Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (157 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Vrtni roštilj pečenjara s montažom - Opatovac

  Trebam ponudu za vrtni roštilj - pečenjaru s montažom. Dimenzije ložišta min.100 x 60. Molim ponude sa slikama ili skicom na mail.

 • Nadogradnja stambene kuće - Opatovac

  Nadogradnja stambene kuće, izgradnja visokog potkrovlja. Nadamo se da će građevinska dozvola biti gotova kroz mjesec svibanj kako bi se radovi mogli izvesti kroz mjesec lipanj, jer zbog turističke sezone gradnja u Privlaci nije dozvoljena od 1.7. do 31.9.
  Molim sve ponude proslijediti na mail.
  U prilogu je troškovnik.

 • Izgradnja kuće - Opatovac

  Molim ponudu za izradu kuće 'ključ u ruke' i ponudu za visoki roh-bau. Idejni nacrti su u prilogu.

 • Izgradnja autokampa - Opatovac

  Trebam ponudu za izgradnju autokampa. Planirani početak radova je svibanj. U prilogu je kratki opis kampa kao i specifikacija radova i materijala.

 • Roh bau gradnja kuće - Opatovac

  Trebam ponudu za roh bau izvedbu obiteljske kuće. Gradilište je vrlo pristupačno i povezano dobrim cestama prema centru grada. Molim da u ponudi budu i dimnjaci, kompletna limarija sa žljebovima i opšavima i kompletni unutarnji prezidi. Crijep neka bude Tondach Neptun u antracit boji te prema toj boji neka bude prilagođena i limarija. U prilogu su točni nacrti i troškovnik.

 • Završetak objekta - Opatovac

  Trebam izvođača radova za završetak objekta, zidanje 3 vanjska i glavni pregradni zid veličine 7 x 8 te izrada drvenog krovišta i prekrivanje istog. Izrada stepenica iz vana. Imam građevinsku dozvolu.

 • Izrada zidane nadstrešnice - Opatovac

  Trebam ponudu za izradu AB deke 5 x 5, na njoj gradnja spremišta 3 × 5 s nadstrešnicom. Zidano ciglom, krov pokriven limom.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Opatovac

  Sredinom iduće godine planiram izgradnju obiteljske kuće. Objekt je tlocrtne površine cca 85 m2, bruto površine 110 m2. Kuća se sastoji od temelja i prizemlja - ravan krov.
  Zanimam me ponuda za cjelokupnu izgradnju kuće podijeljena po fazama izvođenja. U tijeku je finalizacija glavnog projekta, no mogu ponuditi prikaz situacije, presjeke, pročelja, tlocrte i troškovnik. Unaprijed hvala.

 • Gradnja obiteljske kuće - Opatovac

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće, u prilogu je dokumentacija. Zanima me gradnja po fazama: temelji, konstrukcija i krovište. Unutarnje radove zasad ne trebam.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 2 / 38