodsku vertikalu od cijevi promjera 500 mm u dvokatnoj kući i zamijenio ju novom, suvremenijom. Kuća ima dva kata spojena na tu vertikalu, dok je prizemlje na posebnoj, odvojenoj. Radovi su upravo u tijeku, pa bi posao trebalo ubrzo obaviti.

 • Servis ugradbenog vodokotlića - Marinci

  Trebam ponudu za servis ugradbenog vodokotlića Geberit. Stalno curi pomalo voda u školjku.

 • Gradnja objekta prema troškovniku - Marinci

  Molim ponudu za izvođenje građevinskih radova (samo rad + oprema) prema troškovniku u prilogu. Kompletan materijal osigurava investitor. Početak radova travanj.

 • Instalacije struje i vode - Marinci

  Potrebno je u kući povući kuhinjske instalacije za vodu i struju sa gornjeg kata na donji kat, tlocrtno na istom mjestu samo kat niže.

 • Rekonstrukcija obiteljske kuće - Marinci

  Na postojećoj obiteljskoj kući koja se sastoji od podruma, prizemlja, kata i nestambenog tavana je potrebno izvršiti rekonstrukciju kako bi se dobila stambena cjelina koja bi se sastojala od kata i potkovlja. U rekonstrukciju okvirno spadaju slijedeći radovi:
  - Rušenje unutarnjeg stubišta i dogradnja vanjskog stubišta koje omogućava pristup u podrum, kat i potkrovlje
  - Rušenje postojećeg balkona i izgradnja novog proširenog balkona
  - Demontaže i rušenja
  - Rekonstrukcija krovišta
  - Zemljani iskopi
  - Betonski radovi
  - Zidarski radovi
  - Hidroizolacije
  - Unutarnji radovi
  - Instalacije
  itd.
  Molim zainteresirane i ozbiljne izvođače da mi se jave putem emaila kako bih im dostavio nacrte za izradu detaljne ponude. Unaprijed se zahvaljujem.

 • Popravak viseće WC školjke - Marinci

  Imamo situaciju u kupaonici s visećom školjkom. Naime odvalila se od zida i stišće pločice koje su ispod nje - ugurala ih je dva centimetra u zid. Vjerojatno ima lufta između zida i profila na koji se školjka montira. Molim pomoć!

 • Zabijanje cijevi i montaža ručne pumpe - Marinci

  Trebam zabijanje 5/4 cijevi u zemlju 6 m te montažu ručne pumpe za vodu. Koliko koštaju radovi?

 • Postava električne pumpe za vodu - Marinci

  Pored stare kuće bez vodovoda postavljena je ručna pumpa za vodu. Voda je već na 3 metra dubine, ali je cijev spuštena na 8 metara (nova cijev postavljena je prije par godina, ranije je bila stara cijev, na dubini od 5 metara). Nema pijeska. Udaljenost same pumpe do kuće je oko 3 metra horizontalno.
  Željeli bismo umjesto ručne pumpe električnu (kuća je spojena na el. mrežu, ali zbog starijih instalacija ne bi pumpa smjela biti neka od jačih), za potrebe pranja suđa i tuširanja. Grijanje vode za tuširanje riješili bismo solarnim putem (ploče plus rezervoar za toplu vodu). Treba nam ponuda pumpe i svih popratnih dijelova plus same ugradnje tj. montaže na licu mjesta uz garanciju od najmanje 5 godina. Ne želimo da se dogodi da nakon ugradnje voda jedva curi ili da svaki tren treba popravljati nešto.
  Dio za zagrijavanje vode (postavljanje solarnih ploča i odgovarajućeg spremnika za vodu) riješit ćemo posebno, no možete ponuditi i to. Solarne ploče bile bi oko 2-4 metra kvadratna (o tome bismo se posavjetovali s majstorom, ovisno o potrebama), trebalo bi procijeniti stanje krova da se vidi mogu li biti postavljene na njega, spremnik bismo najvjerojatnije uzeli od 300 litara - ali također nakon razgovora s majstorom.
  Molim ponudu koja će obuhvaćati detaljne specifikacije ponuđene pumpe i potrebne dodatne opreme te cijenu pumpe i opreme plus radova.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 0 / 28