kliknite ovdje i prikupite ponude za razne građevinske radove!

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Građevinski radovi izrade strojne ili ručne glazure

Trebam ponudu za građevinske radove izrade glazure strojno ili ručno. Radi se o 100 m2 u podrumu koji je 1,20 m ukopan u zemlju, ima spust za garažu. Na temeljnu deku kuću je namazan resitol (katranski namaz) i na njega je zaljepljena baumit ljepenka 4 mm debljine zbog hidroizolacije cijelog objekta. Obzirom da se radi o podrumskom prostoru koji će služiti kao garaža za osobni automobil i dijelom kao bravarsko - tokarska radionica, zanima me što staviti na ljepenku?
Želja je dobiti pod da bude dovoljno čvrst za auto i radionu u kojoj će se variti i lupati čekićem a da bude dovoljno jeftino rješenje. Dakle trebam čvrstu završnu podlogu, da kad se udari čekićem da se ne raspadne, ne morabiti idealno ravna samo da se poravna i zagladi. Razlika između najvišlje točke i najniže točke poda je 4 cm. Slobodno mi predložite i ponudite svoja rješenja i cijene s vašim materijalom i radom.

Lokacija: Bilje

Osječko-baranjska županija

Kontakt za ponuđače:   molimo prijavite se


Objavljeno 03.05.2021.

Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.

Molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom