Zabavno s kablovima

kućni kablovi

Ideje za sakrivanje i organiziranje kablova

Zašto skrivati ​​svoje kablove i žice kada ih možete pretvoriti u zidnu umjetnost? Budite kreativni i pronaći ćete način da se savršeno integriraju u prostor.

Svi imamo razne žice i kablove za uređaje, i kao što znamo, puno različitih kablova je problem. No, postoje rješenja i za to. Na primjer, kartonsku kutiju možete iskoristiti, izrežite dva otvora sa strane i sakrijte sve kablove unutra. To je bolje nego da ih držite zapetljane ispod stola!

Možete koristiti prazne toaletne papirne role i u njih smotati i pohraniti kablove koje trenutno ne koristite. Da bi bili privlačniji i da ih bolje kasnije pronađete, označite ih ukrasnim trakama.

Kablove možete sakriti u ladicu. To je sjajna ideja za prostore kao što su kućni ured u dnevnoj sobi gdje želite držati čist i organiziran izgled. Ako pak ne želite ili ne možete sakriti kabele u ladice ili kutije, postoji način na koji ih možete učiniti zabavnim. Pretvorite ih u stolne vodove s minijaturnim električnim stupovima koje možete izraditi od čvrste žice.

kablovi sakriveni u kutije
zidni ukras od kablova
kablovi skriveni u kutije
ladica za kablove