Trebate PVC stolariju?
Kliknite ovdje i Vaš upit proslijedit ćemo svim proizvođačima PVC stolarije!

PVC stolarija

PVC stolarija

demontaža i odvoz stare stolarije, izmjere, montaža - ugradnja PVC stolarije, rolete, komarnici, PVC profili i ostalo

Izrada i ugradnja PVC dvokrilnog prozora i balkonskih vrata

Trebam ponudu za izradu i ugradnju pvc dvokrilnog prozora i balkonskih vrata s nadprozorskim roletama (s ugradbenim namatalicama za rolete) i komarnicima. Ako namatalice za rolete nisu ugradbene molim obavezno napomenuti. Dimenzije za vrata bi bile š70 * v210, a za prozor š130 * v140cm (zajedno s roletama). U bijeloj boji i s unutarnjom klupčicom.
Trenutno se radi o otvoru visine 220 i širine 210 cm i bilo bi potrebno izraditi i zidić na koji bi se stavili prozori. Prethodno su bili ugrađeni prozor i vrata, ali su srušeni i napravljena je lođa pa je zato potrebno izraditi zidić. Da li vi to možete prije postavljanja prozora ili zidić mora biti izrađen prije narudžbe? Bitno je za napomenuti da se na zid treba postaviti radijator pa materijal za izradu zidića treba izdržati težinu radijatora i nikako ne može biti dio prozora, odnosno izrađen od pvc-a. Prilikom izrade zidića potrebno je i preseliti radijator s vanjskog zida na taj novi unutarnji.
Ukoliko nije moguće da isti majstor napravi zidić i prozore, molila bi posebnu ponudu za izradu zidića s preseljenjem i postavljanjem radijatora.
Nakon ugradnje prozora i vrata potrebno je skinuti trenutne prozore na lođi i otpremiti ih na deponij pa vas molim ako možete i to uključiti u ponudu.
Zanimalo bi me i koliko se dugo čeka na isporuku, koji je način plaćanja i da li majstori rade izmjeru prije narudžbe?

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

Kontakt za ponuđače:   molimo prijavite se


Objavljeno 12.09.2021.

Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.

Molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom