Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (157 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija stana - Nuštar

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 80 m2 u obiteljskoj kući sa dva stana, koji je starogradnja i u prizemlju:
  - Demontaža i rušenje - opis u privitku
  - Grubi građevinski radovi - opis u privitku
  - Podopolagački radovi - laminat u svim prostorijama bitno klasa čvrstoća 32 i debljine 10 mm (kuhinja, kupaonica i terasa idu pločice)
  - Soboslikarsko - ličilački radovi
  - Spušteni stropovi - visina stvarnog stanja 320 - spušta se na 300 svugdje osim u kupaonici
  - napomena:
  - terasa treba biti natkrivena
  - u šupu treba postaviti hidroizolaciju i ožbukati sa grubom i finom maltom.
  - Zbog specifičnosti stare obiteljske kuće u centru grada, sva naknadna šteta kod susjeda na katu, koja bude nastala uslijed vibracija demontaže i rušenja treba sanirati u trošku izvođača radova.
  - Sve radove bude nadzirao dipl. ing. graditeljstva.
  U privitku se nalazi:
  - izgled trenutnog stanja
  - izgled budućeg stanja
  - troškovnik
  Prednost izvođačima koji mogu krenuti sa radovima odmah i cjenovno povoljniji. Ponude striktno poslati na e-mail, hvala.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Nuštar

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće, bez podruma i potkrovlja, niski temelji, prizemnica, bruto površine 120 kvadrata. Dakle, od početnih radova sa iskopima pa sve do završnih sa postavljanjem termoizolacije (stiropor) i bojanja fasade. Također iskop i ugradnja septičke jame. U prilogu su nacrti iz idejnog projekta. Može ponude za grube radove samo i za ključ u ruke.

 • Rekonstrukcija i nadogradnja objekta - Nuštar

  Traži se rekonstrukcija postojećeg objekta:
  - izgradnja jedne etaže od 100 m2, vanjske stepenice za dvije etaže, 5 nosivih stupova, ravni krov sa nadozidom visine 80 cm, izgradnja bio jame dimenzija 7m x 6,1m x 3,5m. Posjedujem pravomoćnu građevinsku dozvolu s pripadajućom dokumentacijom.

 • Nadogradnja kata i završni radovi - Nuštar

  Trebam ponudu za nadogradnju kata 42 m2 na postojećem apartmanu. Demontaža postojećeg krovišta i zidanje kata sa pregradnim zidovima za spavaću sobu i kupaonicu. Kroviše betonsko s dimnjakom.
  Natkrivena terasa na katu s prednje strane cca 3 m i balkon sa zadnje strane cca 2 m. Vanjske stepenice za kat, a ispod stepenica spremište. Stiropor fasada za cijeli objekt.

 • Roh bau gradnja kuće - Nuštar

  Trebam ponudu za roh bau izvedbu obiteljske kuće. Gradilište je vrlo pristupačno i povezano dobrim cestama prema centru grada. Molim da u ponudi budu i dimnjaci, kompletna limarija sa žljebovima i opšavima i kompletni unutarnji prezidi. Crijep neka bude Tondach Neptun u antracit boji te prema toj boji neka bude prilagođena i limarija. U prilogu su točni nacrti i troškovnik.

 • Dogradnja uz postojeću kuću - Nuštar

  Trebam ponudu za dogradnju uz postojeću kuću, dogradnja bi bila prizemlje i kat od po 40,5 m2, temelj, negdje oko 45 m pregradnih zidova, skaline za kat, 2,5 * 7 dužina novog balkona, izvlačenje postojećeg balkona 1*5m, pokrovlje na kući od površine od 85 m2. Molim ponudu sa matrijalom i sa samo vašim radom.

 • Dogradnja obiteljske kuće - Nuštar

  Na građevinskom zemljištu postoji useljeni objekt od 50m2. Na postojeći objekt su dograđeni temelji i podrum. Tražim ponude za daljnju gradnju, roh-bau, završetak radova s krovištem.

 • Gradnja obiteljske kuće - Nuštar

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće, 77 m2 prizemlje, 77 m2 potkrovlje. Mogu poslati troškovnik po potrebi.

 • Izgradnja pomoćnog objekta - Nuštar

  Trebam ponudu za izgradnju pomoćnog objekta, veličine 30 m2. Početak radova za tjedan dana. Isto trebam nove građevinare za nastavak započete gradnje. Zidar Josip Gajdek, vlasnik firme Josip Gradnja iz Siska mi je izgradio samo zidove, uzeo novac i sada se više ne javlja, tako da mi treba i ponuda za dovršetak izgradnje kuće. Za kuću postoji dozvola i plaćene su komunalije i priključci. Za pomoćni objekt postoji idejni projekt.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 13 / 27