kliknite ovdje i prikupite ponude za razne građevinske radove!

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde


Izgradnja kuće

Molim ponudu za izgradnju kuće, samo grubi radovi ili sve kompletno po principu 'ključ u ruke'. Površina je 119,5 m2 BRP (ukupno 106 m2 u prizemlju i potkrovlju, te balkon od 13,5 m2). Imam građevinsku dozvolu.
Mogu poslati nacrte, planove armature, troškovnik za građevinsko-obrtničke radove i septičku jamu, a po potrebi i projekt fizikalnih svojstava zgrade, strojarski projekt, elektroprojekt, te 3D skice.
Pomoćni objekti: 2 bazena, podzemno spremište, ljetna kuhinja od 15 m2, roštilj od 3 m2, nadstrešnice – drvene konstrukcije pokrivene crijepom od 32 m2 i 3 m2, drvene pergole od 27 m2 i 13 m2, platforma metalne konstrukcije od 15 m2.
Zemljani radovi neće biti zahtjevni jer je teren potpuno poravnat i većina terena je nasuta (na padini s potpornim zidom, tako da bi iskop temelja trebao ići brzo). Dio terena na kojem je predviđena septička jama je već niži za 1,5 metar od ostatka terena (a i taj dio je nasut), tako da ni tu neće trebati veliki iskop (spušteni dio terena oko septičke jame će se nasuti tako da dođe na razinu ostatka terena). Teren je neposredno uz glavnu cestu, tako da je pristup vrlo jednostavan. Betonara (Konjuška) je udaljena samo par kilometara. Struju i vodu imamo na terenu (u postojećoj kući koja se tu nalazi).
Osim ove kuće za koju smo spremni započeti izgradnju, u tijeku je projektiranje još jedne kuće od 120 m2 na istom terenu; njenu izgradnju planiramo započeti čim završi izgradnja ove kuće.

Za navedeno preporučujemo:

(slučajni poredak)

IGMA Dario Madžarić j.d.o.o. - Adaptacija stanova, kuća poslovnih prostora, kupaonica, kuhinja po sistemu ključ u ruke.

▶ pošaljite upit     Telefon: 092 335 1406

Luciano gradnja d.o.o. - kompletna građevina, limeni pokrovi, rigips, unutarnja uređenja, vanjska uređenja

▶ pošaljite upit     Telefon: 0997661000

Lokacija: Supljak

Šibensko-kninska županija

Kontakt:   molimo prijavite se


potražnja

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 6 / 57