Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (500 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Postavljanje sanitarija i spajanje na dovod - Vukovar

  Postavljanje sanitarija, količine su sljedeće: - viseća WC školjka - 2 kom - umivaonik s elementom + slavina - 1 kom - mali umivaonik + slavina - 1 kom - spajanje veš mašine na odvod / dovod - spajanje tuš mješalice.

 • Zamjena odvoda u stambenoj zgradi - Vukovar

  U stambenoj zgradi sa 6 katova koja je građena 1960. potrebno je izmijeniti vertikalu odvoda vode (možda istovremeno i dovoda, ali to još nije usaglašeno sa stanarima) zbog dotrajalosti. Vertikala prolazi kroz 6 stanova kojima je to odvodnja iz kuhinje. Zgrada ima betonsku konstrukciju, pregradne zidove od opeke. Postojeća veritala je olovna cijev fi 50, koja je nedavno procurila i hitne intervencije su je zamijenile samo na tom dijelu (u jednom stanu). Tada su napomenuli da se novo puknuće i začepljenje može dogoditi uskoro i da je potrebno zamijeniti cijelu jer je vrlo sužena zbog naslaga i starosti, teško prohodna te da treba biti zamijenjena širom. Proteklih godina se često događalo začepljenja.
  Radovi bi se naplatili iz pričuve, upravitelj GSKG.
  Molim ponudu ponuđača ovlaštenih za vodoinstalaterske radove. Molim specificirati sve stavke i materijal, vrijeme potrebno za izvođenje radova. Također me zanima, koliko može ponuda varirati od konačne cijene i o čemu ovisi.
  Nije potrebno uključivati demontažu kuhinje, svaki stanar bi to napravio sam - ostao bi samo sudoper. Demontažu i montažu 6 sudopera uključite u cijenu. Osim izmjene vertikale, uključiti i zidarske radove, te postavljanje cca 1kvadrata pločica u svakom stanu, montaža sudopera. Dobava pločica kao i montaža kuhinje bit će u aranžmanu stanara.

 • Instalacija vode i odvodnje, plina i grijanja - Vukovar

  Instalacije vode i odvodnje, plina i grijanja, u obiteljskoj kući u izgradnji. Grijanje kombinacija podnog i klasičnog centralnog grijanja.

 • Postava instalacija - Vukovar

  Trebam ponudu za postavu vodovodnih, odvodnih, plinskih i stujnih instalacija pri adaptaciji kuće.

 • Ugradnja vodomjera i spajanje vertikala - Vukovar

  Trebam ponude za spajanje 2 vertikale hladne vode na zajedničku cijev i na nju ugradnju vodomjera te nakon vodomjera razdvajanje cijevi natrag kako i idu sada. Vertikale se nalaze jedna pored druge, ali je izmedu njih nosivi zid koji bi trebalo probusiti da ih se poveze. Radi se o stanu na zadnjoj etaži zgrade. Treba izvoditi firma koja je u mogućnosti vršiti očitavanje ugrađenog vodomjera i slati račune za potrošenu vodu. Molim ponudu za radove, vodomjer i godišnje ocitanje. Nisu potrebni keramičarski radovi.

 • Snimanje odvoda i sanacija - Vukovar

  Imam novu kupaonu u potkrovlju, wc i kada nikad korišteni, kada sam prvi puta pustio u rad novu perilicu rublja voda nije odlazila u kanalizaciju nego se vraćala kroz kadu i wc školjku natrag. Zanima me da li možete snimiti kamerom odvod da se utvrdi gdje je greška i kolika bi bila cijena toga?

 • Ispitivanje i sanacija odvodne cijevi - Vukovar

  Potrebno je ispred zgrade iskopati rupu do cijevi cca 1,5 m dubine i snimiti cijev (kamerom) kako bi vidjeli otkuda je i što je u njoj, pretpostavka da je nepoznata oborinska voda.
  Nakon toga blindirati cijev i zatvoriti rupu, i vratit asfalt. Molim samo iskusne vodoinstalatere stručne za odvodnju.
  Plaćanje iz pričuve. Molim ozbiljne i ponude s cijenom na e-mail.

 • Adaptacija drvene kuće - Vukovar

  Tražim majstora ili tvrtku za adaptaciju drvene kuće, dimenzije kuće 8 x 4 m.
  Predviđeni poslovi:
  - promjena elektro instalacija,
  - vodovodne instalacije,
  - promjena krovišta i dogradnja krovišta,
  - postavljanje knaufa na unutarnje zidove

 • Zamjena ormarića i slavina - Vukovar

  Zamjena i montaža lavandino i ormarića i slavine i ogledala u kupatilu, zamjena slavine na bidetu i zamjena slavine u kuhinji, te zamjena slavine u tuš kadi.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 11 / 24