Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (156 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izgradnja uz kompenzaciju - Tovarnik

  Naslijedio sam teren veličine 7300 kvadrata... tražim građevinski firmu koja bi mi izgradila kuću na tom terenu u kompenzaciju za određeni dio građevinska površine.
  Teren je građevinski, nalazi se 300 metara od mora i ima pristupni put širine cca 3 metra, što omogućava nesmetan ulaz u sami teren.
  Molim sva građevinska poduzeća koja su zainteresirana za ovako nešto da mi se jave na dole navedeni broj telefona jer na tom terenu gradio bih malo više toga.

 • Dozidavanje potkrovlja - Tovarnik

  Napravljeno je novo krovište te bi se trebalo zazidati dio do krova.

 • Izgradnja stambenog objekta sa šest stanova - Tovarnik

  Izgradnja stambenog objekta sa šest stanova. Izvođaću tri stana (kompenzacija). Investitor uz izvršnu građevinsku dozvolu plača komunalni doprinos i sve priključke i naknade za vodu i struju te uporabnu i etažiranje. Zemljište iskolčeno za početak gradnje.

 • Dogradnja kata - Tovarnik

  Trebam ponudu za dogradnju kata na postojeće prizemlje (40 m2). Potrebni radovi: betoniranje, zidanje, betonski krov i pokrov od kanalica, unutarnje žbukanje.
  Imam potrebnu dokumentaciju. U postupku sam dobivanja građevinske dozvole.

 • Rušenje dijela objekta, nadogradnja i proširenje - Tovarnik

  Trebao bih rušenje dijela postojećeg objekta koji puca te njegovu ponovnu nadogradnju i proširenje. Taj objekt se nalazi ispod deke na kojoj su tavanske prostorije i krov. Zid donje etaže puca jer je pri samoj gradnji taj dio nadograđen, proširen i to sa plićim temeljima. Gornja deka je u cjelini preko cijelog objekta sa tavanskom prostorijom na kojoj je krov.

 • Rekonstrukcija i nadogradnja kuće - Tovarnik

  Trebam ponudu od tvrtke ili obrta za rekonstrukciju (dogradnja i nadogradnja obiteljske kuće) cca 45 m2. S vanjskim stepeništem, natkrivenom garažom i balokonom u prilogu su nacrti.

 • Adaptacija fasade na obiteljskoj kući - Tovarnik

  Trebam ponudu za adaptaciju fasade na obiteljskoj kući. Na kući se trenutno nalazi hirifa. Potrebno je pregletat, navući sep, obložit temelj, ugradit nekoliko klupica, zazidat prozor i balkon. Kuća ima oko 250 - 300 m2.

 • Dizanje kata - Tovarnik

  Trebam ponudu za dizanje kata na prizemnici, 40 m2.

 • Gradnja kata - Tovarnik

  Trebam ponudu za gradnju kata na postojećem skladištu dimenzija 3 x 4 metra. Nalazi se unutar zone A, Kulturno povijesne cjeline. Konzervatorski odjel u Splitu dopušta gradnju.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 5 / 61