Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (245 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Završni građevinski radovi na stambenoj zgradi - Borinci

  Tražim izvođača građevinskih radova na zgradi. Nekretnina je nedovršena stambena građevina.
  Građevina se nalazi na zemljištu veličine 1700 m2. Sastoji se od prizemlja, te 1., 2., 3. i 4. kata. U zgradi je predviđeno 26 stanova, netto 1350 m2, 23 parkirna mjesta, 2 lifta te 3 garaže. Neposredan pristup s asfaltirane ceste i mogućnost priključenja na navedenu komunalnu infrastrukturu.
  Vlasništvo je 1/1, glasi na firmu i nema tereta. Objekt ima građevinsku, lokacijsku dozvolu i projektnu dokumentaciju. U neposrednoj blizini je vrtić, škola, trgovina, autobusno stajalište, a udaljenost do vlaka je 10 min.
  Kompenzacija u stanovima za materijal i posao.

 • Izgradnja kata - Borinci

  Izgradnja kata cca 100 m2 bruto na postojećem prizmlju 35 m2. 4 nosiva stupa, proširenje ploče sa 35 m2 na 100 m2, zidanje kata ciglama i nalivanje ravne ploče. Molim ponude za grube radove.

 • Izgradnja 2. etaže i kosog krova - Borinci

  Zanimaju nas ponude izvođača radova za izgradnju nadogradnje obiteljske kuće.
  Ponuda se treba odnositi na izgradnju 2. kata obiteljske kuće i kosog krova sve prema dostavljenim troškovnicima.
  Zanima nas izgradnja visoki roh bau (uz razvod vodovoda, kanalizacije i elektroinstalacija) uz zaključenje ugovora o građenju sa klauzulom ključ u ruke tj. ugovorom se definira točna cijena radova prema troškovniku i predhodnoj detektaži objekta budućeg izvođača bez naknadnih izmjena.
  Naknadno je moguće dogovoriti i radove do faze kljuc u ruke.
  Molimo ukoliko ste zainteresirani za izvođenje radova ili nadzor nad njima da nas kontaktirate na ovu e-mail adresu kako bi Vam dostavili sve potrebne informacije i dokumentaciju.
  Ujedno tvrtkama van Splita osiguravamo smještaj.

 • Rušenje kuće i izgradnja podruma - Borinci

  Molim ponude za:
  - rušenje stare kuće (prizemnice sa podrumom i tavanom) i spremišta - tlocrt u prilogu
  - izgradnju podruma cca 30m2 (ispod prostora označenog 1, 2, 3 i 4 u prizemlju prema idejnom projektu u prilogu) i temelja
  Radove planiramo za 7. mjesec ove godine. Za dodatne informacije možete me kontaktirati.

 • Adaptacija postojećih betonskih stepenica - Borinci

  Adaptacija postojećih betonskih stepenica, izrada nosivog betonskog stupa, izrada betonskog podesta i novih betonskih stepenica, izrada nosivih betonskih stubova, betonskih vijenaca za pokrivanje ulaza u kuću. Zidanje parapeta za zatvaranje stepenica.Adaptacija poluokruglog ulaza u kuću i izrada istog u pravokutni oblik.

 • Gradnja obiteljske kuće - Borinci

  Trebam ponudu za gradnja obiteljske kuće, cca 180 m2, katnica, ravni krov s kosim krovom na manjim dijelovima. Eventualni početak gradnje kroz 2 - 3 mjeseca. Tražimo izvođače svih uključujućih radova.

 • Prenamjena garaže u stambeni prostor - Borinci

  Trebam okvirnu ponudu za adaptaciju garaže cca 25 m2, s već postojećom vodom i strujom. Potrebno je ogletat zidove, stavit par cm izolacije na plafon i gips ploče te pločice na podove. Garaža se sastoji od glavnog dijela s dvostrukim ulaznim vratima, koja bi se uklonila i zazidala tako da ostane prostor za klasični gl ulaz (90 cm) i jednog nadozidanog dijela koji bi se trebao pripojiti garaži i pretvoriti u kupatilo. Potrebno je probiti zid garaže u to buduće kupatilo, odvod već postoji. Uz garažu nalazi se i vanjski tuš koji bi se zatvorio i dodao kupatilu da bude kao cijelina. U prilogu šaljem nacrt koji nije u relnom mjerilu, ali je približno točan. Hvala LP.

 • Zidanje kuće - Borinci

  Trebam ponudu za zidanje kuće, temeljna ploča je napravljena, površina je 11 x 11.

 • Gradnja kuće - Borinci

  Trebam ponudu gradnje kuće do faze visoki roh bau. Radilo bi se o kući u bloku, vanjskih dimenzija 8 x 7 metara (cca 50 kvadrata netto po etaži,ukupno 100). Kuća bi bila bez balkona i s ravnim krovom. Parcela je potpuno ravna i položena je uz cestu, na parceli je vec izgrađena kuća sličnih dimenzija uz koju bi se gradilo. Također, molim da u cijenu uračunate i svu potrebnu projektnu dokumentaciju.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 18 / 20