Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (245 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Gradnja obiteljske kuće - Retkovci

  Gradnja obiteljske kuće 166 m2 bruto. Prizemlje + kat (kosi krov bez ploče) tlocrt 80 m2. Potrebni grubi radovi. Može gradnja po fazama: temelji, prizemlje, kat, krov. Dobivena građevinska dozvola. Iskope mogu riješiti za temelje. Može ruke i materijal ili samo ruke. Nije problem da materijal sami nabavljamo.

 • Građevinski radovi - Retkovci

  Trebam troškovnik i ponudu koliko bi koštali radovi. Treba srušit par zidova, zamjenit dva stropa trenutno su drveni, proširit prozore, u krovu napravit otvor za balkon.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Retkovci

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće ukupne tlocrtne dimenzije 8,8 x 18,9 metara; prizemlje sa garažom i kat. Ponude za roh bau izgradnju, sa i bez materijala. Ukupna brutto površina je 354,60 m2.

 • Kompletno uređenje stana - Retkovci

  Tražim građevinsku firmu za uređenje stana na katu obiteljske kuće, dakle postoje samo nosivi zidovi. Potrebno je pregrađivanje soba, spuštanje krova, te svi ostali radovi do ključa u ruke. Isto tako potrebno je postavljanje crijepa i izolacije na krovu. Radi se o stanu nekih 80 m2.

 • Dogradnja i rekonstrukcija kuće - Retkovci

  Trebam ponudu za dogradnju i rekonstrukciju kuće. Radovi su iskop, betoniranje, gradnja, zidanje, krov, izolacija, zanima me cijena po kvadratu.

 • Gradnja vanjskih zidova - Retkovci

  Molim ponudu za radove koji se odnose na gradnju vanjskih zidova na površini od 25 m2 sa ravnim krovom i ulaznim vratima. Prozori i vrata izuzeti iz kvadrature.

 • Rušenje i građevinski radovi - Retkovci

  Potrebna mi je ponuda za radove rušenja i ponuda za građevinske radove, odnosno radove uređenja prostora. Za izvođače koji su zainteresirani dati ponudu stojim na raspolaganju da ih odvedem na gradilište i da im objasnim koje radove je potrebno izvesti. U prilogu su troškovnici.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Retkovci

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće. Kuća bi bila visoko prizemnica, prizemlje sa 93m2 kao i potkrovlje, bruto površine. Teren je ravan i pristupačan, na terenu se nalaze stari temelji od bivšeg objekta. Sistem izgradnje bi bio roh-bau ili po dogovoru, cigla 25 ili 29cm (obična), na krovu crijep Tondach Kontinental ili Creaton Rapido. Imam izrađen nacrt i skicu, trebao bi ponudu sa materijalom i bez materijala i ako može selekciju cijena gradnje temelja i AB ploče, zidanje kata, krovište, hvala.

 • Gradnja višestambene zgrade - Retkovci

  Gradnja višestambene zgrade, bruto površine 524,23 m2.
  Tražimo partnere za izvođenje svih vrsta radova, od zemljanih do završnih radova. Početak gradnje je ljeto.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 2 / 43