Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.57 (245 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Gradnja kuće - Županja

  Trebam ponudu za gradnju kuće, radi se kuća od temelja do krova.

 • Gradnja kuće - Županja

  Planiram na proljeće gradit kuću molio bi ponude ozbiljnih tvrtki za roubau sa matrijalom. Objekat je klasični, prizemlje, kat i krov. Ukupno 240m2. Projekti još nisu gotovi do kraja.

 • Izgradnja gornjeg kata - Županja

  Rušenje postojećeg krova, izrada betonske deke i izgradnja gornjeg kata. Rušenje 2 stare garaže i gradnja 2 nove garaže. Stambeni prostor je 2 x 100 m2. te 2 garaže.
  Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i kata, a gabariti prizemlja i kata, a podrum nije predmet zahvata. Projektna dokumentacija je izrađena te troškovnik. Ponude treba uključivati sistem ključ u ruke.

 • Gradnja obiteljske kuće prizemnice - Županja

  Tražim grđevinsku firmu za gradnju obiteljske kuće prizemnice sa podrumom, bruto površine 196m2. Materijal sav moj, vaši svi radovi. Molim ponudu za grube radove i za ključ u ruke.

 • Gradnja obiteljske kuće - Županja

  Trebam izvođača radova za početak gradnje obiteljske kuće. Teren 500 m2.

 • Gradnja kuće - Županja

  Želimo graditi obiteljsku kuću na kat, od iskopa do krova. Početak u 9. mjesecu.

 • Izgradnja kuće - Županja

  Molim ponudu za izgradnju kuće, samo grubi radovi ili sve kompletno po principu 'ključ u ruke'. Površina je 119,5 m2 BRP (ukupno 106 m2 u prizemlju i potkrovlju, te balkon od 13,5 m2). Imam građevinsku dozvolu.
  Mogu poslati nacrte, planove armature, troškovnik za građevinsko-obrtničke radove i septičku jamu, a po potrebi i projekt fizikalnih svojstava zgrade, strojarski projekt, elektroprojekt, te 3D skice.
  Pomoćni objekti: 2 bazena, podzemno spremište, ljetna kuhinja od 15 m2, roštilj od 3 m2, nadstrešnice – drvene konstrukcije pokrivene crijepom od 32 m2 i 3 m2, drvene pergole od 27 m2 i 13 m2, platforma metalne konstrukcije od 15 m2.
  Zemljani radovi neće biti zahtjevni jer je teren potpuno poravnat i većina terena je nasuta (na padini s potpornim zidom, tako da bi iskop temelja trebao ići brzo). Dio terena na kojem je predviđena septička jama je već niži za 1,5 metar od ostatka terena (a i taj dio je nasut), tako da ni tu neće trebati veliki iskop (spušteni dio terena oko septičke jame će se nasuti tako da dođe na razinu ostatka terena). Teren je neposredno uz glavnu cestu, tako da je pristup vrlo jednostavan. Betonara (Konjuška) je udaljena samo par kilometara. Struju i vodu imamo na terenu (u postojećoj kući koja se tu nalazi).
  Osim ove kuće za koju smo spremni započeti izgradnju, u tijeku je projektiranje još jedne kuće od 120 m2 na istom terenu; njenu izgradnju planiramo započeti čim završi izgradnja ove kuće.

 • Gradnja dvorišnog zida - Županja

  Trebam ponudu za gradnju dvorišnog zida 50 m x 1,80 m. Materijal betonski blokovi, završna obrada kompletno s iskopom temelja i materijalom.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Županja

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće u Rohbau izvedbi (od temelja do krova). Početak radova cca. sredinom srpnja.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 19 / 24