Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (243 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Rohbau gradnja obiteljske kuće - Babina Greda

  Trebam firmu za izgradnju rohbau obiteljske kuće, prizemlje 140 m2, kat 120 m2. Slike i nacrti su u prilogu.

 • Izvođač građevinskih radova na zgradi - Babina Greda

  Tražim izvođača građevinskih radova na zgradi. Nekretnina je nedovršena stambena građevina. Sastoji se od prizemlja, te 1., 2., 3. i 4. kata. U zgradi je predviđeno 26 stanova, netto 1350 m2, 23 parkirna mjesta, 2 lifta te 3 garaže. Neposredan pristup s asfaltirane ceste i mogućnost priključenja na navedenu komunalnu infrastrukturu.
  Vlasništvo je 1/1, glasi na firmu i nema tereta. Objekt ima građevinsku, lokacijsku dozvolu i projektnu dokumentaciju. Plaćanje je u gotovini.

 • Gradnja obiteljske kuće - Babina Greda

  Tražim majstore za gradnju obiteljske kuće cca 10 x 10 prizemnica s potkrovljem. Uvjet je odgovornost, poštivanje rokova i kvaliteta gradnje. Zanima me cjena s materijalom i bez materijala, znači samo ruke.

 • Gradnja kuće ključ u ruke - Babina Greda

  Tražim profesionalnog izvođača sa svom opremom i radnicima, za ponudu za gradnju kuće 160 m2 BRP-a, po ugovoru sa zakonskom odredbom "ključ u ruke". Svi radovi do useljenja u cijeni uključujući i nepredviđene te uređenje vanjskog okoliša. Sastavljanje ugovora od strane mojeg odvjetnika. Ne dajem nikakav avans unaprijed, već je plaćanje isključivo po ispostavljenim porezno ispravim računima nakon izvršenih privremenih situacija, ovjerenim od strane mojeg nadzornog inženjera. Molim kontakt samo na e-mail.

 • Građevinski radovi - Babina Greda

  Trebam ponudu za građevinske radove: rušenja, zidanja, betoniranja, hidroizolacije, keramički radovi, bojadisarski i fasaderski. U prilogu dostavljam troškovnike i nacrte.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Babina Greda

  Izgradnja obiteljske kuće 180 m2. Niski roh bau temelji, prizemlje, kat.

 • Proširenje kuće i sređivanje potkrovlja - Babina Greda

  Trebam ponudu za proširenje kuće i sređivanje potkrovlja. Proširenje cca. 35 kvadrata dolje i 35 kvadrata gore, stepenište za kat s unutarnje strane.

 • Adaptacija kuhinje, uređenje dnevnog boravka i lođe - Babina Greda

  Molim ponudu za adaptaciju kuhinje, uređenje dnevnog boravka i lođe. Radovi podrazumijevaju izbijanje dvoja vrata i zatvaranje knaufom, pomicanje dovodne vodovodne instalacije, priprema za vodomjer, izmjena odvode cijevi do vertikale (dužine cca 1 m), pomicanje električnih utičnica, 5 komada, i postavljanje jednog prekidača (sve na istom zidu), zamjena stare, razvodne kutije novom, ugradnom u zid i automatskim osiguračima, uklanjanje zidnih pločica, (340x60 cm), uklanjanja i postavljanje podnih pločica (cca 10 m2), zatvaranje postojećeg i izrada novog otvora za cijev nape na ventilacijskom stupu, gletanje zidova i ličenje u 2 sloja (cca 80 mkv). U cijenu radova uključiti sav potrošni materijela osim keramičkih pločica, utičnica, prekidača). Demontaža postojeće kuhinje i odvoz otpada. Radovi bi mogli početi oko 4.7. i trajati do najduže 20.7.

 • Zidanje ograde i izrada septičke jame - Babina Greda

  Tražim majstora (firmu) koji bi sazidao zidanu ogradu i crnu (septičku) jamu. Dužina zida cca 105 metara, visina 90 cm, širina zida 20cm. Crna jama (septicka): 5 metara sa 3 metra, dubina 3 metra, jamu zidati sa blokom i dno sa dekom od 5 cm.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 7 / 9