Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (157 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izgradnja obiteljske kuće - Lipovac

  Tražim ozbiljnu firmu za izgradnju obiteljske kuće, ključ u ruke ili po dogovoru. Kuća je modernog oblika pa je skoro u cijelosti betonska, s mnogo opreme poput podnog grijanja, stropnog hlađenja.

 • Zidanje i betoniranje - Lipovac

  Trebam ponudu za zidanje 60 m2 zida blokovima 20 x 20 x 40, obrada zida 120 m2 (špric, mrežica, gletanje, fasada), dvostrana oplata 42 m2, armiranje, betoniranje betonskog zida (školjka bazena), izrada podzida cca 15 m2 (blokovima).

 • Adptacija stambenog prostora - Lipovac

  Trebam ponudu za adptaciju stambenog prostora 64 m2 koja bi se sastojala od svih radova u prostoru: zidarski, keramičarski, parketarski, instalacijski: vode, odvoda, struje, grijanja, klime, soboslikarski.
  Molim ponude samo izvođača u sustavu pdv-a, samo na e-mail. Za dodatne informacije molim upite na e-mail.

 • Gradnja prizemnice - Lipovac

  Trebam ponudu za gradnju prizemnice 50 m2 brutto s temeljima i krovom, kosi, standardna izvedba. Molim za cijenu: roh-bau i ključ u ruke.

 • Vanjska i unutarnja obnova kuće - Lipovac

  Trebam ponudu za vanjsku i unutrašnju obnovu kuće 7 x 8 m. Vanjska obnova: zamjena salonita na krovu, izrada fasade, podizanje i opločavanje terase, obnova balkona, izgradnja prilaznog vanjskog stubišta na 1. kat, uređenje dvorišta ukrasnim opločenjem (ca 120 m2).
  Unutrašnja obnova na 1. katu: postavljanje keramičkih pločica u unutrašnjosti kuće, zamjena elektroinstalacija, postavljanje novih rasvjetnih i potrošnih mjesta, ličenje svih prostorija.
  Tražim pouzdanog, ozbiljnog izvođača sa vlastitim djelatnicima i referencama. Detaljni opis radova i dokumentaciju šaljem na upit.

 • Izgradnja kuće - sistem ključ u ruke - Lipovac

  Trebam ponudu za izgradnju kuće, sistem ključ u ruke. Kuća bi bila prizemnica sa dvostranim krovom, bruto površine 97m2, gabariti su cca 9m x 11m. Trebala bi imati 3 spavaće sobe, 2 kupatila, kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak.
  U zamjenu dajem maslinik u Poličniku, 126 stabala maslina na 8000m2 zemljišta. Maslinik je posađen 2000 g. Ima pristupni put sa dvije strane od magistrale D8 500m.

 • Nadogradnja stare kuće - Lipovac

  Trebam ponudu za okvirni trošak izvođenja slijedećih radova: radi se o staroj kamenoj kući na otoku Ugljanu. Ima prizemlje i kat a tlocrtna površina je 32 m2. cca 6,5x5 m. Kuća je spojena u nizu s drugima i praktički joj samo prednji zid je otvoren dok su ostali naslonjeni na kuće u nizu. želim tu kuću renovirati na način da se salije ploča između sadašnjeg prizemlja i kata a ispod u prizemlju da ostanu stare grede, zatim još jedna ploča koja dijeli sadašnji tavan i prvi kat. Na 1 katu bi napravio mali WC, zatim nadogradio bi još jedan kat dakle 2 kat.
  Materijal bi bio kamen a građevinski kamen mogu bez problema osigurati. Na tom drugom katu bi bila jedna prostorija plus veća kupaona te visoki strop bez tavana i naravno krov s izolacijom. Treba uračunati i dimnjak od peći u prizemlju koji treba izvesti. Ukratko nadogradnja jednog kata od 32 m2 plus salivanje dviju ploča na postojećim katovima umjesto dosadašnjih drvenih podova, instalacije za kupaonice te nutarnje žbukanje novog kata te vanjsko fugiranje kamene fasade. Molim okvirne ponude

 • Gradnja objekta visoki rohbau - Lipovac

  Prizemlje 9 m x 8 m + ulaz 2,5 m x 1,5 m; visoko potkrovlje 9 m x 8 m + terasa 9 m x 1,3 m visoki roh bau, sve osim keramike, parketa i instalacija.

 • Dogradnja kata - Lipovac

  Trebam ponudu za dogradnju kata obiteljske kuće i trebamo za početak grube gradjevinske radove.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 25 / 27