Cijenjeni posjetitelji!

Stranice PraviMajstor® su najveća hrvatska burza građevinskih radova.

Jednostavno i potpuno besplatno, bez dodatne gnjavaže, odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijedit odgovarajućim firmama i obrtima koji se bave izgradnjom objekata i gradnjom obiteljskih kuća.

Surađujemo samo s kvalitetnim i provjerenim izvođačima.

Promjeni kategoriju

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde (ako niste sigurni da li Vaš upit pripada u ovu kategoriju, slobodno upišite što trebate, mi ćemo obaviti ostalo).


Opis radova ili usluge:


Lokacija radova:

Vaše ime:

Telefon:

Email:


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.
Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Ocijenite ovo:

prosjek 4.94 (99 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita

Gradnja, grubi radovi

 • Izgradnja obiteljske kuće visoki roh bau

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće visoki roh bau (temelji, zidovi, krov). Kuća je 160 m2 netto (180 m2 brutto). U prilogu je nacrt i troškovnik. Novi Zagreb

 • Gradnja obiteljske kuće sa isospan blokovima

  Gradnja obiteljske kuće sa isospan blokovima, 320 m2, jednostavna klasična izvedba. Imam sve potrebno, dozvolu, projekt, novac, mogućnost gradnje odmah. Novi Zagreb

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće. Iskop s temeljima i podrum dim. 6 x 15 m. Podrum s garažom 40 m2, prizemlje 80 m2 i kat 80 m2. Parcela je na ravnom terenu spremna za gradnju. Građevinska dozvola je u izradi. Tražim ponudu za grube radove. Mogući početak gradnje 3 mjesec. Novi Zagreb

 • Gradnja obiteljske kuće

  Zanimaju me uvjeti gradnje tj. ponuda za izradom obiteljske kuće u opciji roh-bau (sa podrumom cca 1 metar iznad zemlje i opcija bez podruma).
  p.s. molim zvati iza 16 h Novi Zagreb

 • Gradnja obiteljske kuće

  Početkom 5. mjeseca krećemo u gradnju obiteljske kuće. Željeli bi i ovim putem dobiti još koju ponudu za izvođenje grubih radova. Sve je opisano u datoteci 'Pismo namjere za izvođače.' Novi Zagreb

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebao bih ponudu za izgradnju obiteljske kuće u roh bau izvedbi - temelji, zidovi, deka, krovište.
  Kuća bi bila kao iz kataloga tipskih obiteljskih kuća pod nazivom Premier 83.
  Građena bi bila ciglom 29 cm , pokrov crijep i deka gredice + monta.
  Tko nema katalog može mi poslati mail pa mu posaljem nacrte kako bi kuća trebala izgledati!
  Ponuda bi trebala sadržavati cijene materijala i posla za pojedine faze gradnje sa i bez pdv-a. Novi Zagreb

 • Nadogradnja obiteljske kuće

  Nadogradnja obiteljske kuće brutto površine 188 m2. Potrebno je napraviti stepenice za kat, izliti deku i sazidati dva stana sa ravnim krovom. Ponude za visoki roh bau sa i bez materijala. Potrebna je i kompletna adaptaciju stana u prizemlju površine 100 m2. Novi Zagreb

 • Gradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće prema priloženom troškovniku i nacrtima. Novi Zagreb

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće roh-bau, 240m2 (15 x 9m) od iskopa temelja, završno sa krovom. Novi Zagreb

 • Rušenje i gradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće na parceli ukupne površine 145m2. U privitku šaljem i fotografije eksterijera radi lakše vizualizacije sadašnjeg stanja.
  Količina kvadrata koju bih želio izgraditi ovisi naravno o ponudi cijene/m2, ali plan je da to bude objekt sa prizemnim dijelom i gornjom etažom, te prostorom potkrovlja, a želja mi je napraviti garažu iznad koje bi onda bio dio stambenog prostora radi iskorištenja zadanog prostora na parceli.
  Dimenzije parcele: 18m(duljina uz ulicu) X 8m(dubina).

  Sadašnje stanje jest:
  1) Kuća (izgrađena 60-ih godina) ukupne površine 72m2, koju je potebno prvo srušiti kako bi se mogla izgraditi nova kuća. Papiri su uredni (vlasnički list, katastarski plan, itd., dozvoljena gradnja itd..)
  2) Okućnica - 73m2

  Opis situacije:
  Sadašnji objekt je dijelom "spojen" sa susjednom kućom sa lijeve bočne strane odnosno "ljube" se dva zida, moje te susjedove kuće, također južni zid od garaže je "priljubljen" uz zid susjdovog objekta, a ostatak je samostojeći objekt (recimo da je omjer samostojećeg i nesamostojećeg dijela objekta 40 - 60 u korist samostojećeg dijela). Navodim ove informacije jer je to jako bitno u planiranju rušenja radi sigurnosti okolnog objekta.

  Molba za ponudu:
  Molim vas ozbiljne ponude na mail po sistemu "ključ u ruke" dakle sa svim uključenim troškovima rušenja, ishođenja projektne dokumentacije za rješenje o uvjetima gradnje, zatim samu izgradnju i finalno uređenje.
  Ukoliko je potrebno, možemo se dogovoriti i za pregled uživo objekta (vikendom) ako je potrebno radi dodatnih informacija.
  Molim da me se kontaktira putem e-mail-a a na telefon sam dostupan u kasno popodnevnim satima (18-20h).
  Novi Zagreb

 • Izgradnja kuće

  Trebam ponudu za izgradnju kuće. Peroj

 • Fasada 5 ili 10 cm

  Fasada 120 m2, stiropor 5 - 10 cm ili strojno, zanima me cijena. Zagreb

 • Popravak žlijeba i preslagivanje crijepa

  Trebam ponudu za popravak žlijeba i preslagivanje crijepa, 2 reda. Zagreb

 • Izmjena pokrova nadstrešnice i kompletno uređenje

  Molio bih majstora iz područja građevinske bravarije i limarije zbog izmjene pokrova nadstrešnice, tj. starog pokrova natkrivene terase. Bit će potrebno učiniti sljedeće:
  1) odstraniti stari pokrov (lexan), doraditi, tj. podići krovnu konstrukciju tako da se dobije nagib 27 posto ili 15 stupnjeva;
  2) izraditi novi pokrov od lima, a ispod lima staviti nepropusnu foliju, kremenu vunu debljine 15 do 20 cm, ispod koje će doći knauf;
  3 Veličine nadstrešnice ; 12 x 2,30, dakle oko 28 metara kvadratnih;
  4) otprilike u sredinu nadstrešnice ugraditi dva Velux krovna prozora veličine 74 x 140 cm
  5) stan se nalazi na 5. katu, a zgrada nema teretnog lifta, pa će dio materijala trebati nositi;
  6) ispod opisane nadstrešnice bit će stambeni prostor, tako da je potrebna i zaštita od prokišnjavanja u slučaju pojave kiše ili snijega.
  Zahvaljujem na odgovoru, a nakon vašeg odgovora dolazi u obzir daljnji dogovor (dolazak na lice mjesta, izmjera, cijena, rok završetka radova). Zagreb

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 18.1023 - 4 / 91