Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (245 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Rekonstrukcija obiteljske kuće, grubi radovi - Borovo

  Tražimo ponudu za grube građevinske radove (niski roh bau), rušenje jednog dijela objekta i starog krovišta, te zidanje kata i novo krovište.

 • Rekonstrukcija kuće - Borovo

  Trebam ponudu za rekonstrukciju stare kuće. Projektje gotov i u prilogu su nacrti. Od stare kuće ostaju temelji i vanjski zid. Molio bih ponude za zidanje, knauf iznutra... itd. Također trebam struju i vodu i centralno. Hvala. Planirana izgradnja za ljeto.

 • Nadogradnja prizemnice - Borovo

  Trebam ponudu za na postojeću prizemnicu 90 m2 nadogradit potkrovlje za stanovanje do sistema ključ u ruke. Na prizemnici je betonska ploča. Prilaz do vrata.

 • Rušenje starog dijela kuće i nadogradnja - Borovo

  Trebamo ponudu za rušenje starog dijela kuće i gradnju. Imamo troškovnik i građevinsku dozvolu. Ukoliko ste zainteresirani poslat ćemo troškovnik i projekt. Lijep pozdrav.

 • Izrada AB deke - Borovo

  Trebam ponudu za izradu deke u dijelu postojeće kuće katnice.
  1. radovi u podrumu:
  - armirati mrežu i izliti betonski vjenac kao ojačanje postojećim temeljima dimendzije 10 x 0,75 x 0,30 m; oplata je postavljena, pristup strojevima nije moguć
  2. prostorija u prizemlju dimenzije 3,80 x 4,50 m treba izliti AB ploču na zemlji. Treba staviti 10 cm šljunka na zemlju, mrežu koja udovoljava zahtjevima, beton debljine 12 cm.
  Moguć je pristup mješalici sa pumpom sa ulice, kroz prozor - udaljenost cca 2 m.
  3. Deka u porostoriji kraj predhodne u prizemlju iznad podruma dimenzije 2,50 x 3,50 m. Treba postaviti oplatu i podupirače (posjeadujemo jelove daske) postava mreže koja udovoljava uvjete i beton debljine 12 cm. Pristup kao i pod 2.
  Obje prostorije su spojene vratima, jedna leži na zemlji, a druga se nalazi nad podrumom.
  Interesira me koliko bi me došli građevinski radovi za isto bez glazure?
  Voljela bi kada bi mi netko mogao poslati ponudu na email.

 • Gradnja obiteljske kuće s bazenom - Borovo

  Molim okvirnu ponudu za gradnju obiteljske kuće s bazenom - za fazu izgradnje niski roh bau (zvi zemljani radovi, armirano-betonski radovi sa svim izolacijama i ugrađenim cijevima za vodovod i kanalizaciju koje se polažu u beton, cigla i krov).
  U privitku su tlocrti i presjeci kuće:
  prizemna etaža - 400m2 brutto
  1. kat - 400 m2 brutto (izmjena u odnosu na presjeke u privitku - u 2 'dječje' spavaće sobe i kupanici koja je između tih soba idu prozori umjesto francuskih balkona) radovi na terenu / okolišu - ogradni zidovi, uređenje parcele, bazen, roštilj
  Obzirom da još nemamo detaljno razrađen troškovnik radova (projekt je u fazi izrade) molim da uz ponuđene radove navedete tehnologiju izvođenja i materijale koje predlažete, te naravno navedete rok za izvođenje ponuđenih radova.
  Također, ukoliko možete, molim pošaljite ponudu i za izvođenje ostalih radova do faze 'ključ u ruke', također s opisima radova i materijalima koje koristite.
  Molim da me kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja za sastavljanje ove okvirne ponude.

 • Gradnja podruma - Borovo

  Imamo sve potrebne dozvole te možemo krenuti u izgradnju porodične kuće. Što se tiče izvođenja radova nama je potrebno sljedeće:
  Izgradnja podruma do prve ploče na koju će se montirati montazna kuća od proizvođača iz Srbije.
  U projektu je zamišljeno da se zidaju zidovi betonskim blokom, hidroizolacija podruma bituvalom V-4.
  U prilogu vam dostavljamo određene tlocrte koji vam mogu pomoći pri izradi ponude.
  Molim vas da nam odvojite stavke poput zemljanih radova (iskop zemlje), betonskih i armiračkih radova te zidarskih radova.

 • Podizanje krovišta - Borovo

  Potrebno je skinuti stari crijep i letve. Podaskati, promijeniti vjeter lajsne, izolacija, kontra letve, letve te staviti novi crijep. Također je potrbno dozidati četiri reda ciglom, sa dvije strane i špice.

 • Izgradnju roštilja i natkrivene terase - Borovo

  Trebao bih ponudu za izgradnju roštilja u kojem je i ražanj, te krušne peći. Uz roštilj i krušnu peć radila bi se i natkrivena terasa za smještaj 50 ljudi. Roštilj i krušna peć bi bili od stare cigle. Molio bih ponudu sa specifikacijom i cijenom materijala i uslugom zidanja i izgradnje. Potrban mi je račun za sve.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 6 / 51