Cijenjeni posjetitelji!

Stranice PraviMajstor® su najveća hrvatska burza izvođača gipskartonskih radova.

Jednostavno i potpuno besplatno, bez dodatne gnjavaže, odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijedit odgovarajućim firmama, obrtima i majstorima koji se bave postavljanjem knauf sustava, rigips sustava, amstrong stropova i sličnim poslovima.

Surađujemo samo s kvalitetnim i provjerenim izvođačima.

Promjeni kategoriju

Knauf, rigips, amstrong

knauf ili rigips sustavi, amstrong stropovi, spušteni stropovi, gipskartonski pregradni zidovi, uređenje interijera, toplinska izolacija ... (ako niste sigurni da li Vaš upit pripada u ovu kategoriju, slobodno upišite što trebate, mi ćemo obaviti ostalo).


Opis radova ili usluge:


Lokacija radova:

Vaše ime:

Telefon:

Email:


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.
Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Ocijenite ovo:

prosjek 4.94 (66 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Rušenje pregradnog zida i izrada novog od knaufa

  Potrebno nam je pregraditi knaufom sobu u stanu, dimenzije 3.00 x 2.60 i 2.50 x 2.60. Prethodno bi trebalo srušiti jedan zid od 2.50 m koji nije nosivi. Split

 • Postavljanje knaufa

  Trebam ponudu za postavljanje knaufa i laminata. Split

 • Sanacija zida od knaufa

  Potrebna je sanacija jednog zida od knaufa. Split

 • Izoliranje stropa i postava knaufa

  Trebalo bi izolirati strop cca 2.5 m2 sa kamenom vunom i završnim knaufom u poslovnom prostoru. Molim, čim prije ponude! Zahvaljujem. Split

 • Postava knaufa oko TVa

  Trebam ponudu za izradu obloge od knaufa oko TV-a. Split

 • Stavljanje knaufa

  Trebam stavljanje knaufa na dijelu zida. Split

 • Postavljanje knauf vodootpornih ploča

  Trebam ponudu za postavljanje knauf vodootpornih ploča u stanu.
  Trebala bi mi kombinacija:
  postavljanje knaufa s konstrukcijom na jednom zidu dimenzija 460 x 235; postavljanje knaufa, tj. lijepljenje direkt na zid u dimenzijama: 238 x 235 335 x 235, 100 x 235, 460 x 200.
  Također me zanima radite li i oblaganje tj. obične popravke zidova? Radi se o kuhinjskom dijelu i ne znam može li se postaviti knauf ili je bolja opcija popravak zida? Unaprijed se zahvaljujem. Split

 • Postavljanje knaufa

  Trebam ponudu za postavljanje knaufa. Split

 • Knauf pregradni zid

  Trebam ponudu za izradu knauf pregradnog zida Split

 • Prepravak knauf zida

  Trebam ponudu za izrezivanja otvora cca 2 x 1 m u postojećem knauf zidu i pomicanje istog pola metra unazad (izrada novog s oblogom) na način da se s druge strane dobije svojevrsna niša za hladnjak). Zbog dubine hladnjaka koji bi tu išao odgovarao bi mi i tanji knauf, ali kako bi s druge strane na taj novoizrađeni dio do stropa stavili vrata i policu da dobijemo manji ormarić, onda bi, ako ne može nositi, stavili i deblji. Split

 • Oblaganje potkrovlja u knauf

  Trebam ponudu za oblaganje potkrovlja cca 140 m u knauf na drvenu konstrukciju. Tražim ponudu samo za rad materijal osiguran. (Oglas registriranog izvođača). Split

 • Knauferi

  Molimo zainteresirane knaufere ili grupe knaufera da se jave na navedeni broj telelfona. Split

 • Grupa knaufera

  Trebamo više grupa knaufera za rad na terenu Hotel Park Split. Split

 • Izrada knauf pregradnog zida

  Trebam ponudu za cca 13 m2 knauf pregradnog zida. Zid bi trebao sličit jednostavnom broju 4, znači na L samo se na donju crtu L povuče još jedan put dole.
  Molim cijene bez i sa materijalom. Split

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 18.1023 - 0 / 176