Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.78 (46 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Obzidavanje kade - Zagreb

  Tražim majstora koji će mi obzidati kadu s ytongom dimenzija 160×75 te 20 cm zidić pored kade, obzidati vodokotlić (geberit), staviti glazuru u wc (cca 4m2), staviti glazuru u kuhinju (cca 5m2), te ožbukati kuteve po stanu i zid od nekih 10m2 u kuhinji. Sav materijal posjedujem te po dogovoru kupujem. Tražim poštenog majstora koji će brzo i kvalitetno odraditi navedeni posao.

 • Renovacija stare kuće - Dubrovnik

  Trebam ponudu za renovaciju stare kuće. Tražim vrhunskog majstora zidara. Dajem smještaj i hranu te mu dajem na ispomoć 3 pomoćna radnika.
  Demontaža i priprema suu već obavljeni. Ovo su radovi: Šalovanje, armiranje, betoniranje, nadogradnja krovišta, gradnja ytong blokovima, ojačanje temelja, armiranje betoniranje tmeljnih traka na mjestu nadogradnje. Zidanje pregradnih zidova ytong. Montaža spuštenog stropa, međukatna konstrukcija osb pločama, etafon, žbukanje, itd.
  Ponuda je 500 kuna/dan + hrana + smještaj.
  Posao se mora dovršiti u 70 dana.
  Ponuđač mora dostaviti svoje reference i zaista mora biti osoba sa iskustvom koja će znati rukovoditi sa pomoćnim radnicima i cijelim projektom.
  Početak radova mora biti u roku 10 dana.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Bakar

  Trebao ponudu za izgradnju obiteljske kuće. Kuća je modernog oblika te razmišljamo izgradnju s Ytong građom ali i s običnom opekom isto. Prilaz s kamionima odličan, sva infrastruktura (struja, voda) te priključi na zemljištu.
  Ponuda mora sadržavati cijenu po fazama izgradnje od iskopa pa do završetka radova. Radovi bi počeli na zimu 2019-2020.

 • Gradnja visokog podkrovlja - Milna

  Trebam ponudu za gradnju visokog podkrovlja (zidanje opekom, ytong tavanica i izrada krova) prema projektnoj dokumentaciji. Tlocrtna dimenzija 8,6 x 8,6.

 • Gradnja Ytong međuetažne ploče - Zagreb

  Trebam okvirnu ponudu po m2 ili u cijelosti za gradnju Ytong međuetažne ploče za visoko nezavršeno i već pokriveno potkrovlje 2,20 m (uz rubove na južnoj i sjevernoj strani) - 2,70 m (sredina) visine. Ploča bi se postavila na nosive zidove od blok cigle debljine 30 cm i odgovarajuće grede i AB stupove (izvan ove ponude) - unutarnja površina etaže ca 116 m2, vanjskih dimenzija 11,5 x 13 m.
  Od površine bijelog stropa treba oduzeti kosine koje prate krovište i koje bi se pokrivale knauf pločama (ca. 1 m kosine s južne i sjeverne strane krovišta). Raspored prostorija, balkona i lođe je identičan kao na donjoj etaži (u privitku). To znači da bi površina samog bijelog stropa bila nešto manja od 100 m2, no u to treba uračunati knauf ploče za navedene kosine. Vanjski zidovi su od blok cigle 30 cm i s betonskim serklažom na vrhu pa je moguće uštemavanje gredica ili drugih elemenata. Krovište solidno.
  U privitku su tlocrt potkrovlja, donjeg kata i bočni presjek cijele zgrade.

 • Zidanje zida od Siporex - Ytong blokova - Zagreb

  Trebam najpovoljniju ponudu za zidanje zida od Siporex / Ytong blokova (debljine15 cm), 3 reda puta 3 (ukupno 9 komada blokova) na već postojeći dio zida od istih blokova.

 • Zidanje Ytong blokovima, krovište, žbukanje, glazure - Krapina

  Zidanje zida d=5 cm siporeks blokovima, zidanje zida d=25 siporeks blokovima, demontaža krovišta i izrada novog krovišta, žbukanje zidova stubišta, izrada glazure sa vlaknima d=4-5 cm.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 17 / 24