dekoracija zidova

Dekoracije pomoću drva iz prirode

Donosimo vam nekoliko kreativnih načina na koje možete iskoristiti drvo iz prirode i učiniti vaš dom ljepšim.

stalak panj

Stolići od balvana

Iskoristite balvane kao male stoliće odnosno kao prostor na koji možete staviti tegle cvijeća, vaze i ostale dekorativne predmete. Također ih možete koristiti kao prostor za sjedenje.

 

Sve što je potrebno učiniti je: naći prigodan balvan, očistiti ga od kore koja bi se mogla odlomiti i napraviti nered, te s brusnim papirom prijeći nekoliko puta preko gornje i donje strane kako biste ujednačili prijelaze.

 

Sljedeći korak nije nužan, ali će omogućiti lakše premještanje. Dodajte kotačiće s donje strane, najbolje četiri. I to je sve dobili se male pokretne stoliće na koje možete stavljati različite dekorativne predmete.

stalak za svijeću

Stalak za svijeću

Potrebne su vam male niske klade (najpogodnije je 20 cm visine i 7 cm širine) i naravno svijeća. Poželjno je da je drvo neko koje ima lijepu boju kore kao breza. Uzmite drvo koje ste odabrali i izbušite rupu u kladi koja je dimenzije svijeće koju želite staviti unutra. Brusnim papirom uredite rubove i plohe po izboru. Umetnite svijeću i dobili ste novi dekorativni predmet.

puteljak

Vrtni puteljak

Uzmite balvan i razrežite ga na nekoliko manjih komada okruglog oblika debljine do 20 cm. Postavite ih u dvorište na razdaljinu od 70 cm i tako napravite mali puteljak, odnosno drvene ploče po kojima ćete hodati. Za gotovo ništa novaca možete napraviti zabavan puteljak umjesto skupog egzotičnog kamenja. Sve što je potrebno je malo vremena, kreativnosti i dobre volje.

Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Trebate adaptaciju prostora? Kliknite ovdje i zatražite ponudu!


Trebate ponudu za adaptaciju?

Nekoliko zadnjih upita:

 • Uređenje interijera

  Trebam ponudu za uređenje interijera, rušenje zidova, postavljanje knaufa, uređenje kupaonice i ostalo. - Šibenik

 • Uređenje interijera, krečenje i ličenje

  Trebam majstora za uređenje interijera, krečenje i ličenje zidova u sobama. - Pag

 • Uređenje sale za vjenčanja

  Objekt izrađen na grubo, od betonsko-armiranih elemenata, dužine 60,75m, širine 16,75m. Sala u donjem dijelu je 36/16,75, visine 5m. Drugi dio je katni sa manjom salom u gornjem dijelu, a donji dio predviđa: kuhinju, hladnjače, wc-6 m, wc-6 z, pis.-6, bar, ulazni prostor, uzlazno stepenište koje je izgrađeno. Potrebno je objekt opremiti za nj. funkcioniranje. Dakle potr. armirana betonska ploa, na već postavljenu nabijenu kamenom površinu 15-20cm, spušteni strop za veliku salu, dekoracija zidova, postavljanje pločica na cijeli objekt, izrada pregradnih zidova, uz spušteni strop dijela ispod kata i dijela na katu. Donji dio je visine oko 4,5 m. Krov je koso izveden sa slivom na dvije strane 20%. Vanjski dio se odnosi na 106 parkinga koji su samo grubo nasuti. Zanima me troskovnik na grubo, a mogući radovi uslijedit će mojim dolaskom iz inozemstva u ljetnom periodu, 5 ili 6 mj. Moguće je pogledati objekt. - Vinkovci

 • Adaptacija stare hrastove kuće

  Adaptacija stare hrastove kuće dimenzija 14 m x 5 m. Uređenje interijera, podova, zidova, te elektro instalacije. - Zagreb, Zagreb, Centar
Pročitajte više...

 • Staklena stubišta

  Staklena stubišta

  U privatnim domovima ili javnim zgradama, staklena stubišta će uvijek izgledati atraktivno, bez obzira kojeg su oblika ili dizajna.

  15.01.2019.

 • Novi trendovi u dizajnu kuhinje

  Novi trendovi u dizajnu kuhinje

  Osnovna ideja kuhinje, kao mjesta za pripremanje hrane, prisutna je i u najnovijim koncepcijama kuhinjskog prostora, no sam dizajn elemenata, kao i filozofija korištenja prostora, daju joj nove dimenzije i proširuju sadržaje.

  15.01.2019.

 • Ideje za male prostore - prostor ispod stepenica

  Ideje za male prostore - prostor ispod stepenica

  Prostora nikada dosta - oni koji se ne mogu riješiti stvari jednostavno znaju o čemu pričamo! Evo nekoliko ideja kako se prostor ispod stepenica može iskoristiti.

  14.01.2019.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 21 / 124