Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (242 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Rušenje stare kuće i gradnja nove - Bošnjaci

  Trebam ponudu za rušenje stare kuće (u nacrtu na sjevernom dijelu), te na tome mjestu gradnju nove i spajanje s postojećim objektom (u nacrtu označen žutom bojom). Napominjem da je objekt u sjevernom dijelu tj. stara kuća koja se ruši, spojena u nizu sa susjednim objektom. U prilogu su nacrti i troškovnik, pa bih molio ponude.

 • Izgradnja garaže - Bošnjaci

  Trebam ponudu za izgradnju otovorene garaže na kojoj bi bila terasa sa ogradom sa mogućnošću da terasa ima stepenice za prilaz izvana. Ideja je da se ovo radi iz kvalitetne hoblane drvene građe i konačno da se izradi vodonepropusni pod na terasi. Radi se o površini od 6 x 4 - 24 m2. Ovaj objekt nebi bio vezan za kuću, potrebno ga je odvojiti dilatacijom ali bi se sa kata moglo ulaziti na terasu. Ograda na terasi treba imati neko rješenje za cvijeće. Cijeli ovaj posao zahtjeva i izradu udgovarajućeg temelja i ploče. Radovi bi se izvodili što prije bude moguće.

 • Skidanje krova te dizanje etaže - Bošnjaci

  Nadogradnja - visoko potkrovlje trebam ponudu za ove radove: skidanje postojećeg krova te dizanje etaže do cca 2.30m, u krov (cca 100m2; cca 330m3). Betonski krov, sa svim pregradama i žbukanjem + dignuti stepenice sa prvog kata do potkrovlja.

 • Zidanje garaže - Bošnjaci

  Trebam zidati garažu od sitne stare cigle.

 • Preuređenje restorana u apartmane - Bošnjaci

  Tražim majstore za preuređenje restauranta u sobe sa kupatilima za iznajmljivanje, naime treba da se maksimalno iskoristi postojeće stanje dakle što manje rušenja, potrebna je firma koja radi sve u kompletu, od zidanja, žbukanja, keramike, vode, struje, rigipsa, demit fasada itd. Smještaj i prehrana za radnike osigurana, početak radova januar.

 • Izgradnja stambenih građevina - Bošnjaci

  Izgradnja stambenih građevina, 2 x 400m2 (7 stanova), dokumentacija kompletna, samo kompenzacija ili prodaja zemljišta.

 • Gradnja kuće - Bošnjaci

  Postavljeni su temelji za kuću 340 m2 kompletna dokumentacija ishodjena, zanima me nastavak radova do krova - cijena i način placanja.

 • Betoniranje škarpe - Bošnjaci

  Trebam ponudu za betoniranje škarpe, iskop temelja bagerom š 20 cm, dubina 50 cm, zidanje betonskim blokovima visina cirka 1,40 m, dužina škarpe 38 m, svaka 2 metra betonski stup i iznad cijele dužine škarpe nadvoj, u temelje obavezno željezo.

 • Kompletna renovacija obiteljske kuće - Bošnjaci

  Renovacija obiteljske kuće, izrada kompletno novog krovišta s gredama i podizanje potkrovlja dva bloka, novi crijep mediteran Tondach 123 m2 površina. Produživanje i izgradnja dvije terase balkona 30 m2 sa stepeništem izvana. Inox ograda po vanjskom stepeništu. Fasada s izolacijom 5 cm Baumit. Uređenje stana na prvom katu ključ u ruke 70 m2. Uredenje okoliša 64 m2 s kamenim pločama.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 12 / 28